banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Nekem is volt 2 garnitúra ingyen 100%-os IS-6 legénységem, sőt T34-eshez való is. Az egyik ilyen ilyen IS-6 legénységet húztam fel a T-10-ben, és most kerültek át az Objekt 277-be. Nem rossz tank ez, de ugyanúgy nem az első vonalba való HT, mint a T-10, hanem inkább egy szteroidos MT, aminek nincs álcája. Az első csatát sikerült is 0 sebzéssel zárni. A másodikban MT szerepkörben lőttem 3300+ sebzést.

Egyébként ez a kötvényezés jól ki van találva. A mai három T10 csatámban jött 17 kötvény, és jó sok kredit mínusz. Utána mehettem a prémium tankokkal, hogy az egyenleg pozitívba forduljon. Persze a T10 tankjaimmal továbbra sem láttam kisebb tankot, de legalább kötvényt tudtam velük szerezni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.16. 20:28:26