418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    honnan tudom megnézni, hogy mióta játszom?
  • Plata
    Ezt mikor adják?
  • ROMOTO
    Oda van írva hogy miért jár, arra hogy semmibe kerül nekik azt nem mondanám, mert ezt a csomagot is ki kellett találni, interfészt, statisztikát, marketinget is mellé kellett rakni, nem beszélve arról hogy a saját zsebükből húzták ki azt a lóvét amiért esetleg el is adhatták volna mindezt
  • joe662
    De én azé örülök neki,Megkapja a 13-57 a harmadik felszerelését,az 5 misiböl meg veszek bele 2es löszert
  • Megamax
    régi fizikával mikor még nem lehetett felborulni, na akkor egy álom volt, jó ágyu brutális mozgékonyság és a legjobb olyan volt a tank mintha az LTTB-t levitted volna tier 6 ba mindenféle nerf nélkul.
  • lammaer
    Mintha bármibe is kerülne nekik :)

Azé adják mert megint golden jostickosok lettek vagy mi.... milyen a tank? Használhatatlan vagy useless :D ?
  • joe662
    És ezt csak ugy adják?? 5k kötvény+5 misi
  • ROMOTO
    lámpa parancsnoknak, a többinek a saját spec képességeit: lövésznek célzássegítő, vezetőnek sima utazás, rádiósnak látótáv növelő, tüzérnek lőszerrekesz pukkanás gátló, aztán mindnek tezstvíriség, aztán camo vagy javítás, nálam legalábbis ez lenne a sorrend.
  • ROMOTO
    Sóher wg már megint kiszúrja a szemünket holmi ingyen tankal, kötvénnyel meg zsetonnal, pfejj
    link
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.26. 16:15:25
  • asolyom
    Megvan az első skill sor az olasz (P.43 bis) legénységemen. Eddig camo volt minden csókán, a második sorba mit tegyek? Ti hogy skilleznétek az olasz med legénységet?
  • Megamax
    Szerencsére nem vétek egyik játékbeli eloírás ellen sem, de nyugi csak addig csinálom míg el nem fogy teljesen a kredit meg a tank amiket eladhatok, Vagy míg meg nem reformálják a játékban lévo loszereket.
  • Megamax
    az ágyu 2 részbol tevodik ossze, de az elso lovése után kiderul :D
  • asolyom
    A troll ágyús Typenak mi az ismertető jele? Van felette felirat, hogy vigyázz, mert troll ágyúm van?
  • Sherman0070
    Ezért a toxic hozzáállásért kaphatnál nyugodtan 1 hét bannt.
  • Megamax
    semmi gond csak nyugodtan , legfejjebb egyel kevesebb tankra fogsz tudni ráloni mert én már vagy megusztattam addigra a tankom vagy csak kilépek a csatából, már meguntam hogy bármit is tegyek a csatában ha nem felel meg nekem a korulmény. Ne legyen arty és troll ágyus type , ha ez nincs akkor játszok ha van akkor már a kovetkezo csatában probálkozom.
  • Plata
    Vagy összefutottál egy gyökér magyar modival és nem talált szimpatikusnak.
    Én annak idején egy hét bannt kaptam azért mert egy gyökér magyar volt a csapatunkban,aki modi is volt.
    Nem cset bannt,rendes bannt,dev zaklatásért,közben csak kacsa1 nevű gyökér kötött belém.
  • Sherman0070
    Szerinted én nem zárt béta óta tolom?
    Tudtam alkalmazkodni, veled ellentétben. és igenis jó játék volt az első években
    IS-2 simán belövi a tornyát. és? Tigris meg simán belövi 2000 méterről az egész IS2-őt. Na most mivan?
  • tutyimutyi2
    Az AW már egy egyesített Global szerverrel rendelkezik asszem szeptember óta, ezáltal a nagy halomnyi ruszkinak köszönhetően már újra él a pvp része is max fél perces várakozással illetve a GLOPS-is(újjáéledős, pontfoglalós játékmód) 2-3 perces várakozással.
  • Megamax
    IS2 simán keresztul lovi a henshel tornyok tiger tornyát , amugy meg WT ben befizettem magam a bétába (bárcsak ne tettem volna) Miért gondolod hogy egy taknyos kis 10 évessel van dolgot? tessék egy régi szép videó WT bol vidi nézd meg a feltoltés idejét
  • asolyom
    Ok, akkor ezentúl hanyagolom a chatet.
  • joe662
    Ez valami automata rendszer,ha jol tudom. Összegyűlik egy bizonyos mennyiségű feljelentés,akkor a rendszer bannol.
  • asolyom
    Csak éppen amikor valakit én jelentettem fel valakit "die of cancer" vagy "fuck your mum" szövegért, akkor nem igazán kaptam visszajelzést, hogy történt-e vmi az ügyben. Mindegy, nem érdekel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.26. 14:35:35
  • joe662
    Lehet,de nem fognak vele foglalkozni,megkaptad és kész,az lesz a válaszuk.
  • asolyom
    Én senkire nem írtam csúnyát, vagy sértőt, szóval azért érdekelne, hogy miért kaptam a ban-t. Lehet erre egy ticketet küldeni?
  • joe662
    Gondolom túl sok volt a,retard team,és társai mostanában
  • ROMOTO
    Na igen, de ez mindenkire érvényes, ilyen a jelenlegi "ökoszisztéma", minimális intelligenciával lehet alkalmazkodni is hozzá, sőt ennek hiányában abba is lehet hagyni és persze egyáltalán nem kötelező századjára is ugyanazokat a sirámokat beírogatni ide.
  • asolyom
    Ezt miért kaptam? Meg lehet ezt kérdezni valakitől?

Dear Player,

This is an automated e-mail to inform you that a temporary chat suspension will be applied to your account.

To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately and in case of repeated violations suspension will be longer.

We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.26. 14:11:57
  • asolyom
    Szerintem azért van a rinya, mert a mostani MM szerint sokkal kényelmetlenebb T8-ban famolni, mint korábban.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.26. 14:03:16
  • ROMOTO
    A goldammo vita teljesen okafogyott és infantilis amióta sima ezüstért vehető. Számomra mindig furcsa hogy felnőtt emberek hogy képesek ezen rugózni mikor mindenki számára ugyanazon feltételek adottak amikor az adott löveghez lőszert táraz a hárrom féle vehetőből.
    Mindenki tele van kötvénnyel, boosterrel, szarásig vannak eventek, ugyanezeknél az embereknél ingyen prémtanból is legalább fél tucat összejött az évek alattl, de ugye semmi sem elég, mert kötelező farmolni velük tier 8 ban mert a tier 10 minuszos, hát hova szarjak kínomban?... ezt és az ilyen magvas "miért lőnek goldammot ha a simával is átlőne?" típusú gondolatsort el kéne felejteni már egyszer úgy kb. 14 éves kor felett...
  • joe662
    Van àm neki Type5-e ,majd 400 csatàval
    De gondolom,az itteni ténykedéseit figyelembe véve,lehet ap-vel,vagy löszer nélkül hasznàlta
  • lammaer
    Sajnos kevés lesz... nem elég ide egy szutykos 100K árú proci, valami erősebbel kell majd Már ne is haragudj, de ha gamer akarsz lenni akkor tessék áldozni a hobbidra, nem ilyen céges kiselejtezett irodai géppel bohóckodni :P
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.26. 13:18:44
  • asolyom
    Attól még messze vagyok, mert ez csak a free xp a troll ágyúra. Az O-Ho-ba még bele kellene tolni vagy 130k xp-t, úgyhogy remélem, hogy majd lesz megint valami akció Karácsony táján, amikor majd olcsóbban meg tudom venni a Type 4-et, meg átképezni a legénységet.

Múltkor az O-Ho-ban ülve összetalálkoztam egy Type 5-tel, és vertem bele 416-ot, ő meg csak 450-et prémium lőszerrel. Úgyhogy valamit csak ér az a repesz páncél.
  • Plata
    Na figy,ha látsz egy Type 5-öt menj neki.
    Figyeld meg hogy nagyobbat sebzel bele mint ő beléd.
  • asolyom
    Megamaxnak üzenem, hogy most váltottam át free xp-t, ha már volt akció, hogy a Type 4-en egyből a troll ágyúval tudjak kezdeni. És persze tele fogom tömni prémium HE lőszerrel.
  • Plata
    Francokat,már a legelsők is jobbak mint a többi.
    Egyedül az AA járgányaik bénák kis szinten.
  • Sherman0070
    Elején csak a T-54 volt, ami OP volt a németek ellen.
    Jelenleg minden szarrálövi őket.
    de régen T-54 ellen volt egy jó taktika: repülővel lehetett indulni egyből, 1000kg bombával bele kamikázéztem 2-3 egymás mellett mozgó T-54be mindig
  • Plata
    WT-ben ugyanúgy a ruszki tankok a legjobbak,azok is voltak és lesznek is.
    Ruszkit érdemes húzni mert az bármit bárhonnan oneshotol,míg a német meg az amcsi egy rakás szar.
    Sosem emlékszem olyanra hogy WT-ben orosz tanknál jobb lett volna német.
  • Sherman0070
    4k-ban akarod tolni? :D
  • Angelus1991ster
    I7-8700 , 2*8 gb ram 3ghz, GTX 4GB 750 Ti-s config jó lesz ehhez a játékhoz?
  • Sherman0070
    Pedig a WT anno megadta azt, amit annyira akarsz.
    Még a régi korszakában, amikor nem volt postwar tank meta HEAT lőszerrel.
    Tiger II(H) németeknél nagyon erős volt. Az már megint nálad a probléma, hogy nem ismerted a mapokat és kilőttek a camperek. 30 perces lehetett max egy meccs. Általában ment is 15-20 percig a küzdelem.
    Ott nem volt a nagy csodalőszer APCR, HEAT spam. Ott lőttek a gyenge pontokra és 1-2 broken dolgon kívül (T-54), 6.7-es br-ben németekkel álom volt játszani.

Az a játék megvalósította azt, amiért itt megy a sírás. Csak hát kihagytad.
    Na mondd meg abban, hogy voltam jó? Nem volt gold lőszer. Mégis +2es K/Dm volt egész jó winrate-ekkel.
    Ott mire lehet fogni a "skillem"?