World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ès télleg:-D
Bc 6k sebzés 22k credit.
Ami -70k nettó volt boosterrel,a full apcr mókànak köszönhetöen:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A grillenél csak pislogtam, de aztán "hát jó" és leláncoltam. :-D
TVP meg bekaphassa, elején kapott 2 ingyensebzést belém. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy grat<#eljen>#eljen>
Csóri kóbor Grille+ az éppen töltő Skodalámpa<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Beyoloztam és leadtam 2 lövést,persze belehaltam,és közlegény rangról egyből hadnagy feléig ugrott a szint<#wilting>#wilting>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spagetto gold nélkül T10,ok autopilot be,Alt+tab,úgy is kellett egy mailt irnom.:-D
Biztos örültek nekem.:-D
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.21. 09:08:51
Volt olyan csata,hogy miután elfoglaltuk a középső szektort,ugy mentünk végig a 3 àgyun,hogy 1 ellenféllel sem talàlkoztunk.:-DD
Pedig csak 4en voltunk.
+A két szélsö àgyut elég tàvolrol is le lehet bontani Td-vel:-D
S1el ugy bontottam le az 1est a margóról,hogy a szerencsétlenek csak forgattàk a tornyukat mögötte.
Gondolom a hétvégi ellenfelek voltak,mert nemm érteték mi van.:-D
A KV-2 anyagi szempontból kedvezőbb, meg ezen a szinten több a mazsola, akit szét lehet trollkodni, ráadásul ez olyan tank, aminek vajmi kevéssé fáj a +2 tier. 😊
Magas Tierben ugyanez a Type 4 és Type 5.
Attól függetlenül hogy csal a dmg kell semmi más, de látni ezt s ok agyhalott barmot...
Igaz resetelni azt lehet vele,meg a Liberte-vel,mert elég nehezen lőnek széjjel szemböl.
A Skorpió rol is.leszedtem a hàlót+a csigaszemet,kapott 1 agresszivoskodó setupot:-D
Bár ez randomban sosem jött be,mindig sikerült kigurulnom egy csinos fókusz elé:-DD
Egyelőre itt müködik,bàr a tüzérségi tűztöl félek,mert nem 1x kukàztam én is öket full hp-ról.
Ja meg a Bc- t és a feka buldogot is hajtom,bàr ezekkel nem vagyok túlságosan sikeres.:-/
Semmiben sem különbözik a T8-as tvp egy STA-1-től pl, a japán ágon, ugyanolyan support med, amivel a végéig tartogatod a HP-dat, aztán vagy nyersz (mert eléggé leharcolták a többiek az ellent), vagy nem. :-) T9-ben ehhez jön a burst dmg, szóval sokban nem fog különbözni a játékstílus, bár én javasolnám, hogy a top ágyút húzd ki rá free-ből, mert úgy az igazi. A mozgékonysága nem lesz az, de hamar meglesz rá a motor is. :-) Onnantól meg már élvezet lesz. T10 gondolom annyiban rosszabb, hogy nehezebb ~1300 HPs ellenfelet találni, mint ~1000 HPsat T9-ben. :-)
A poorgetton lassan megvan a 4.ik skilljük a jómunkàsembereknek:-D
Az nem tudom menyi xp- t jelent,de biztos nem keveset.
Ja és nulla idegbajjal:-D
Azért alapból bármelyik tanknak van valami erőssége és gyengesége, hát szerintem ennek a tanknak csak gyengesége van.
Ágyú: erősen közepes(még ez a legjobb része a tanknak talán, én a kisebb sebzésűvel használtam, nagyobb pen, nagyobb DPM)
páncél: nincs
mobilitás: közepesen gyenge
camo: szar
látótáv: na ez jó tier 8 ban
Gyakorlatilag ez egy support tank lenne, csakhogy nem elég jó(nem elég németes) az ágyúja ahhoz, hogy igazán pontosan lehessen messzebbről lőni.
Remélem a skoda jobb lesz tier 9 ben, mert ez egy darab sz.r volt.
Lehet, hogy csak én nem találtam meg a közös hangot ezzel a tankkal, de kevés járgánnyal éreztem magam meccsről meccsre ennyire tehetetlennek és feleslegesnek.
Igazából nem értem, hogy miért nem lehetett a cseh vonal autoloder ágyúit erre a két tankra(TVP és T-34-100) is rárakni valamilyen formában, mert így ezek teljesen kilógnak a sorból és szar is velük játszani.
Összességében remélem megéri a szenvedést a Skoda, meg a 10-es TVP.
Tegnap egyébként nem egyszer fordult elő velem az, hogy felborult a pálya és mindenki az egyik oldalon nyomult, letarolták vagy taroltuk, mikor-hogy a bal oldalt és a közepét, aztán kilőttünk 2 tornyot, de harmadik az nem ment. Persze ilyenkor C-ről mindenki eltűnik, na több se kellett a népnek, megindultunk C-ről, F-en át a toronyig és kilőttük a francba a szerzett +6 perccel.
Egyébként valami eszméletlen izgalmas körök voltak, mert kétszer is volt olyan, hogy 1 mp-nél lőttük ki az utolsó tornyot!!
Hiányozni fog ez a mod nekem is, bár vannak ebben is hibák, de összességében sokkal jobb, mint a random, az igaz.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.05.20. 07:29:34
The Matrix has you...
Utána én sem tudom mihez kezdek majd<#fejvakaras>#fejvakaras> A random poklához nem nagyon van kedvem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De itt kb mind1 is,+ a feka bulldogba kellene húznom egy normàlis legénységet.
És a vége.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 16:28:35
Védekezésnél kétféleképpen kapsz def pontot: (vagy 3, a 3-at én még nem néztem sosem): Meglősz egy capelőt, és akkor 5mp-ig (maxos engineeringgel 10mp-ig) te kapod helyette a pontokat (ha neki is van engineeringje, akkor akár 20-at is).
Kilövöd az enemyt, akkor az addigi összes cap pontját megkapod.
3. Bemész a körbe, és akkor blokkolod a capelést? nemtom, ekkor kapsz-e pontot.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 14:46:12
amúgy a foglalást akadályozni és onnan kilőni a tankokat adja legjobban az XP-t, ez nyilvánvaló, de tegnap sikerült csak igazán ráéreznem erre. Mondjuk lehet, hogy buffoltak is ezen, korábban mintha nem adta volna ennyire, vagy csak nem éreztem ilyennek,.
The Matrix has you...
Ezt amúgy sosem értettem. Ha Én elindulok, hogy na akkor alkossunk valamit, azt sosem veszik észre vagy nagyon ritkán, ha más bolond indul meg Én azonnal segítek és naná, hogy más is jön...ez hogy van ez? a többiek mit csinálnak olyankor amikor csak Én indulok el? málnát szednek a bokorban??
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sajnos, mivel nincs normális pen-ű T8 prémem spagetton és S1en kívül, igy marad a WZ-IS5-IS6 kombó a cap pontok körüli csesztetésre Spagetto halála után. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.19. 07:26:50
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vezetőnek lenni nem más, mint mikor elszakíthatatlan bizalom fűz össze azokkal, akik iránt felelősséggel tartozol. Akik kérdőjel nélkül követnek téged bárhová, mert látják, tudod merre mész. Vezetőként nem azért nézel hátra, hogy a "dicsőséges" múltadból meríts erőt, hanem mert vigyázó tekinteted van a csapatodra, hogy le ne maradjon senki.
A vezető példával vezet, de betartatja a szabályokat. A szabályok azért vannak, hogy a csapat egyben maradjon és egymást, együtt vigyék előbbre. Aki nem akar a csapat része lenni, azt magára hagyja vagy elzavarja, mert a csapat érdeke kívánja így, nem pedig a középszerű egója.
A vezetőt azért követik, mert valamikor ő is jó követő volt, és megtanulta milyen igazi csapattagnak lenni. Nem kérdés, hogy hisz abban amit csinál, tudja mit csinál, és tisztán látja hová tart.
A vezető a csapatért dolgozik."
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha tàmadunk akkor Defi.
Eddig nem nagyon kellett 3.ik tank.
Az fl tankokkal mi,és hogyan lesz, arról fogalmam sincs.