A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #404724 Obj 277 az valami fura cucc.
Artyval szeretem mert azzal jó aprítani,eléggé érzékeny rá.
Az ágyúja baromi jó ha ellened van,kicseszett Fv-vel is he-t töltök inkább rá mert az hót fix hogy oldaláról is lepattan nekem az Ap ha kicsit is beforgatja.Szemből meg tök fölösleges rá Ap-t pazarolni,úgysem megy át.Pedig elméletileg asszem 310 mm az Fv átütése.De az Obj he lőszerre elég érzékeny,ha elég sokat harcolsz ellenük akkor jó pár olyan esetet láthatsz hogy kigyullad egymás után többször is és ez lesz a veszte.Ha sikerül oldalba és hátba lőni He-vel akkor ugyan nagyot nem sebez rajta de hamar kigyullad.T49-el is volt hogy valami picsafüst sebzést toltam bele de kigyulladt újra és abba halt bele.
De ha platoonban vannak akkor baromi erősek.
Type5-el jó ellenük harcolni ha eltudod rejteni a tankod valamennyire,mert az ágyúja bizony átüti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 07:49:29