World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ezt a játékmódot kisiratná a nép állandóra<#wink>#wink>
Szerintem sokkal több lehetőség van ebben,mint a totál érdektelen,és f@s randomban.
Megcsinálhatnák még t10re is,azt mindenki eldönthetné mivel akar játszani.Szerintem van annyi játékos,hogy elbírja ezt,bár mostanság a rradomba is kell 1 perc vagy több mire berak.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Randomban 3 db kört mentem vele mióta megvettem,valamiért ott nem működött,talán a lámpa hiánya miatt is.
De itt nagyon jól működik,igaz nem sebzek 10k-t de ez van.
És a védés az nekünk sem megy<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jól látom, hogy light és arty tankok 3 booster-t, míg a közepes és nehéz tankok csak egyféle booster-t vihetnek magukkal? vagy nem fejlesztettem még ki elég fajtát? eddig a csőkulcs a repcsi és benzinkanna figyel a tárban. legelső elég jónak tűnik, gyorsabb bázishúzás, gyorsabb javítás stb.
The Matrix has you...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De legalább pro.<#whatever>#whatever>
De ezeket az olaszokat úgy kicsapja bármi ami he-vel lő mint a szart.
Láttam hogy t5-6 csapat társak közt hogy rendezett hetzer vérfürdőt.
Komolyan elgondolkoztam rajta hogy visszaveszem.De még magasabb szinten is úgy döglenek he lőszertől mint a legyek a kemotox-tól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Jármű hozzáadva: T32 FL (legénység 100%), T-44 FL (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 2
Az engineringet fejlesztettem én is,mert teszten amikor maxos lett,csak átgurultam a javító körön oszt jó-napot<#hehe>#hehe>
Ezt a recont majd megnézem.
Strv vel mentem én is pár kört de még nem találtam a helyemet a pályán,állandóan világítottam<#wilting>#wilting>
Engineering meg maxoson már fullra blokkol egy tankot, amig ki nem nyírod (STRV-nek ugye ~8,5s a töltése), ez segít, hogy ne bukjátok a bázist.
Mondom ezt úgy, hogy nem egyszer buktam a 100 bondot, mert túl jól védtük meg a bázist, és nem lett senki sem General az egész csatában... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.08. 14:17:28
Egyébként melyiknek van nagyobb haszna,a tüzérségi tűznek,vagy a bombázásnak?
- sokan legyetek online
- tier 6-8 századok, hogy jöjjenek a boosterek
- nem igazán vagyunk cw-sek
Ha ezeket egy klán tudja garantálni, írjatok nekem itt PM-et.
És ha azt nézed, reconnal, artyval, meg airstrike-al azért még mindig tud az arty elég sok járulékos dmg-et/spotdmg-et szerezni. Vagy esetleg blokkot engineeringgel. (Combat reserves-ről hablatyolok)
Azok a kibef@s@tt Conchita kaszt tagjai ide is az 1kezes sz@rukkal jönnek,nyomorodjanak meg:-(
És mivel ez a mód kur.a élvezetes is, legalább el tudom tolni az 57 db kredites boostert. Nyami. :-)
Szerk: Egyetlen gáz, hogy kiakasztja a session számlálókat... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.08. 00:34:50
Íme egy példa: (1:33-tól)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.05.07. 23:07:44
angelus1991ster.blogspot.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
+300k köröket megyek, nagyon jó kreditet farmolni

(Annyira hülyén néz ki, hogy az már szép. <#banplz>#banplz>)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.07. 19:40:57