A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A hülyeségek írása és a mártírkodás azért még megy a régi szinten, ha már a WoT nem is a régi.
De jó tudni, legalább megtudtam, hogy az első párezer (asszem 8ezer) csatám során vett T34 és prémhónapok elegendőek voltak, hogy a következő 25ezer (33ezer csatáig) F2P játékához megszerezzem a jó rng-t, és száguldjak egészen 2500 WN7-el, majd később 3300 WN8-al. Persze volt prémem közben, hisz jó klánban (legjobb magyarban, mindig, persze ez relatív, én most csak CW eredményesség alapján állítom ezt, objektíven), ahonnan jött a havi gold.
Véletlenül sem arról van szó, hogy ahogy máig emlékszem, még MS-1el, BT-2-vel, T-26al is alig tudtam kilőni ellenséges tankokat (mivel mindmáig alig mentem velük, szerintem a statom még mindig bőven piros szinten van velük, így lecsekkolhatóak), aztán egyre jobban kezdtem ráérezni a játékra, és egyre inkább közelítettem az akkori "sárga" szinthez.
Ez mind az WG által módosított RNG-nek köszönhető, közel sem annak, hogy egyetemista lévén rohadt sok szabadidőm volt, hogy az épp aktuális trendeket - először EFF, majd WN6, WN7, WN8 - követve tudatosan fejlesztettem a játékomat a megfelelő irányba. (eff idején még ugye cap-decap is számított, aztán már csak decap, majd már az sem, csak a kill és a damage)
Abban az egyben igazad van, hogy anno még harsogták a "történelmi hűséget", azaz nem játékként (balanceparaméterként) tekintettek a páncélra, a becsapódási szögkorrekcióra, így voltak könnyebben és nehezebben játszható tankok - bár mivel egyszerre húztam minden ágat, ez szerintem sosem érintett. :-)
Szóval jah, számomra-számunkra (pl. joe), aki tudatosan építette fel a játékát, amíg komolyan játszott, nem ilyen langyi szinten, mint manapság, kb. hatalmas faszság és humbug az egész mondandód apró részigazságokkal (de véletlenül sem a teljes sztorival), egyfajta "önvállonveregetés", hogy "ma ezért voltam tök láma, de nem az én hibám, hanem a WG-é!".
Persze én is egyre többször kiáltok fel kocajátékosként a WG anyját kiáltva, amikor zsinórban 5x lövök mellé, de mélyen legbelül magamnak se bevallva azért tudom, hogy közel sem játszom már olyan türelmesen és megfontoltan, mint 3 éve. :-)
És nem is akarok. Kereső ember lévén inkább veszem a prémet, meg a prémtankokat, aztán majd a WG úgyis ideadja nekem a jó randomot, nemde? :-D LOL. Bár látnék belőle én is valamit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.11. 13:15:46