418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De nem is azt hiányolom,hanem az utána következőt:-)
Mind1 majd meglesz az is
-
Malarki #405887 Lol, le lettem goldnoobozvan mert kilőttem egy Standart B-t a Cent I alap ágyújával :D Nulla goldot használok benne, szegénynek fájt hogy oldalról ledaráltam. :D Az ilyen pillanatokért már megérte visszajönni :D -
Userx2 #405886 Megkaptad az első 25 bondod, ha megnézed a rewardod. -
A T67 volt az elsö csatám,azt simán megadta.Kész is.
Utána jött a 13-57,de ott már nem számolta a "vedd el amit csak tudsz"küldetést.
Mivel ott nyertünk,ezért marad az a lehetőség,hogy rasszista.
-
Lucifer001 #405884 Vagy mert rasszista , vagy mert verség
-
Vagy Málerbr@ner,és az sem baj ha csak 2db konyharuha van a csatajeletön 
Még meg lehet venni azt hiszem
Itt miért nem számolta a küldetést? Megvan a top 10 xp,de mégis 0/5.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #405882 És alapvető az , hogy a tank amiről jelentés jön annak TÉ vel kezdődjön , a neve és negyvenkilenccel végződjön . 
De viszont ez a mocsok LT-432 nagyon tud bosszantani . Legfőképp , mert nekem nincs meg
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.11.18. 15:10:10 -
Ez most komoly,ilyen snassz csatajelentést 

Javaslom tanulmányozd Plata kolléga,élménybeszámolóit,Az az általánosságban elfogadott itt ,és sokan igénylik is
-
Lucsh: vereseg, tulelve, 6kill,Tamada Yohido, Pascussi, es Top gun.... T5-4 meccs. Eddigi legjobb evel. -
lammaer #405879 Nekem ment jól. -
Megamax #405878 Minden tanknak van beutheto gyenge pontja szembol. De vannak tankok amikkel nem kell szemben harcolni. De ugyis mindegy a jatekosok nem játszani akarnak, nem jatekidot akarnak hanem minnel nagyobb sebzest amivel aztán villoghatnak es ezt bármi áron. -
asolyom #405877 Akkor kellene olyan HT, aminek van szemből gyenge pontja, mert jelen állapotban ilyen nem nagyon van, vagy ha mégis, akkor az a gyenge pont alap lőszerrel nem üthető be. Legalább is T10-ben. -
Én eddig is megnézhettem volna /email értesitök/ ,de nem akarom tudni 
-
Plata #405875 Azok a reklámok viccesek voltak.
Az űrhajós meg a warcraftos mekkora volt már.
Mondjuk a verseny autós is vicces volt.
-
Angelus1991ster #405874 Ismerős :) Legjobb lett volna, ha nem is látom a buzi reklámokat 2011-ben sehol sem. Addiktív rossebb melynek piacában párja, l....t konkurenciája nincs. -
Plata #405873 Ha jól tudom valahol a wot honlapján meg lehet nézni hogy eddig mennyit költöttél rá
Mintha wotinfón láttam volna. -
Megamax #405872 en azzal is megelegednek ha valaki visszamenne a multaba és szólna hogy hozzá ne nyuljak ehhez a programhoz de ha mégis akkor legalább egy fityinget ne koltsek rá -
Plata #405871 Szavazzuk meg hogy Heavy tankra tegyenek be új fogyócikket,az lesz a neve hogy Lasszó. 
Hátha beteszik.
-
Megamax #405870 Igen az , ahol a heavy tank bemegy és gyengepontokon keresztul tudják csak frontból beloni, nem holmi 2 es gomb megnyomással bárhol. Nem tudom mit szólnátok ha a heavy tank játékosok is kapnának egy "prémium cuccot amivel ha ránéz a mozgékony gyorsan tolto tankra és csak megnyomja a gombot és az a tank hirtelen 90% al lelassulna mindenben. -
Mondjuk te nem is sírsz az arany lőszer meg a repesz miatt 450 KV-2 és 390 type 5 csatával az accountodon. :-) -
asolyom #405868 Ez ennek a játéknak a szépsége, 5 csata 2873 WN8 és 5 vereség.
-
Néhàny tankomon a 2-es ,az 1-es gomb helyén van 
-
Hat igen, teny hogy noha tizenpareve mmo zok, de e ropke 2honap alatt tobb bunkoval talalkoztam mint eddig. Hihetetlen zero a moral, alpari primitiv a szinvonal, es alap hogy kibasznak a bojorbol, mert epp Ø megy oda. Komolyan mondom, 40felett vagyok, de ennyi bunkot eletemben nem lattam, halottam, olvastam. Es a sirasok, az okolasok, hogy nob, etc. -
Csak az 1-es gomb a fair play, értjük. -
Plata #405864 Általában igen.
Javaslom tojd le őket. -
Megamax #405863 Rájottek a játékosok hogy semit sem kapnak azért ha fair play a játék, nincs értelme nomrál loszerrel játszani , ugyan annyit sebez mint a normál cserében nem kel áttolteni ha páncélba utkozik az illeto. -
Amugy miert bot ozzak le a passziv scoutert?,,, siman hulyek? -
Plata #405861 A béna balfékek mindig is golddal lőttek minden tierben,csak megszaporodtak a balfékek,ennyi. -
asolyom #405860 A tüzérek is szinte mindig arannyal lőnek, nyilván csak a robbanási sugár miatt. -
Hahhh.... 2,6k sebzes a tobbinek a felderitesembil, ujra a felderito, orjarat... Es persze egy bunko, aki beszolt... Bot:) -
Malarki #405858 Ez a full goldeső mostanában mitől van? Komolyan mondom, 10 bekapott lövésből 6 arany lőszerrel van. T5-től T10-ig, mindenhol, és nem is néhány tankkal, simán látok IS-3-at, E-75-öt, még Hellcat-et is full goldot spamelni. Olcsóbb lett a lőszer? Vagy ennyire felhígult a játékosállomány hogy randomjóska már csak goldot ammoval tud sebezni? -
Malarki #405857 Az Lt-13 meg 14 küldetéseket megcsinálhatod szakaszban is, ha nem menne egyedül. Én is úgy hoztam össze, mert halál béna vagyok lightokkal. -
Plata #405856 Igen.
Magasabb szinten az nem nehéz,ha mázlid van T49-el 1 lövés 1k sebzés.
De táras franciákkal is könnyű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 15:43:17 -
Viszont hiaba segitettem tobb mint 1k sebzeshez a csapatot a felderitesemmel, a stug iv. Kampany LT-13/kulcs a gyozelemhez kuldi nem lett kesz. Ebben 1k felderitesses sebzes es meg 1k tenyleges hit kell Tølem? -
Plata #405854 Orlik nekem is jött,csak Tier 9-ben.
T49 néha egész jól adja,ma is sikerült úgy 984-et csapni medbe hogy fel sem spotolódtam.
Meg Obj263-ba kettőt lőttem szemből mire észre vett és olyan szépen lelőtte a havas sziklát mellettem.
Utolsó csatában ha jól emlékszem caernarvon ax is-m és standard b-t sikerült lőni.
-
Scout Luchs - al. Az elso siker Orlik medal, demost beesett az Airfield nel az Ørjarat, es a Felderito.jojo,low tier, de youtube videok utan probalom alkalmazni... :-) -
asolyom #405852 A vicc, hogy a KV-2-vel három vesztes csatával is kerestem 280.000 kreditet különféle küldetésekkel.
-
asolyom #405851 Én 0-4 után kiléptem, totál fogalmatlan csapatok megint, de legalább a KV-2-vel akkor is fun a játék, ha oltári nagy seggekkel vagy körülvéve.
-
Plata #405850 Én ma jót szórakoztam vele.
Az xp láz miatt 2800 körül jött az xp vele. -
asolyom #405849 Pont most gondolkodom, hogy vissza kellene venni a T49-et egy kicsit trollkodni.