418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    De nem is azt hiányolom,hanem az utána következőt:-)
    Mind1 majd meglesz az is
  • Malarki
    Lol, le lettem goldnoobozvan mert kilőttem egy Standart B-t a Cent I alap ágyújával :D Nulla goldot használok benne, szegénynek fájt hogy oldalról ledaráltam. :D Az ilyen pillanatokért már megérte visszajönni :D
  • Userx2
    Megkaptad az első 25 bondod, ha megnézed a rewardod.
  • joe662
    A T67 volt az elsö csatám,azt simán megadta.Kész is.
    Utána jött a 13-57,de ott már nem számolta a "vedd el amit csak tudsz"küldetést.
    Mivel ott nyertünk,ezért marad az a lehetőség,hogy rasszista.
  • Lucifer001
    Vagy mert rasszista , vagy mert verség
  • joe662
    Vagy Málerbr@ner,és az sem baj ha csak 2db konyharuha van a csatajeletön

Még meg lehet venni azt hiszem

Itt miért nem számolta a küldetést? Megvan a top 10 xp,de mégis 0/5.
  • Lucifer001
    És alapvető az , hogy a tank amiről jelentés jön annak TÉ vel kezdődjön , a neve és negyvenkilenccel végződjön .
    De viszont ez a mocsok LT-432 nagyon tud bosszantani . Legfőképp , mert nekem nincs meg
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.11.18. 15:10:10
  • joe662
    Ez most komoly,ilyen snassz csatajelentést
    Javaslom tanulmányozd Plata kolléga,élménybeszámolóit,Az az általánosságban elfogadott itt ,és sokan igénylik is
  • Ryleh
    Lucsh: vereseg, tulelve, 6kill,Tamada Yohido, Pascussi, es Top gun.... T5-4 meccs. Eddigi legjobb evel.
  • lammaer
    Nekem ment jól.
  • Megamax
    Minden tanknak van beutheto gyenge pontja szembol. De vannak tankok amikkel nem kell szemben harcolni. De ugyis mindegy a jatekosok nem játszani akarnak, nem jatekidot akarnak hanem minnel nagyobb sebzest amivel aztán villoghatnak es ezt bármi áron.
  • asolyom
    Akkor kellene olyan HT, aminek van szemből gyenge pontja, mert jelen állapotban ilyen nem nagyon van, vagy ha mégis, akkor az a gyenge pont alap lőszerrel nem üthető be. Legalább is T10-ben.
  • joe662
    Én eddig is megnézhettem volna /email értesitök/ ,de nem akarom tudni
  • Plata
    Azok a reklámok viccesek voltak.
    Az űrhajós meg a warcraftos mekkora volt már.
    Mondjuk a verseny autós is vicces volt.
  • Angelus1991ster
    Ismerős :) Legjobb lett volna, ha nem is látom a buzi reklámokat 2011-ben sehol sem. Addiktív rossebb melynek piacában párja, l....t konkurenciája nincs.
  • Plata
    Ha jól tudom valahol a wot honlapján meg lehet nézni hogy eddig mennyit költöttél rá
    Mintha wotinfón láttam volna.
  • Megamax
    en azzal is megelegednek ha valaki visszamenne a multaba és szólna hogy hozzá ne nyuljak ehhez a programhoz de ha mégis akkor legalább egy fityinget ne koltsek rá
  • Plata
    Szavazzuk meg hogy Heavy tankra tegyenek be új fogyócikket,az lesz a neve hogy Lasszó.
    Hátha beteszik.
  • Megamax
    Igen az , ahol a heavy tank bemegy és gyengepontokon keresztul tudják csak frontból beloni, nem holmi 2 es gomb megnyomással bárhol. Nem tudom mit szólnátok ha a heavy tank játékosok is kapnának egy "prémium cuccot amivel ha ránéz a mozgékony gyorsan tolto tankra és csak megnyomja a gombot és az a tank hirtelen 90% al lelassulna mindenben.
  • Maala
    Mondjuk te nem is sírsz az arany lőszer meg a repesz miatt 450 KV-2 és 390 type 5 csatával az accountodon. :-)
  • asolyom
    Ez ennek a játéknak a szépsége, 5 csata 2873 WN8 és 5 vereség.
  • joe662
    Néhàny tankomon a 2-es ,az 1-es gomb helyén van
  • Ryleh
    Hat igen, teny hogy noha tizenpareve mmo zok, de e ropke 2honap alatt tobb bunkoval talalkoztam mint eddig. Hihetetlen zero a moral, alpari primitiv a szinvonal, es alap hogy kibasznak a bojorbol, mert epp Ø megy oda. Komolyan mondom, 40felett vagyok, de ennyi bunkot eletemben nem lattam, halottam, olvastam. Es a sirasok, az okolasok, hogy nob, etc.
  • Maala
    Csak az 1-es gomb a fair play, értjük.
  • Plata
    Általában igen.
    Javaslom tojd le őket.
  • Megamax
    Rájottek a játékosok hogy semit sem kapnak azért ha fair play a játék, nincs értelme nomrál loszerrel játszani , ugyan annyit sebez mint a normál cserében nem kel áttolteni ha páncélba utkozik az illeto.
  • Ryleh
    Amugy miert bot ozzak le a passziv scoutert?,,, siman hulyek?
  • Plata
    A béna balfékek mindig is golddal lőttek minden tierben,csak megszaporodtak a balfékek,ennyi.
  • asolyom
    A tüzérek is szinte mindig arannyal lőnek, nyilván csak a robbanási sugár miatt.
  • Ryleh
    Hahhh.... 2,6k sebzes a tobbinek a felderitesembil, ujra a felderito, orjarat... Es persze egy bunko, aki beszolt... Bot:)
  • Malarki
    Ez a full goldeső mostanában mitől van? Komolyan mondom, 10 bekapott lövésből 6 arany lőszerrel van. T5-től T10-ig, mindenhol, és nem is néhány tankkal, simán látok IS-3-at, E-75-öt, még Hellcat-et is full goldot spamelni. Olcsóbb lett a lőszer? Vagy ennyire felhígult a játékosállomány hogy randomjóska már csak goldot ammoval tud sebezni?
  • Malarki
    Az Lt-13 meg 14 küldetéseket megcsinálhatod szakaszban is, ha nem menne egyedül. Én is úgy hoztam össze, mert halál béna vagyok lightokkal.
  • Plata
    Igen.
    Magasabb szinten az nem nehéz,ha mázlid van T49-el 1 lövés 1k sebzés.
    De táras franciákkal is könnyű.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 15:43:17
  • Ryleh
    Viszont hiaba segitettem tobb mint 1k sebzeshez a csapatot a felderitesemmel, a stug iv. Kampany LT-13/kulcs a gyozelemhez kuldi nem lett kesz. Ebben 1k felderitesses sebzes es meg 1k tenyleges hit kell Tølem?
  • Plata
    Orlik nekem is jött,csak Tier 9-ben.
    T49 néha egész jól adja,ma is sikerült úgy 984-et csapni medbe hogy fel sem spotolódtam.
    Meg Obj263-ba kettőt lőttem szemből mire észre vett és olyan szépen lelőtte a havas sziklát mellettem.
    Utolsó csatában ha jól emlékszem caernarvon ax is-m és standard b-t sikerült lőni.
  • Ryleh
    Scout Luchs - al. Az elso siker Orlik medal, demost beesett az Airfield nel az Ørjarat, es a Felderito.jojo,low tier, de youtube videok utan probalom alkalmazni... :-)
  • asolyom
    A vicc, hogy a KV-2-vel három vesztes csatával is kerestem 280.000 kreditet különféle küldetésekkel.
  • asolyom
    Én 0-4 után kiléptem, totál fogalmatlan csapatok megint, de legalább a KV-2-vel akkor is fun a játék, ha oltári nagy seggekkel vagy körülvéve.
  • Plata
    Én ma jót szórakoztam vele.
    Az xp láz miatt 2800 körül jött az xp vele.
  • asolyom
    Pont most gondolkodom, hogy vissza kellene venni a T49-et egy kicsit trollkodni.