banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nézd a baj az hogy vannak olyan játékosok akik nem veszik észre hogy nem tudnak játszani,de nem veszik észre hogy a hiba bennük van,inkább kitalálnak mindenféle idióta hülyeséget.
    Ha nem görcsölnél hanem odafigyelnél és nyugisan játszanál valószínűleg jobb lennél.
    Engem nem érdekel hogy jobb legyek én azért játszom hogy szórakozzak.
    Tojok rá hogy mennyi a wn8-am meg a winratam,nálam az elsődleges célpont a buliiii.
    Élvezem a játékot,szerintem ez a cél,te csak görcsölsz.
    Ha lazábbra vennéd magad vagy kicsit odafigyelnél esetleg nem lenne annyi mellé lövésed.
    Ha a WoT-ot is úgy játszod mint STO-t nem csodálom hogy nincs sikerélményed.
    Neked STO-ban Mk15 Epic gear és fölöslegesen drága konzolokkal is szenvedés a játék,miközben nekem egy szedett vedett mk11-12 rare very rare gearben móka.
    Amíg neked mk15 epic fullos fegyver sem elég a boldoguláshoz addig én elvagyok az exen kapható legolcsóbb M12 very rare fegyverekkel.
    Bár biztos ez azért van mert én VIP vagyok STO-ban is és a hajóm látványától behal az ellenség.