A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kotomicuki #404674 Többször leírtam már, csak valamiért sosem vették jónéven az eredményeiket pénzért vásárlók, hogy anno az 57-58%-os wintate-ért küzdöttem és csak azért volt 77%-os a találati arányom, mert a házakat is rombolni kellett pár pályán, hogy jobb kilövési szögem lehessen. A napi 1-2 "M", "sniper" (>90% találati arány, minimum 10 lövés és 1k sebzés mellett) és top gun (6 kill) medál megvolt és élvezet volt majd minden meccs - az arty one shoot azért akkor sem, de nem is volt akkora tragédia, mint manapság: gratuláltam a tüzérnek, ahogy az még szokásban volt anno és beléptem egy másik csatába egy másik gépel...
Akkoriban ez a zöld, átlagos szintet jelentette - igaz, annak a jobbik felét!
Akkor is voltak már VIP acc'-ok, amiket oda-oda adtak újságíróknak és ezen gépek közel sebezhetetlenek voltak, miközben menet közben lőtték a több kritikus is okozó sebzéseket, sz'al, nagyon elütöttek az átlagtól és ezt nem lehetett nem észrevenni -> annak a rendszernek a finomított változata megy most a wot címén/helyett...
Ma uú f2p vagyok (vettem egy SP-t, de azt vissza is adtam, amikor szétbarmolta a wg - akkor még a nerf-ért kifizette az egész árát, aranyban a tanknak...
), de a fönti eredményeknek közelébe sem juthatok, pedig nem tört ki rajtam a demencia, amivel ezt indokolni lehetne a wg üzletpolitikájának jelentős megváltozása mellett/helyett!
El kell tudnunk fogadni, hogy a wot már régen nem az, mint a kezdetekkor volt!
Ma már, ha nem fizetsz (eleget), akkor eredményeid sem lehetnek benne: a f2p legfeljebb csak a magatehetetlen célpontot "játszhatja" el benne a fizetőképes kereslet szórakoztatására, akiknek fel sem tűnik, hogy nem ők a "skill-esek", hanem az ellenfeleik a túlszedáltak...
Amúgy, köszönöm neked is a látatlanban kiosztott, "megtisztelő" címeket, amit csak azért kapok, mert nem egyezik a véleményünk..., régen ez a módi nem volt "divat" a wot-ban (sem)!
Plata!
Köszönöm, hogy nem egyből a lehülyézésemmel nyitottál, mint régebben mindig...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.11. 10:18:43