A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #404585 "nem fogják annyian venni 6os prémet hogy összejöjjön a jó tier 8 MM, mert kb. 6x annyian kellene hogy vegyenek prém 6 ost, mint amennyien az elmúlt 8 év alatt 8 as prémet vettek" - Ez igaz, ugyanakkor úgy érzem, nem számolsz azokkal, akik letennék az eddig unalomig nyúzott T8-as prémüket, és átülnének egy hatosba. Ha tökéletesen nem is egyenlítődne ki, szerintem elég közel kerülne hozzá.
A rinyát és a vásárlói igényeket illetőleg: nem hiszem, hogy nagyobb rinya lenne, mint most. A T8 prémeket ugyanúgy megeszik reggelire a T10-ek, hacsak nem egy Skorpionról vagy Defenderről beszélünk, és egy T6 prém egy csatában max 3 T8-cal találkozna, ami azért nem a világvége, főleg, hogy a T7-ek általában simán belőhetők még egy T6-nak is. Szerintem túldimenzionálod ezt az egész balanszolási kérdést. Még ha igazad is van, és pokol lenne a hatos prémek élete, akkor is legrosszabb esetben fogja magát Józsika, és visszaül a nyolcas prém tankjába. Érted, a hatosok protezsálása a jelenlegi (T8 túlsúly) problémát biztos nem rontja tovább, legrosszabb esetben is csak nem segít rajta. Ha meg Józsika rájön, hogy nem jön be neki a hatos prém tank amit vett, hát evvan, Józsika a jelenlegi rendszerben sem gondolja meg a vásárlásait, és rakás olyan tankot vesz, amit aztán soha nem használ többet, mert nem tud vele játszani. Ez már a vevő felelőssége, nem a WG-é.
A tier limitesek buffolása és a limit elvétele tetszene, csak pont a fő problémát nem oldja meg. Szerintem az, hogy szar limites prémekkel játszani korántsem a legsúlyosabb gond jelenleg. A legsúlyosabb gond, hogy a játékosbázis 70%-a T8-10-ben koncentrálódik, így T6-tól felfelé az ember hozzászokhat, hogy T10-ig a csaták túlnyomó részében a lista alján fog csücsülni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.10.09. 16:46:04