World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.05.04. 18:08:14
The Matrix has you...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Only saját tier<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Egyébként nekem is 5 csata alatt lett tele a hócipőm,még szerencse,hogy a küldikhez nem kell nyerni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Probáld meg a vsync-et,bár nem tudom a twich,vagy az obs mit befolyásol ezen.+ha nem 144hz monitorod van akkor is tök feleslegesen mutat 200 fps-t te akkor sem fogsz annyit látni.Ha meg ráadásul csak 60hz-es monitor,akkor az másodpercenként 60db egész képet tud megjeleníteni,ez egy fizikai korlát,soha a büdös életben abból 200db kép/sec nem lesz,a felesleges képkockákat eldobálja,illetve addig felezi lefelé míg a végeredmény nem lesz 60db frame per second.
Tehát a Gpu-t is tök feleslegesen hajtod maximumon ilyenkor.
Annak sem mindegy hány fokon tengeti az életét<#hehe>#hehe>
Egy kis olvasni való ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.04. 16:30:09
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kérdésem az annyi, hogy ezen hogy tudok javítani? V-sync ON? Azért teszem fel a kérdést, mert gyanakodtam arra korábban, hogy a netem nem elég gyors felfelé. 50/25-ös tékomos van, üvegszálas. Elvileg 5 mbyte-ot tud ugye. Na most ha 3500-as bitrátás állítok be OSB-ben, az 3,5 Mbyte-ot jelent, nem? szóljatok, ha nem jól tudom? Tehát simán vinnie kéne. Jel minősége kiváló, legalábbis a Twitch szerint. 30 fps-el veszem fel a cuccot, mert azért már szóltak, hogy 60 fps-nél diavetítés volt, azt egyértelműen nem bírja a rendszer sajnos. Mondjuk ezt is a 11-edik néző mondta, szóval nem értem hogy a másik 10 mit nézett...na mindegy.
Előre is köszönöm a produktív válaszokat 😊
The Matrix has you...
Csak rádió hatótávolság van ,semmi jelerősség marhaság.
A "RÁDIÓ JEL ERŐSÍTÉS" skill megnöveli a rádiód hatótávolságát 20 %-al
A JELFOGÓ skill a szövetséges tankok rádió hatótávolságát növeli 10 %-al.
Ennyi.
(15 -ről 14,3-ra esik a tűzgyorsaság +5 penért cserébe)
Én a streamet halkitom le,a nagyiporeszr meg fel:-DDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Harmadikat csúnyán beszoptam,arty kicsapott szikla mögül egyetlen lövéssel.
Negyedik t4-T6.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.04. 13:32:36
Más pályán stabilan 100 felett van.
Ott meg szinte pixeles volt a kép és jó esetben 15 rossz esetben 13 fps.
Multkor néztem Pett3rson stream jét,hàt ott is majd kifolyt a szemem,rendszeresen beesett 140röl 80ra,és hasónló droppok voltak szinte folyamatosan.
Pedig nrm vagyok vàjtszemü,de engem zavarnak ekkora ugràlàsok.
Természetesen ingyenes vadbarom legénység.Mi más.
Mentem egy kört Wz-vel a szokásos 120-140 fps.
Gondoltam megveszem t4 olasz tankot és kipróbálom berakott province pályára és 13-15 fps-em volt.<#guluszem1>#guluszem1>
De sikerült pár killt beszedni így is,de rohadt szar volt.
Mentem még egy kört t4 olasszal,tundra jött,megint 120-140 fps.<#fejvakaras>#fejvakaras>
The Matrix has you...
Jelerősség -> csapattárs tank rádió hatótávja.
Rádió hatótáv -> saját tank rádiós hatótávja. :-D
Mivel nem egy nyelvet beszéltünk (más a kliensünk), ezért tessék, itt vannak a skillek ikonjai, hogy egyszerűbb legyen. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.04. 11:34:57
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.05.04. 11:11:47
Mit ért az alatt, hogy " megnöveli a szövetséges kommunikáció jelerősségét"?
Mi az a jelerősség? És akkor már ha kérdem, mi a rádió hatótávolság?
Mi a különbség a kettő között, mert nyilván van.
Szerintem ez egy nagy katyvasz és semmi értelme sincs.
A STRV-103 0-nál kifejlesztettem a rádiósnak a "RÁDIÓ JEL ERŐSÍTÉS" skillt, és a tank jellemzőknél megnőtt a rádió hatótávolsága.
A JELFOGÓ skillnél meg azt írja, hogy megnöveli a jelerősséget, de nincs hatással a rádió hatótávolságára.
Akkor most mi van?
Most vagy a fordítás rossz vagy ennek a Jelfogó(RELAY) skillnek éppen semmi értelme nincs.
Én a teszten vettem észre,a legénységi skilleket is elmutogatja:-)
Szerintem kezdöknek nagy segítség.
Meg nekem is,mert a relayinget csak most értettem meg:-DDD
RHEINMETALL SKORPION G 11,402.62 Ft
Nálam is ez van, volt már nem egyszer, hogy T100LT-vel túlmegyek a bokron, és persze spotolnak. :-D De már megtanultam, hogy gyökkettővel kell beállni a bokorba. :-(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én újabban borulok,de most felvettem a repertoáromba,a szikláról való lecsuszásít is<#wilting>#wilting>
Nem tudom miért van,de többször előfordult már,hogy nem állt meg a tank,hiába fékeztem.Olyan mintha jégen csúsznák,azt potty<#hehe>#hehe>
Azt hiszem Xotyi0224 volt a másik okos <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.03. 20:59:48
Hoax-os IM küldik,de jók is voltak azok,mennyit röhögtünk<#hehe>#hehe>
Ha jol emlékszem talán neked kellett valami szakaszos Td küldi pár killel.
Bementünk 3db E25-el,top tierként,azon az amcsi pályán,ami ilyen bányász vagy fűrész telep volt,már nem emlékszek a nevére.
megálltál a vasúti síneknél a bozótba,majd kérdezted hogy innen sznájpoljunk,vagy valami hasonlót,de mi már közben a hevi sor felé robogtunk<#idiota>#idiota>
-Ja jó akkor nem kempelünk,és elindultál Te is<#hehe>#hehe>
Valami 9-vagy 10 killel zártunk 3an.<#banplz>#banplz>
Azok de jó csaták voltak<#wink>#wink>
The Matrix has you...