banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Most eltekintve attól, hogy nyomod a szokásos leereszkedő stílusod, csak szólok, hogy két, egyik magas lóról a másikra való átmászás között megpróbálhatnád értelmezni, amit két, igen, kettő hsz-ban leírtam már. Azaz hogy igen, ez bizony azzal járna, hogy jobban jártak azok, akik régebben vettek T6 tankot. Ahogy azt is elmagyaráztam már, hogy ezért a WG-nek kell felismernie, hogy ezzel - bár rövid távon rosszat tesznek maguknak - hosszú távon a saját malmukra hajtják a vizet, mivel kevesebb midtier játékos fogja letenni a játékot, miután elege lesz belőle, hogy a T6 tankjával folyamatosan T8 ellen kell mennie, ahogy kevesebb limites prém 8 vásárló is fog agyhúgykövet kapni attól, hogy folyamatosan szín T8 körökben játszik. Fel fogják ismerni? Valószínűleg nem, ugyanakkor pályán vannak már pár éve, hátha lett már ennyi üzleti intelligenciájuk.

Azt meg, hogy mi mennyibe került és kerül, mi mennyire fair, felejtsük el, mert senkit nem érdekel. Nagyon is csinált és csinál ilyeneket a játékipar a mai napig, én egy-két éve 110 euróért vettem meg a BF1 premium edísönt, most ingyen osztogatják az összes kiegészítőjét. Tetszik? Nem, de nem hisztizek miatta, mert nem vagyok híve a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitásnak. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben csak a WG-t érné anyagi kár, úgyhogy nemtom milyen lázadásokról beszélsz. Aki mostantól T6 prémet vesz, többet fizet, cserébe többet is keres a tank, mint eddig. End of the story.