World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Nem értem,3db 10es tank van most.Ezzel szemben régebben mi volt??
Ha szerencséd volt akkor nem egyedüli 8as ként b@szott be a csatàba.
Olyan nehéz kikerülni azt a 3 darabot??

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
És màr le tudod mosni öket?:-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tény, hogy elég deprimáló T8-as tankokkal 10-esek ellen menni, akik 1.5-2 lövésből kiszednek, és csak röhögnek, amikor a qrva drága prémium lőszereiddel csak csiklandozod őket. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Most a járművek dinamikus koszolódásával vagyok elfoglalva.<#hehe>
joe662
Madarakkal,bagolyokkal ezek szerint minden rendben?
:-DD

Régebbi kép TK sokról
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bizonyíték , hogy az MM el baj van .

Lepkékkel is baj van . Eléggé gagyi .

Játékosokkal is baj van , hogy hátrafordított toronnyal felálló csővel megy harcolni.

Végül egy romantikus háttérkép

joe662
Alapjáraton a printscreen gomb,és a wot screenshots mappába menti.

Most még jobban lehet trollkodni a BDR-rel. Kapott egy kis buffot, pedig eddig sem volt rossz. <#finom>

joe662
Ez de beteg<#banplz>

okosszöszi26
hejj gádzsók
hogy tudok screenshotot csinálni?
olyan rég toltam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem
most hogy a fossal megcsináltam a mastert, csinálni akarok screenshotot

|Származási hely: Degec|

menj má...gondoltam hogy fogják nerfelni, de azért így kibaszni vele...egyébként sem volt olyan sok az átlagsebzése, de így mi lesz? hát, muszáj leszek alkalmazkodni....

The Matrix has you...

Most nézem a játékban hogy mégis mikor vettek el 1 lövedéket a Pantera tárjából??? Így két lövedékes megoldással ez a töltőrendszer máris nem tűnik olyan jó dolognak és mindezt úgy hogy a honlapon a patch-et bejelentő hírben írtak olyat hogy mennyivel buffolták a tier8-9-10-nek a szórását de azt egy szóval sem említették hogy a 8-as 2 lövedékes verzióban kapja meg az ágyúját.
Erre jó volt a Ranked szezon. Szerintem ott már jobban érvényesült a skill, mert bizonyos Tier fölött nem láttam piroskákat, sőt még sárgákat se nagyon. Na az már játék volt a javából, nekem nagyon tetszett az az időszak. Igaz, hogy sokba került, mert azért pénztemetők az X-esek, de élményre nagyon adta 😊

The Matrix has you...

Frequency
Hú gyerekek,oké hogy kaptunk egy olasz tankot...de miért nullázódott le a creditem mennyisége??

Néha az az érzésem, hogy a WG sem tudja, hogy mit is szeretne kezdeni a prémium tankokkal. Volt egy vonulat (Skorpion G, Defender) ami a bekerüléskor mocskosul OP volt, aztán az új MM-ben (legalább is a Defender) tök átlagos tank lett. Aztán pl. behozták a VK168.01-et, amit a régi szokás szerint picivel gyengébbre csinálták, mint a fejlesztési fában levő VK100.01P-t, ráadásul raktak rá egy rakás gyenge pontot. Fene se érti, hogy egyszer a T8-as prémet gyengébbre, máskor meg erősebbre csinálják, mint a fejlesztési fában levő T8-as párját. <#fejvakaras>

Az már csak költői kérdés a részemről, hogy a közel 70 tonnával nehezebb VK168-nak miért van kevesebb páncélja, mint a VK100-nak? <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.03. 12:21:16

Ez a legnagyobb probléma a játékkal sajnos, hogy sose az lesz a WG célja, hogy egy igazán kiváló, Op tankoktól mentes, jól balanszolt, skill alapú, és ügyességtől függően felosztott játékosállományú játékot csináljanak, hanem a pénz.
Ezért marad meg így ez a game, minden fél évben új, OP prém tankokkal, amire vérpisti azonnal küldi a pénzt, szar balance-al, hogy a fizetőképes, nagy többségében béna játékosnak is legyen sikerélménye.
Ez van, ezt kell szeretni, vagy nem szeretni.
Nem csodálom.....ilyen ez a játék. <#awink>

Megjött az új patch ennek örömére kis és nagy tierben is újra feltüntek a hétvégi retardáltok és kb másfél órája nem kapok győztes csatát csak azt amiben kifagy a játék és semmit nem csinálok. hip hip hurrá
Hm...ha nagy nehezen egyszer kapok T8-as tankkal egy top tier MM-et, akkor ugyanúgy automatikusan jön a top retardált csapat, természetesen az én oldalamon.

Más. Nem kéne talán egy külön lengyel szervert üzemeltetni a WG-nek? Az a rengeteg bot nagyon jól elszórakozna egymással, és nem mások játék élményét rombolnák. Komolyan mondom, hogy legjobb lenne, ha bizonyos "personal rating" elérése előtt nem lehetne szintet lépni, és akkor a sok vérpiros 85 WN8-as bot nem hemzsegne T8-ban. Persze ez csak illúzió, mert ugye az üzlet az, hogy Pistike megveszi a vadi új T8-as prémium tankot, hogy majd mekkora "jani" lesz, aztán persze többnyire egy lövésre futja a tudásból, vagy még annyira sem. <#shakehead>

Vicces pillanatok mindig akadnak, főleg amikor idegből nyomom 😄 Tegnapelőtt még hagyján, akkor még jól is adta, 60% fölötti winrate volt, de a tegnapi napot inkább nem is streameltem, 1 órát ha nyomtam, de elég is volt. Olyan homályokat lőttek a tankjaim, hogy öröm volt nézni..illetve pont hogy nem volt öröm.

GB-t meg Scheff-et néztem inkább. Utóbbi Progetto-val Malinovkán 4000 fölött szpotolt egy bokorba beállva, nagyon fun volt. Közben elemezgette a WOT-ot, már nem is tudom pontosan miről volt szó, de vicces volt ahogy nem szpotolódott.
Amúgy még mindig tetszik a Progetto, szerintem nagyon jó kis tank, néha olyanokat pattint, hogy csak lesek. Az automata löveg pedig nagyon fun, nekem bejön, lehet vele taktikázni.

The Matrix has you...

Látom valaki már elverte a free xp-t a panterára.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Rájöttem hol rontom el ezzel a tankal. Türelmetlen vagyok,és mindenáron sebezni akarok<#fejvakaras> Még amikor spotolok akkor is<#falbav>
Ha egy kicsit kivárok,mindjárt normálisabb csatákat megyek.Igaz még nem ász de talán nemsokára<#beka3>

Kár hogy a Frontline csak május 7 töl kezdődik<#szomoru1>

Ha már szó esett arról, hogy az AW "lemásolta" a WoT-ot modern tankokkal, akkor most fordított az eset a "Frontline Mode-"-dal, mert ez gyakorlatilag a "Global Operations" klónja. <#awink>

joe662
Pedig tegnap is láttam vicces pillanatokat<#hehe>

Master91
velem napok óta
ma valami extrém dolgokat művelt velem is ez xar 😄

The Matrix has you...

joe662
Oké,mindjárt vàltok is 20k aranyat free Xp-re,azt holnap reggel kihúzom a 10est.:-DD

Amíg pihensz vegyél pólókat . Kihagyhatatlan , és a pihenés alatt sem feleded a gémet <#awink>
Master91
13 Hp-ról pattintott a 30 méterről lőtt 80mm-s ágyúmból HE-lövedékemet, túl élte, megölt.
Ő nem rossz játékos, csak szart bele. A műsora kedvéért csinálta azt amit, létrehozott egy herby-hez hasonló sufnis panel gamer karaktert (hupka pléh enyhén retardált panelproli) a vlogja miatt. Szerintem ezt a sufniságot (sokszor durva paint rajzok, 360-480p) anno jatekpartizan/FreddyD hozta a legjobban. Sőt túl jól, azért is hagyta abba a csúcson.

angelus1991ster.blogspot.hu

az a baj, hogy szerintem pont hogy élőlény. ilyen szar statot még egy bot sem hozhat össze, az képtelenség...

The Matrix has you...

Csak nem Voldemortra (Hopkára) gondolsz? 😄
Szerintem ez nem igazi játékos csak egy bot.
Valami béna bot,ami bemegy csatába és nem csinál semmit.

Ezek csak tanítványai annak akit nem nevezek nevén.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Ciff egyszer játszott 5-6 csatát V-móddal,.800wn8 at hozott össze<#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.02. 15:44:47

Én továbbra is a hazai termékre esküszöm 😄
csillagrombolo
__Jacek__
Szegeny szopo agon volt tegnap igy csak 188 lett a wn8, ki kellene probalni hogyha kikapcsolod a csatara a monitort hozhato vagy nem. Szerintem osszejohet😊))))
joe662
Igen,és az az 56 hp amiről kiszed az1kezesGay,az az egész csatás teljesitménye.
Olyankor rezeg a léc a technika felett<#banplz><#hehe>

"Én ha megyek is jó köröket de kilönek màr attól idegbeteg vagyok:-/"

No pláne, amikor egy végig bokorban kempelő bot szerű élőlény lő ki.

joe662
Azt nem értem,ez mi a sz@rt élvez ebben a jàtékban?
Àtlag 2 sebzö lövése van.
Én ha megyek is jó köröket de kilönek màr attól idegbeteg vagyok:-/
Ilyen 0 és aközeli csatàk utàn,meg szabàlyos agyvérzésem van:-(
Pihentetem is a jàtékot mostansàg,talàn majd ebben a frontline módban elbohóckodok,azt annyi.

Mert fogalmuk nem volt, mit akarnak kihozni a játékból, nem volt meg az összhang a fejlesztő és a kiadó között, és súlyos hibákat követtek el a fejlesztési folyamat elején.

Annak a játéknak egy dobása volt, hogy átcsábítsa a WoT elégedetlenkedőit, de azt egy-két hónap alatt eljátszotta, mert a fent említett elégedetlenkedők rájöttek, hogy nem a megváltást hozta el, csak egy vacakul összerakott, gagyibb WoT-ot, modern tankokkal. Innentől nem is volt visszaút. Egy dobásod van, hogy letaszítsd a trónról a királyt, ha azt elbaltázod, több nem lesz. Ez hatványozottan igaz a játékiparban.
voivod32
Nekem bejönnek a modern tankok, inkább az a baj, hogy nagyon kevesen játszanak vele, de nem értem miért?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

holnap vagy pénteken lesz új patch, abban mi lesz? esetleg tudod?

The Matrix has you...

Te jószagú atyaúristen...no life és no skill párosul...megyek a Tiszának, de rögtön...

The Matrix has you...

És jönnél is vissza két héten belül. Az a játék egy katasztrófa.
Maala
Tök jó a fordítás, kivéve, hogy pont hogy NEM Dragon's Ridge-t akarják visszahozni. Sajnos.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662

joe662
Sherman0070-nek ment volna a vàlasz,de szivat a telefon:-D

joe662
Biztos olvastàk a tegnapi kommentedet:-DDD

Fejlesztői hírrepeszek #291 - Mi várható még a WOT-ban?

felmérések szerint a játékosok nagy hányada szereti az új átdolgozott térképeket.
Vannak tervek 10 térkép újraegyensúlyozására, de jelenleg nem dolgoznak át teljesen egyet sem, csak apróbb egyensúlyi problémákat korrigálnak.
Studzianki természetesen kapcsolódik a lengyelekhez és ha minden terv szerint megy, a lengyel tankokkal együtt érkezik majd. Ezt a térképet könnyebb volt megcsinálni, mert nem városi pálya.
A WG-nek két terve is Kharkov-val: újraegyensúlyozzák és megváltoztatják újra vagy készítenek egy tök új verziót belőle.
Tervben van néhány olyan régi térkép felújítása is, mint például Dragon’s Ridge.
Van egy érdekes 2in1 ötlet arra vonatkozóan, hogy Port hogy kerüljön vissza a játékba.
A WG most dolgozik egy városi, egy vidéki és néhány régió specifikus térképen.
A Havok egy csomó új lehetőséget felfedett. A WG nem ígéri meg hogy mindent megcsinál, de ha a játékosok szeretni fogják az éjszakai csatákat, az új rombolási mechanizmust, az időjárást, stb., akkor indokolt lehet ezek bevezetése.
A Személyes küldetések 2.0-n jelenleg is dolgoznak és még 2018-ban debütálni fog.
Új játékfejlesztések és játékmódok is bemutatásra kerülnek még ebben az évben.
A legénységi rendszer teljesen át lesz alakítva, ezt megpróbálják még idén véghez vinni.
Az új módosított KV-5 hamarosan bekerül a szupertesztre.