418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    11.22 az IS-3 töltési ideje (rammerrel, venti nélkül), 11.25 az IS-3A-é (ventivel, rammert nem kaphat ugye), amikor épp üres a tár.

Értem én, hogy ha mindig megvárod a 3 töltést, akkor 1300, de mi a francért is várnád meg? Ez nem olasz táras tank, nincs semmi értelme, hogy megvárd, és nincs semmi hátránya, ha nem várod meg.

IS-3 kicsit mozgékonyabb, és kb... ennyi előnye van az IS-3A-val szemben (kb +4 LE/t).
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.15. 17:33:25
  • Sherman0070
    Még pár hete arról volt szó, hogy fordított autoloader mechanizmust kap. (olaszokhoz képest)
    Szóval miután kilövöd a 3x390-et, utána 10mp alatt kéne töltenie.
    Valami változott?
  • asolyom
    Ha megkapja a táras ágyút. Nézd meg az 1.3-as teszt szervert a tanks.gg-n.
  • Maala
    2080 a dpm-je amúgy az IS-3A-nak, honnan vetted az 1300-at?
  • Maala
    Orosz med, kínai med, orosz HT, kínai HT. De csak a tornyaik félgömb alakúak, a testük, meg mint egy húszévesé.
  • Ryleh
    Melyik vonal hasonlo ezekhez a beton, ergonometrikus, korcsokhoz.. Mint pl a francia T4td es light?
  • Plata
    Grat.
    Nekem is sikerült végre a spotolós küldi.
    De nagyon rossz volt heavyvel csinálni.
    Győzelem!
    Csata: Redshire
    Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
    Szerzett tapasztalat: 1 100
    Megszerzett kötvények: 2
    Szerzett kredit: 61 740
    Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Gratulálunk!
    A Második front kampány személyes küldetéseinek sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
    Kredit hozzáadva: 150 000

Azt hiszem E25-nek kifogyott a lőszere.Lövöldözött rám egy ideig arannyal,aztán egyszer csak elkezdett menekülni.
    De arty kicsapta.
  • joe662
    Gyűlik a személyzet a fonóba
  • Plata
    Nektek volt már olyan hogy csata indulásánál kiírja hogy Megérzés képesség aktiválódott?
    Ma kétszer is csinálta Vk,nem tudom miért.
    Ahogy vége a visszaszámolásnak és indul a csata kiírta hogy Megérzés képesség aktiválódott,de mire és miért?
    Az a töltő skillje,hogy ha harc közben lőszert cserélek bizonyos eséllyel a másik lőszer azonnal betöltődjön.
    Másik dolog a gamescom-os kék festék néha bugos.Tankom tornyán van egy fura alakú lemez vagy mi a ragya,csata közben néha zöld lesz az a folt.
    De csak nyári pályákon.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 12:19:08
  • Ryleh
    Erdekes, igy a vege fele elfogadtam/megszerettem ezt a korcs Amx40et. Jo vedø, sajat ill neha 5os ellen is jo. Teny hogy egy terhes csiga is mozgekonyabb, de jo pozicioban a lassu toltesu, de jo atutesu gunnal eleg eros.
  • Maala
    Repeszpáncél... arra az ágra. :-D De egyébként álcaháló helyett oda pont inkább szerszámosláda.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.15. 11:31:29
  • Ryleh
    Oke, koszonom. Td re periszkop. Alcahalo,... Ha relative gyorsan tolt (At-2),akkor harmadik felszerelesnek mi lenne jo? (nem hasznalok howitzert)
  • Maala
    Nem adódik össze, ha megállsz, akkor csak a periszkóp fog menni, ha az nem aktív, akkor az optika.
  • Plata
    Nem hiszem.De a fene tudja,még nem raktam mind kettőt egy tankra.
    Távcső az mindig ad bónuszt,de a periszkóp csak akkor ha állsz egy helyben.
    Úgy mint az álcaháló.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 11:21:02
  • Ryleh
    Ha felszerelek periszkopot es tavcsovet is, allo helyzetben varok(td), osszeadodik a bonusz a latotavnal? 25+10%?jelen pillanatban az alulkepzett legenyseg 361re lat, periszkop felszerelve.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Ruinberg
    Szerzett tapasztalat: 666 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 7)
    Szerzett kredit: 22 701 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10 399)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Be kékültem.
    Obj 430 szándékosan lőtt engem,egyet én is adtam neki.Csak egyet lőttem belé,de le égett.
    Nem volt tűzoltó készüléke.
    Nem tudom mi volt a baja.
    Szimplán csak elkezdett lőni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 11:03:01
  • joe662
    Ja hát azt nem tudod kiváltani,de ha mész tovább , a t28-tol a obj260 ig még fel tudod használni.
    A 2x gyűjts nagyobbat pl,az egy szemét küldi volt amúgy,nekem mondjuk 5 csata után sikerült.Ara simán megéri beváltanii 1et.
  • Plata
    Nyolc ezer spot kéne,japán vagy német tankokkal,de csak heavy van a garázsban.
    Type 5 E100 Vk168.nehéz lesz.
  • Malarki
    Aha, köszi. Szóval, mivel már csak a light 15-ös van hátra, nyugodt szívvel mondhatjuk hogy erre ráb*sztam
  • joe662
    Van az 7 év is
  • asolyom
    Ez az 1300-as dpm egy 8-as HT-nál tragikus, főleg ennyire pontatlan ágyúval, mint ami az IS-3-nak van. Csak jelzésképpen a Somua SM-nek legalább van 2000-es dpm-e, jobb átütése, és 1500 dmg tár kapacitása.
  • Plata
    Wow,az jó.most lőttem ki egy Caernarvon Ax-et tornyán keresztül,próbálnék spotolós küldit csinálni VK-val,de persze városi pálya.Goldfosó AX meglepődött hogy tornyon keresztül belőttem a fedezéke mögül.
    Győzelem!
    Csata: Siegfried Line
    Szerzett tapasztalat: 2 478
    Megszerzett kötvények: 50
    Szerzett kredit: 93 596
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Pénz jön,de spot nem.
    Kénytelen leszek venni német light tankot megint.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 10:37:18
  • Maala
    Gratulálok, szintet léptél, 2-3 év WoTozás után rájöttél, hogy a tankok 95%-ának van a tetején egy gyenge pont. :-)
  • Plata
    Tornyán van egy kis izé.Mittomén mi az,kis kupola,láttam hogy lövésnyom van rajta én is arra lőttem és vitte.
    De 0 méter volt köztünk szal nem messziről,a csóka azt hitte ha nekem jön és egymásnak feszülünk be üti a tornyomat,nem sikerült,én beütöttem a tornyát.

Ezt amin keresztül ki lehet kukkolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 10:17:47
  • joe662
    Az első kampányban bármelyik küldetést ki tudod váltani vele,kivéve a 15ös küldik oda 3v4 darab kel a kiváltáshoz.
    A második kampány-al nem kompatibilis.
  • joe662
    Na neee,kupola mint gyenge pont?
  • Malarki
    Lassan a végére érek a StugIV kampánynak(igen, én még itt tartok), viszont van egy ilyen ticketem vagy mi amivel ki lehet váltani egy küldetést, ezt fel lehet majd használni a többi tanknál is vagy csak a StugIV-re érvényes?
  • Plata
    Srácok T9 lengyel heavy a tornyán keresztül simán kilőhető.
    Van rajta kis kupola vagy mi és sima ügy.
    Csapat hozta a formáját és ottmaradtam vagy hat tankkal egyedül,de egész jól bírtam amíg körbe nem fogtak.Szemből vk100 53tp 50tp m103 nem tudott kilőni.

Ha közelről harcoltok vele próbáljátok ki,simán beüti.
    És jól is sebzi mert 503-at is lőttem bele.
    Nincs német light tankom,így a spot küldit Vk-val tolom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 10:07:10
  • Plata
    Mauerrel T6-8 csatába kerültem,atyám de ultra gáz volt.
    Nem tudott semmi megsebezni,még az artyk is lepattantak bakker.
    Hála az égnek én találtam meg az artyt,olyan pofont kapott ami nem pattant le.
    Vicc hogy Gw panther is 0 sebzést tudott tolni,fv304 nem csodálom hogy pattogott..Jpanther 2 meg ki akarta lőni 45tp-t de megvédtem a csókát és hagytam kinyírja jpanther2-t.Csak low-ra lőttem hagytam hogy 45 tp befejezze.Úgyis őt cseszegette,kis kárpótlás .
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 09:15:57
  • asolyom
    Szerintem soha napján. Az IS-3A is csak azért kapta meg, hogy valami új fícsörrel eldható legyen a prémium tank. Egy sima tech tree tankhoz minek is nyúlnának? Egyébként érdekesség, hogy az IS-7-ben az automata töltő ellenére voltak töltők, nem úgy mint pl. a T-72-ben.
  • Maala
    Szóval, vajon mikor hozzák be az IS-7re az IS-3A töltési rendszerét? :-D
  • asolyom
    Azért a mostani "meta" tankoknak (Object 430U, WZ-111-5A, Object 277) mind van valamennyi páncélja, amellett hogy mozgékonyak is. A mostani városi és cső pályákon nem árt, ha tudsz valamit pattintani is, legalább a tornyoddal. Sajnos kevés az olyan pálya, ahol a megkerülés kivitelezhető.
  • asolyom
    Engem pl. már a T5-ös szutyok is kiidegelt, az alap ágyú már a saját tierben sem üt át semmit, kivéve a papír tankokat, és a lövedék 360 m/s sebességgel száll, ami érzésre kb. olyan, mint amikor kosárlabdában büntetőt dobsz. Ellövöd magad, és mire a lövedék célba ér, addig nem hogy a megcélzott tank elmegy a helyéről, de még a reumás csiga is, ami a tank mellett állt. A "pontosság" meg 0,52, ami egy TD estén igen csak érdekes. A másik ágyú sem sokkal jobb, sőt talán még rosszabb is, mert ugyan a lőszer sebessége és a pontosság) nő valamelyest (416 m/s, 0,4) viszont mindkét lőszere HEAT, ami előszeretettel pattan döntött felületről, vagy nyeli el a lánc. Egyszóval szerintem aki ezt a TD-t így betette a játékba az úgy volt vele, hogy b**szunk már ki egy kicsit jónéppel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.15. 06:49:41
  • asolyom
    Kb. T8, ott jelenik meg az ostrom mód, az UDES03 már egy egész jó TD.
  • Plata
    Jaa hogy csak magamnak moddal.
    Arra még nem gondoltam,arra vártam hátha végre berakják hogy festhető legyen.
    Szeretem azt a nagy dögöt,jó lenne végre le festeni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.14. 21:46:44
  • __Jacek__
    Azt értem, de modként lecserélheted.
  • Plata
    Nem lehet lecserélni jelenleg,tesztre meg nem akartam felmenni mert azt mondják ultra gáz.
  • __Jacek__
    Nyem :) De mért nem cseréled le magad azt csókolom :)
  • Ryleh
    Ha mar edzett vagyok a szenvedeses tier ekben(franciak), akkor kerdezem:a sved td ag mikor ter magahoz?latvanyos videokat lattam, de csak high Tierrol.
  • Plata
    Köszi.
    Jó lenne ha Mauer-t végre át lehetne festeni.
    Végre kész lett vele a HT-3 küldi is.
    T7-9 csata ENSK.
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Szerzett tapasztalat: 4 504 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 58 110
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Strv 103-0,Progetto46,Is6,Caernarvon AX és Skorpió G-t sikerült ki lőnöm.
    He ammo volt betolva nekik,mert mind nagyon szereti.