World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerencséd volt akkor nem egyedüli 8as ként b@szott be a csatàba.
Olyan nehéz kikerülni azt a 3 darabot??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
:-DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lepkékkel is baj van . Eléggé gagyi .

Játékosokkal is baj van , hogy hátrafordított toronnyal felálló csővel megy harcolni.
Végül egy romantikus háttérkép
hogy tudok screenshotot csinálni?
olyan rég toltam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem
most hogy a fossal megcsináltam a mastert, csinálni akarok screenshotot
|Származási hely: Degec|
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Az már csak költői kérdés a részemről, hogy a közel 70 tonnával nehezebb VK168-nak miért van kevesebb páncélja, mint a VK100-nak? <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.03. 12:21:16
Ezért marad meg így ez a game, minden fél évben új, OP prém tankokkal, amire vérpisti azonnal küldi a pénzt, szar balance-al, hogy a fizetőképes, nagy többségében béna játékosnak is legyen sikerélménye.
Ez van, ezt kell szeretni, vagy nem szeretni.
Más. Nem kéne talán egy külön lengyel szervert üzemeltetni a WG-nek? Az a rengeteg bot nagyon jól elszórakozna egymással, és nem mások játék élményét rombolnák. Komolyan mondom, hogy legjobb lenne, ha bizonyos "personal rating" elérése előtt nem lehetne szintet lépni, és akkor a sok vérpiros 85 WN8-as bot nem hemzsegne T8-ban. Persze ez csak illúzió, mert ugye az üzlet az, hogy Pistike megveszi a vadi új T8-as prémium tankot, hogy majd mekkora "jani" lesz, aztán persze többnyire egy lövésre futja a tudásból, vagy még annyira sem. <#shakehead>#shakehead>
GB-t meg Scheff-et néztem inkább. Utóbbi Progetto-val Malinovkán 4000 fölött szpotolt egy bokorba beállva, nagyon fun volt. Közben elemezgette a WOT-ot, már nem is tudom pontosan miről volt szó, de vicces volt ahogy nem szpotolódott.
Amúgy még mindig tetszik a Progetto, szerintem nagyon jó kis tank, néha olyanokat pattint, hogy csak lesek. Az automata löveg pedig nagyon fun, nekem bejön, lehet vele taktikázni.
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha egy kicsit kivárok,mindjárt normálisabb csatákat megyek.Igaz még nem ász de talán nemsokára<#beka3>#beka3>
Kár hogy a Frontline csak május 7 töl kezdődik<#szomoru1>#szomoru1>
The Matrix has you...

angelus1991ster.blogspot.hu
The Matrix has you...
Valami béna bot,ami bemegy csatába és nem csinál semmit.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.02. 15:44:47
csillagrombolo
Olyankor rezeg a léc a technika felett<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
No pláne, amikor egy végig bokorban kempelő bot szerű élőlény lő ki.
Àtlag 2 sebzö lövése van.
Én ha megyek is jó köröket de kilönek màr attól idegbeteg vagyok:-/
Ilyen 0 és aközeli csatàk utàn,meg szabàlyos agyvérzésem van:-(
Pihentetem is a jàtékot mostansàg,talàn majd ebben a frontline módban elbohóckodok,azt annyi.
Annak a játéknak egy dobása volt, hogy átcsábítsa a WoT elégedetlenkedőit, de azt egy-két hónap alatt eljátszotta, mert a fent említett elégedetlenkedők rájöttek, hogy nem a megváltást hozta el, csak egy vacakul összerakott, gagyibb WoT-ot, modern tankokkal. Innentől nem is volt visszaút. Egy dobásod van, hogy letaszítsd a trónról a királyt, ha azt elbaltázod, több nem lesz. Ez hatványozottan igaz a játékiparban.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Fejlesztői hírrepeszek #291 - Mi várható még a WOT-ban?
felmérések szerint a játékosok nagy hányada szereti az új átdolgozott térképeket.
Vannak tervek 10 térkép újraegyensúlyozására, de jelenleg nem dolgoznak át teljesen egyet sem, csak apróbb egyensúlyi problémákat korrigálnak.
Studzianki természetesen kapcsolódik a lengyelekhez és ha minden terv szerint megy, a lengyel tankokkal együtt érkezik majd. Ezt a térképet könnyebb volt megcsinálni, mert nem városi pálya.
A WG-nek két terve is Kharkov-val: újraegyensúlyozzák és megváltoztatják újra vagy készítenek egy tök új verziót belőle.
Tervben van néhány olyan régi térkép felújítása is, mint például Dragon’s Ridge.
Van egy érdekes 2in1 ötlet arra vonatkozóan, hogy Port hogy kerüljön vissza a játékba.
A WG most dolgozik egy városi, egy vidéki és néhány régió specifikus térképen.
A Havok egy csomó új lehetőséget felfedett. A WG nem ígéri meg hogy mindent megcsinál, de ha a játékosok szeretni fogják az éjszakai csatákat, az új rombolási mechanizmust, az időjárást, stb., akkor indokolt lehet ezek bevezetése.
A Személyes küldetések 2.0-n jelenleg is dolgoznak és még 2018-ban debütálni fog.
Új játékfejlesztések és játékmódok is bemutatásra kerülnek még ebben az évben.
A legénységi rendszer teljesen át lesz alakítva, ezt megpróbálják még idén véghez vinni.
Az új módosított KV-5 hamarosan bekerül a szupertesztre.