A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #404474 Figy ha egyszer lesz kedved szuper nehéz tankkal játszani próbáld ki a Mauer-t.
Ma is volt vele olyan fun csatám.
Kétszer is futottam bele beképzelt cseh tankba,először egy skoda t50 volt akkora barom hogy berongyolt az utcámba városi pályán és fékezés nélkül jött felém meg akart gondolom kerülni,de nagyon nem jött neki össze.Még mindig van olyan hülye aki azt hiszi hogy városban van esélye megkerülni az utcán.
Utána nyílt pályán erlenbergen Tvp t50 úgy gondolta hogy kitáraz és megdöglök,hát nem egészen,nulla sebzés részéről,én meg az elsővel ellőttem a láncát is.Oszt ki lett csontozva.
Megyek tovább ki jön elém homár skorpió,e100 miatt he lőszer volt betöltve,sügér skorpió pattant,én meg nem.
Úgy mentem el az ellenség bázisára foglalni hogy senki nem tudott megsebezni.
RNG nagyon velem volt.TVP-n tényleg jót röhögtem,tök bátran megállt előttem az oldalát mutatva és aszitte majd szemből szarrá lő.Még ha közelről próbálta volna,de nem is talált minden lövése.
E100-al meg csak szopok mint állat,a gagyi stock ágyúja a híg lószart sem lövi át.