World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat, szép munka.<#eljen>#eljen>
The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
4600 sebzés és 5 kill csak 3-ad osztályt ér.
Ha sikerül 3-4k körül sebezni ad rá valami közepes mennyiségű lóvét,aztán ha ez t10 csatában volt szuper páncélzott szarok ellen akkor cumi mert valszeg ellőttem 10 goldot,és szép minusz,ha meg sima lőszerrel akkor nem rossz,de ha spotolok ezzel a fossal 2k felettit akkor meg kapok egy rahedli lóvét.<#hehe>#hehe>
Néha ezért szoktam előre menni.Úgyis több jön a spotolásért.
De amíg a T6 kínait szerettem és móka volt addig a t7 csalódás.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sokkal jobb az MM-je mint az egy szinttel nagyobb WZ-nek,sokszor top tank és nagyon troll tud lenni.
Alt accon freeből mentem Wz-ig,de mikor a másikon rendes xp-ből kihúztam és élveztem vele a játékot vissza is vettem.
Azt sem értem, hogy pl. a T-34-85-tel van 650 átlagaebzésem, míg pl. 59-16-tal meg 960. :-O
Olvasom a màsikon,hogy fogynak a perifériák:-DD
Gondolom megint egekben a színvonal.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
https://www.youtube.com/watch?v=yM-ygPUjSAg 2:25 től
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.04.28. 18:57:11
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.28. 09:09:06
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.27. 23:18:56
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ilyen állapotban megérné megvenni, amikor megjelenik.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én meg màr az elsönél fújtam a vuvuzelàt+dobàltam a konfettit a szobàban,hogy milyen Opé vagyok:-DD
Ez sem fog ilyen állapotban bejönni:

https://thearmoredpatrol.com/2018/04/27/czolg-t-wz51-vs-defender-stat-comparison/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.27. 14:09:00
Meg különben is,hogy tudtál eldobni egy accot,úgy,hogy nincsen rajta legalább 2,5k gold,szerencsétlen így nem tud nevet sem változtatni.<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Ha jól látom akkor az ide is járatos acc elcsenő illető megcsinálta a 8.lépcsőt a Progrom 35-ös maratonnál.
angelus1991ster.blogspot.hu

The Matrix has you...
Mit kaptam? T6-8 csatát ahol kempelt a banda,egyedül mentem át az ellenség teljes jobb oldalán.
Na persze egyedül voltam elöl és körbe vettek,de jó hogy az idióták még gold lőszerrel is balfékek voltak.

Jah előző csatában egy admint bannoltam.<#buck>#buck>
Admin valami volt a neve,svéd td-vel fel spotoltam és kapott egy azonnali bannt T49-el.<#whatever>#whatever>
Jah a t34-85M-et nem lőttem ki,az a barom tök gázzal a hátamba hajtott.
Elölről lőtt két tigris meg a franc tudja mi erre kiírta hogy megöltem t34-et és ott volt mögöttem holtan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.27. 09:18:18
Nagyon tud harcolni.
Inkább harciasabbra vedd,mert az a tank kurva jó még.
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.04.26. 23:38:47