A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap a 113-al egyszer megcsináltam az 50 win elérése alatt, aztán ostoba módon elkapzsiskodtam, és megdöglöttem teljesen feleslegesen (no meg az ellen artyjának is bejött, ahogy rámrántotta a célkeresztet, arty is balanced).
Aztán sikerült 7k lepattanót menni a JGE100-al, anyáztam egyet, hogy miért nem a németeknek adtak ilyen ostoba küldetést (volt korábban egy "fuck it" Type 5 Malinovka 7k lepattanóm is), aztán mikor E-25el megcsináltam a Bloc-12-t (első 3 percben 2 kill), akkor megnéztem a maradék küldiket, és szomorúan konstatáltam, hogy Bloc-14 ugyanúgy 2x HP pattintás. :-D
De nem félek, októberben 705A a TotT, szóval ott azért szerintem menni fog - csak nem szabad sarkokon megállni, mert ott elő szokott kerülni a HE. :-(
Union-12-nél még IS-6ra gondoltam, de ebben a T8-T9 metában... Bár, hmm, IS-7 valami jó kis hulldownos pozícióban még esélyes. :-o Teljesen el is felejtkeztem róla.