World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem annó egy freemailes emailcímre lett regisztrálva az accom.
Nem gondoltam komolyabb jövőt a játéknak.Aztán persze másképp lett és nem volt egyszerű átíratni,igaz ne volt akkor még sms védelem sem.

Na ez az, ami ingyen sem kellene! <#eplus2> Annak idején megvettem az Abrams féle Thunderbolt VII-et, és gyakorlatilag saját tier-t nem nagyon láttam vele. Talán mondani nem kell, hogy a 128/177 átütés elég halvány T8-ban.

Amúgy ha már orosz prémium, akkor százszor inkább a T-34-85M.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.04.25. 17:49:42

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Majd egyszer kiapprobálom?<#hehe><#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Vagy én nyúltam le és ejdekurvafunez a PZ 2 J!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Hasonló a felhozatal nálam is.Egyébként most megint közel állok hozzá,semmi nem sikerül ma elsőnek halok állandóan,+kib@sz a játék folyamat.Modok nélkül is.
800wn8 46%<#szomoru1>

Plata #402307

Ha nem volt telefon hozzárendelve,akkor azzal kell kezdeni,és már nem érdekes milyen email van.Minden változtatás a télóra küldött kóddal megy,még az email váltás is.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem eladta.
Nemhinném hogy csak úgy potyárs hagyta volna.
Vagy eleve mem is ez volt a jelszava.
Másrészt emailfiókját is át kéne írni ami nélküle nem menne.

Most nézem , hogy most akciós . 26900 ról csak 20 ezres 😄
És ez egy orosz 6 os med . Ezek tuti hülyének néznek
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.04.25. 16:37:59
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
42 prémium tank , 31 tízes tank , minimum 3 skilles legénység , örök álcafestés mindegyiken , felszerelve stb összesen 84 tank . Garázsom hátterében teherautók sátor , dolgos katonák .<#hehe> Mind1 te kezded az eladogatós videót . max20 nap alatt megvagy . Ígérem fel fogok iratkozni a csatornádra , ha megteszed <#hehe> <#hawaii>
Nem lenne ez rossz játék, ha normális lenne a MM, a balansz, és megszűnne végre ez a tetves WN8. Szerintem ez utóbbi b@***a szét legjobban játékot. Most is elvileg bázis védés lett volna a feladat, de a két "zöld" stathuszár a térkép túlsó felén lődörög dmg-t farmolni, mert hát ettől nő a virtuális f@sz. <#shakehead> Persze akkora bukta lett, mint ide Lacháza.

Sherman0070
Mindenki kezd innen ráunni velem együtt?
Kezd kihalni az első generációs wot community? 😄
Amúgy meg is érteném mert sajnos már semmi sem olyan, mint volt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Megnéztem az accodat,háát B+ ez azért tényleg nem semmi döntés volt<#wow2>
Ha jól számoltam 45db prém volt rajta,T55a,E25,PziiJ,csak hogy az érdekesebbeket említsem.Lehet el is tudtad volna adni.valamit visszakaptál volna az elvesztegetett évekért<#hehe>

Sherman0070
Én is pont most kezdek vissza menekülni "low tierbe"
KV-85el szórakozok most, de úgy tűnik M18 Hellcatbe bele pumpálok még pár száz meccset, hogy a 2000-et elérjem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az én játéktudásomnak, pénztárcámnak és idegrendszerem kímélésének az 5-6-7-es tier felel meg a legjobban. Itt még prémium fiók nélkül is lehet keresni, ha nem használ goldot az ember. Gyakorlatilag néhány tankra redukálódott az az állomány, amivel szívesen megyek, és élvezem a játékot. Pl. T5-ből BDR, T67, O-I Exp, Type T-34; T6-ból T-34-85 és változatai (Rudy, M), Cromwell, Strv 74-57; T7-ből AMX13-75, T71DA, Leo.

kabel15
Sziasztok, Szerintetek lesz mostanában 8 as prém tank akció (játékban lévő aranyért vehetőre gondolok). Karácsonyi nagy doboz vásárlós időszakban fel halmoztam némi aranyat, de mivel már nem nagyon játszom, ezért gondoltam, ha jön egy tank akció akkor a megmaradt aranyból veszek egy tankot aztán szórakozok kicsit vele. Kínai TD re gondoltam. Mutz, Löwe már van, talán a TD lenne még FUN.

BattleTag: kabel15#2672

5 tankot lehet csak eladni naponta? Nem is tudtam.

Kezdem becsülni a WG-s fiúkat, ezek tudnak valamit. <#eljen>

joe662
Nàlam is az volt a terv annó.
De mivel napi 5tank/eladàs,igy egy kicsit sokàig tartott volna 90+ tanknàl.
És biztos voltam benne,hogy félúton meggondolom magam.
Ma màr ugy vagyok vele,ha megunom, akkor àtadom a fiamnak a gyeplőt:-DD

A gazdálkodj okosant, a ki nevet a végént sem égeti el az ember, ha éppen megunta, a foci labdát sem szúrja ki, ha kikapott aznap a grundon.
"Fura" mentális állapot kell ahhoz, hogy valaki az egyik kedvenc játékával így bánjon. <#vigyor1>

Megamax gondolom csak itt írta ki az emailt és a jelszót, csak az itt "megfordulók" valamelyik kedveskéje írhatta át a jelszót, vagy amit ilyenkor kell megvátoztatni.
Kár érte kiváló ügynök volt...<#bdead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haver-klántárs anno úgy dobta el az accot, hogy szép lassan mindent eladogatott, legénységet feloszlogatott. A még a legtöbbet ment Wz-111-ét, és még a pár maratonos tankot is bezúzta. :'(

A#402292: múgy tényleg addiktív mert nincs konkurenciája a maga kategóriájában és témájában a WoT-nak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.25. 11:50:21

angelus1991ster.blogspot.hu

Volt aki hasonlóan alkotott,igaz csak a tankokat meg a legénységet végezte ki nagy felindultságában,de később visszament kapott acc-al,és azzal játszik,de már nem akkora intenzitással mint rég,már végleges csetbanja volt a régi accján.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

koszonom , de felejtsétek el tényleg csak ugy tudtam megszabadulni ettol az átoktól ha valaki "lenyúlja" túl addiktív a játék még ugy is hogy látjátok mennyit rinyállok a gold ammó miatt így ez volt a legjobb megoldás , de azért koszi
joe662
Ha lett volna sms védelem akkor semmit sem tudott volna csinálni,csak belépni.
Én megpróbàltam ugyan,de csak azért,ha késöbb meggondolnà magàt vissza tudjam adni neki.Mert én is ilyen hirtelen vagyok sokxor,és bzony bàntam màr meg,a dolgokat.

De szerintem vissza lehetne állítani sms akármivel . Megamaxnak néztem a You Tubos videókat . Pont ezen szoktam én is kiakadni , hogy azt a lomha Type 5 tankot kilehetne ésszel is vadászni . Megkerülni lopakodni , kijátszani a másik gondolkozását . De nem . Gold , és kész . Had jöjjön a kövi csata . Kihúztam azért , a tankot , hogy free XP legyek az eneminek , WG nek meg bevétel .
Mit mondjak. Gold lőszer frusztráció miatt így kidobni egy jó accountot több mint butaság.
Sokat vitáztunk korábban a gold ( drága ) lőszer jelenléte, és játékbeli szerepe miatt. Ha valaki ezen nem tudja túltenni magát, nem tudja elfogadni hogy az a játék, amivel játszik, annak ezek a szabályai, az tényleg jobb ha kiszáll az egészből.

Én még éjszaka olvastam a 402281 választól vissza . Vagy 3 x elolvasta , utána nézem , hogy a két írás közt eltelt 14 perc , valaki nagyon gyorsan lecsapott . Ezen meg is lepődtem , Azt gondoltam volna , hogy mivel ide igencsak " törzslakók " írnak nem fogja senki sem bántani az accountot . Mindig naív vagyok ..... <#fejvakaras>
joe662
Azért egy kösz B+et benyöghetett volna:-DD

ROMOTO
Azért arra a gennyládára is kíváncsi vagyok aki szó nélkül lenyúlta az accodat ...
joe662
Közben felvilàgosítottak,tüzérségi tàmogatàs kérése.

ROMOTO
Gondolom tesztszerós 30vs30 pályaelfoglalós meccsben volt, ott némi tp után el lehet tolni légi bombázást, zárótüzet, stb.
A ég keresni akar dolgot megértem, itt van youtube formában az utolsó replay megint a gold na ezen akadtam ki (na meg az inteles nyereményen)
A videóról csak annyit hogy 220 mm és attutessel nekem nem okozott különösebb gondot sebezni az ellenfelet, erre a legtöbben csak annyira voltak képesek hogy pár lepattanó után goldra váltsanak. Na meg amit lemuvelt ott előttem az oho meg a superconqueror, nem tudtam hogy sirjak vagy rohogjek.
Alapvetően a MM és a tankok is extrém rosszul balanszoltak, így a gold lőszer használata evidens, amellett persze, hogy a WG keresni akar a dolgon.

joe662
Valahol megértelek,de ez elég drasztikus megoldás volt sztem.
Bár néha engem is felbosszant a játék,volt olyan eset mikor komolyan elgondolkodtam én is valami hasonlón.Gondoltam addig adogatom a dolgokat amíg el nem fogy,de túl sokáig tartott volna. Igy letettem erről,meg aztán másnapra le is nyugodtam.
Meg aztán q..vára meg is bántam volna.

Nem elegem volt, már én sem férek hozzá de leszarom semmi értelmét nem láttam már annak hogy idegeskedjek a gold loszer miatt meg a kismilió hiba miatt. Jó volt ennyi volt elég is volt. Viszont ha Megamax néven láttok replayt vagy videót az már nem én leszek.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.04.25. 00:04:39
joe662
Nyugtass meg,hogy ez csak poén volt.<#wow2>

Akkor ennyi valaki már megelozott és én is végre szabad vagyok.
joe662
Nem jó<#banplz><#hehe>

Akinek kell az accountom vigye, [email protected] loginnév és BasszamegaWG a jelszó , jó szórakozást
joe662
Szomorú,hogy egy bot program nyert<#szomoru1>

Láttátok mégis megkapta , na itt ment el a kedvem a WOT tól ennyi ové lett a gép
Minek tanulja az ember meg a gyenge pontokat , elég ha goldra vált nem ?! Ettol jobban nem tudom bemutatni a WOT játékosállományát. A cérna
joe662
Wtf??Ilyen létezik?És ez legális?

Gondolom valami mod, hogy a nagy lövedékesésű gépekkel át tudja csavarni a lövéseket a dombok felett.
joe662
Nézem ezt a Dakilzor-t osztagoznak vagy mi.
Megy a vk72 vel live oaks-on be a mocsárba középre,elkezdik szétszedni,majd hirtelen átvált a célkeresztje ARTY nézetbe<#wow1> és fölülről látja a terepet,mintha artiban ülne.Még a célkeresztje is olyan volt.
Mindez kb 2 másodperig tartott.
Ez mi? Ilyen van a játékban?

No meg arról ne is beszéljünk, hogy egy BDR mégis hogy lövi be még akár golddal is az O-Ni-t, hacsak nem sikerül oldalról elkapni. Ilyen esetben egy -2 tier-es HT-nak nem sok választása van, megy a heavy soron, és talán van mellette egy top tier HT, amit igyekszik támogatni. Sokszor azonban a pen és a HP még a támogatáshoz is kevés. A nyílt terep, vagy med vonal öngyilkosság.

Azért ez is erősen elméleti sík, mert attól még, hogy tudod az ellenséges tank weakspotjait, tucatnyi különböző okból előfordulhat, hogy mégse tudod átlőni.
Maala
Szerintem inkább a befektetett idő / gyengepont tudással van a baj, (mondom ezt úgy, hogy 6 tank nincs kifejlesztve, és kb 15 kifejleszthető tankkal nem játszottam élő szerveren csak) mert ha meglesz egy tank, akkor bizony kitanulod, hogy hol tudnak átlőni - golddal és nélküle -, és onnantól te is át tudod lőni az ellent. Megtanulod, hogy milyen ágyúnak milyen penje van - te mit tudsz átlőni, és ezzel azt, hogy mi fog tudni miben átlőni -, és innentől aztán tök mindegy lesz, hogy melyik tankkal milyen tierben mész, mert tudod, honnan tudod átlőni a szemben álló szart. (Igen, néha az van, hogy a rövidebb szalmaszálat húzod, mert szemből nem tudod átlőni az ellent. Vagyis elbasztad / az ellen jól csinálta, mert nem a seggét láttad meg)

A jelenlegi körülmények között. Pl. a néha visszasírt +-4 tierben ez azért rohadtul nem így volt szerintem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egész pontosan annyit helyesbítenék, hogy ez a +2 tier nálam HT, és MT esetében markáns, míg a LT-okkal többnyire saját tier, vagy max. +1, a +2 extrém ritka.

"Én csak azt nem értem, hogy aki T6-al tolja, az arra panaszkodik, hogy csak T8-at lát, míg a T8-as arra, hogy csak T10-et. Valaki nem mond igazat."

Pont erre próbáltam volna célozni. Úgy tűnik, hogy mindenki a +2 tier-re panaszkodik, miközben persze mindig vannak top tier tankok. <#awink>

Maala
Tier 10 -> 30v30 csata (60), 15v15 (30) csata 3 v 5 per csata.

Tier 8 -> 7, 10, 15v15 (30), 5, 3 per csata.

Ez egy piramisszerű cucc, és a tetején állók mindig jobban járnak, nemde? Még ha sok T10-ben játszó emberkének ki is van kapcsolva a Grand Battle, akkor is ~30%-al több T8 kellene az egyenlő eloszláshoz T8-ból, mintha nem. Egy 7 éves játéknál, ahol vannak (még) tier limites tankok, amik alapból kiesnek a T8-as csaták ~20%-ából. 55-ből csak 48 slotba mehetnek, a maradékot ki kell tölteni valakivel, akinek az eloszlása így felborul mindenképp.

Én csak azt nem értem, hogy aki T6-al tolja, az arra panaszkodik, hogy csak T8-at lát, míg a T8-as arra, hogy csak T10-et. Valaki nem mond igazat.

Én STRV S1-el is látok csak T8 csatát.