World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondoltam komolyabb jövőt a játéknak.Aztán persze másképp lett és nem volt egyszerű átíratni,igaz ne volt akkor még sms védelem sem.
Amúgy ha már orosz prémium, akkor százszor inkább a T-34-85M.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.04.25. 17:49:42
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
800wn8 46%<#szomoru1>#szomoru1>
Plata #402307
Ha nem volt telefon hozzárendelve,akkor azzal kell kezdeni,és már nem érdekes milyen email van.Minden változtatás a télóra küldött kóddal megy,még az email váltás is.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nemhinném hogy csak úgy potyárs hagyta volna.
Vagy eleve mem is ez volt a jelszava.
Másrészt emailfiókját is át kéne írni ami nélküle nem menne.
És ez egy orosz 6 os med . Ezek tuti hülyének néznek
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.04.25. 16:37:59
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kezd kihalni az első generációs wot community? 😄
Amúgy meg is érteném mert sajnos már semmi sem olyan, mint volt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha jól számoltam 45db prém volt rajta,T55a,E25,PziiJ,csak hogy az érdekesebbeket említsem.Lehet el is tudtad volna adni.valamit visszakaptál volna az elvesztegetett évekért<#hehe>#hehe>
KV-85el szórakozok most, de úgy tűnik M18 Hellcatbe bele pumpálok még pár száz meccset, hogy a 2000-et elérjem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
BattleTag: kabel15#2672
Kezdem becsülni a WG-s fiúkat, ezek tudnak valamit. <#eljen>#eljen>
De mivel napi 5tank/eladàs,igy egy kicsit sokàig tartott volna 90+ tanknàl.
És biztos voltam benne,hogy félúton meggondolom magam.
Ma màr ugy vagyok vele,ha megunom, akkor àtadom a fiamnak a gyeplőt:-DD
"Fura" mentális állapot kell ahhoz, hogy valaki az egyik kedvenc játékával így bánjon. <#vigyor1>#vigyor1>
Kár érte kiváló ügynök volt...<#bdead>#bdead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A#402292: múgy tényleg addiktív mert nincs konkurenciája a maga kategóriájában és témájában a WoT-nak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.25. 11:50:21
angelus1991ster.blogspot.hu
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Én megpróbàltam ugyan,de csak azért,ha késöbb meggondolnà magàt vissza tudjam adni neki.Mert én is ilyen hirtelen vagyok sokxor,és bzony bàntam màr meg,a dolgokat.
Sokat vitáztunk korábban a gold ( drága ) lőszer jelenléte, és játékbeli szerepe miatt. Ha valaki ezen nem tudja túltenni magát, nem tudja elfogadni hogy az a játék, amivel játszik, annak ezek a szabályai, az tényleg jobb ha kiszáll az egészből.
A videóról csak annyit hogy 220 mm és attutessel nekem nem okozott különösebb gondot sebezni az ellenfelet, erre a legtöbben csak annyira voltak képesek hogy pár lepattanó után goldra váltsanak. Na meg amit lemuvelt ott előttem az oho meg a superconqueror, nem tudtam hogy sirjak vagy rohogjek.
Bár néha engem is felbosszant a játék,volt olyan eset mikor komolyan elgondolkodtam én is valami hasonlón.Gondoltam addig adogatom a dolgokat amíg el nem fogy,de túl sokáig tartott volna. Igy letettem erről,meg aztán másnapra le is nyugodtam.
Meg aztán q..vára meg is bántam volna.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.04.25. 00:04:39
Megy a vk72 vel live oaks-on be a mocsárba középre,elkezdik szétszedni,majd hirtelen átvált a célkeresztje ARTY nézetbe<#wow1>#wow1> és fölülről látja a terepet,mintha artiban ülne.Még a célkeresztje is olyan volt.
Mindez kb 2 másodperig tartott.
Ez mi? Ilyen van a játékban?
A jelenlegi körülmények között. Pl. a néha visszasírt +-4 tierben ez azért rohadtul nem így volt szerintem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pont erre próbáltam volna célozni. Úgy tűnik, hogy mindenki a +2 tier-re panaszkodik, miközben persze mindig vannak top tier tankok. <#awink>#awink>
Tier 8 -> 7, 10, 15v15 (30), 5, 3 per csata.
Ez egy piramisszerű cucc, és a tetején állók mindig jobban járnak, nemde? Még ha sok T10-ben játszó emberkének ki is van kapcsolva a Grand Battle, akkor is ~30%-al több T8 kellene az egyenlő eloszláshoz T8-ból, mintha nem. Egy 7 éves játéknál, ahol vannak (még) tier limites tankok, amik alapból kiesnek a T8-as csaták ~20%-ából. 55-ből csak 48 slotba mehetnek, a maradékot ki kell tölteni valakivel, akinek az eloszlása így felborul mindenképp.
Én csak azt nem értem, hogy aki T6-al tolja, az arra panaszkodik, hogy csak T8-at lát, míg a T8-as arra, hogy csak T10-et. Valaki nem mond igazat.
Én STRV S1-el is látok csak T8 csatát.