banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Akkor nagyon rosszul nézted a topic-ot,engem napi kétszer is bannolni szoktak mert nem tudom moderálni magam.
    Egyszer kapok reggel egy reggeli bannt,ami délig tart,utána délben egy délutánit ami estig.Receptre kapom.
    Jelenleg op az arty.Úgy hogy húzz párat.
    De úgyis kell húzni mert az új küldetésekhez kell minden féle nációhoz legalább 1 arty.
    Ezért vacakolok én most francos és angolos artyval.
    Lengyel heavyk mókásak,szerintem nem Op,van rajta egy bazi nagyot durrantó troll gun,ami még egy T8 artyról is képes lepattanni.
    A páncélja nem túl jó,de az ágyúja nagyot tud szólni.
    Jelenleg lehet nyerni idióta T8 prém tankot küldizéssel,ezért a játék tele van agyhalott állattal.
    Az olasz tankok jók,igaz még csak t6-nál járok,mert a napi 1 csatára előveszem.
    Jó az ágyúja bár stock és vicces hogy néha t8 heavyk pattannak róla.
    Az olasz tankoknak nagy előnyük a táras ágyú,de szerintem hátrány hogy roppant gerinctelenek.
    Úgy értve hogy egy jó combosabb taliga ütközéssel már csúnyán veri őket.
    Igazán jöhetne már egy jó T8 prém light tank,ami olyan mint a t54 ltw,úgy értve hogy jó acélos és lehet vele bátran rammolni.