World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A járművek dinamikus "koszosodása" tovább lett fejlesztve.
Nekem Steppes poros pályán Type 5 Már a csata elején tiszta por . <#hehe>#hehe> Rakok róla képet .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval az érdekelne , hogy a továbbfejlesztés után is ilyen koszos lesz ? <#buck>#buck>Csak azért kérdezem , mert le akarom majd festeni <#help>#help>
U.I.: Ha belemegyek a vízbe az lemossa , csak Steppesen olyan sekély , hogy nem lepi el a tankom .
Az is lehet , hogy a sok koszos tank miatt fulladnak olyan sokan vízbe ?
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
You are a spammer, hacker or an otherwise bad person. If you are the administrator of this site and have blocked yourself on accident please visit http://www.wotinfo.hu/administrator/[email protected] where [email protected] is the email address of your (Super User) account.
Ez mi? És ip cím ban? Mert ha csak a Wotinfo.hu -t meghívom, ez jön ki.
Ha ip, akkor majd nézegetem a munkahelyről, hozzászólás nélkül eddig is elvoltam.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2018.04.22. 20:50:29
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
és asszem hétfőig lehet csak megvenni vagy nemtom....
Viszont ha a ventit kiveszem és a helyére távcsövet teszek, akkor 445-ös beragadt rossz értéket ír.
Mennyi lehet a valós érték? 363 m +10 % (=399,3 m) és +25% = 499 m?
Nem tudom milyen határra gondolsz,de kb 1300 kombinált az átlagom.
Milyen felszerelés van a Turánon?
Mert ilyenkor érdemes távcsőt használni venti helyett,mert az asziszt nagyon megdobja a százalékokat.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem a Turánnal az Allah-ért sem jön össze a 3.günmark.
T67-nél neked mennyi volt a 95%-os határ?
Másik: Olasz misszió:
Ha nem sikerült a 10.szakaszt teljesítenem, akkor az elért 50-80%-os akcióval később is megvehetem vajon majd a Prognetto 35-öst?
Viszont ezzel a 13-57-el nagyon nem megy,már 36% a wr<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az mondjuk más kérdés, hogy az ilyen hülye derpmeister japó heavyket meg jelenleg 800 mm effektív páncélzattal közlekedő Mausokat majd újra balanszolni kell pöppet.
Super HT tankok elszabadulnak? TD-k lesznek mindenhol, mert azoknak jobb az átütésük? Visszatér a campfest? Artynak a megállító szerepe semmit sem fog érni a ~300 sebzéseivel a HT-k ellen?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://thearmoredpatrol.com/2018/02/25/wot-wg-conference-premium-ammo/
Ha kiveszik a gold ammot, lehet újra beizzítom a nagyvasakat😊
He volt betöltve az előbb,de a szikla mögül nem td hanem amx 65 nézett ki,szemből a tornyába 786 plusz még ki is gyulladt.
Elméletileg 65 mili a Vk168 He lőszerének az átütése.
De obj257 és t10-be is durván üt.
Gondolkoztam is hogy a 30-10-10 felállást megváltoztatom,de most meg folyton low tierbe pakol,oda Ap kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.22. 10:08:18
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.21. 22:01:49
The Matrix has you...
De rendszeresen làtok 10-12k sebzöt is,arra kivàncsi lennék,hogy nekik mennyi az annyi.
Szerintem ott màr megérheti.
De azt hiszem max 30 perc egy csata.Majd este megnézem.
Egyébként,ha így hagyják akkor elég jól leget majd farmolni.mivel csak t8 így a gold sem kell,nagyon.
Kíváncsi lennék,hogy akik ilyen 10k-t sebeznek azok vajon mennyit kapnak?
Mindjárt kipróbálom,hogy a credit boostert beleszámolja-e<#eplus2>#eplus2>
17 perces csata,volt aki 2 sebző lövésig is eljutott.<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Fv elég jól adja.
De ha sima csata akkor függ attól hogy mennyi az ellenség HP-ja.
Az ellenség HP-jának a 20%-át kell meg lőni érte.
Na meg az is kell hogy te sebezed a legtöbbet.De az ellenfél Hp-jának a 20%-a is kell.