A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #404275 Erre ne vegyél mérget, itt vagyok én , mikor meglátom hogy szar a felállás, 3arty egy csapatban, Tier X mezony olyankor csak megnyomom a cruise controlt aztánn had lojenek, Lowe meghal és kijon egy 20K koruli plussz kredittel . Valahogy már elment a kedvem attol hogy a segg golspammerek ellek játszak vagy hogy 3 arty baszogasson az egész mapon. Nyugi meg is kapom a magamét. Jon a reported (ki a tokomet érdekel az ha tudom hogy reportolnak, vagylahogy nem értem minek írják be) meg hogy nice E-bay account. Szimplánn csak nem tud érdekelni az acsata amiben ilyen a felállás. Szóval nem valahogy nem motivál a sokszoros XP. Nincs nagyon tank ami érdekes lenne a játékban, ugyan ugy ha páncélod van akkor jon a gold loszer szóval ez van.