World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A webhely nem érhető el
Azt gondoltam hogy van vége ennek a béka segge alatti játékosállománynak.De mindennap szembesülök hogy már lassan olyan mélyen vagyunk hogy már Brinkmann professzor sem tudna onnan kioperálni egyeseket.
Valamelyik nap is top tankunk E-100.Csata elindul az E-100 kisétál a nyilt terepre,a két arty leláncolja pattint egypárat és vége.Magyar gyerek volt,ráírok hogy ez most mi.Válasz a pattintós küldit próbálom meg csinálni.Ok mondom neki és irány a víz.WTFUCK.No comment.Pedig narancs volt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem spec elfogyott a löszerem<#banplz>#banplz>.lehet a többieknek is<#hehe>#hehe>
Így nem nagyon lesz Poorgetto<#idiota>#idiota>,igaz majd 1 hétig nem játszottam.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.04.20. 14:54:33
Kezdek hajlani arra, hogy így még a legracionálisabb az lesz, ha hozzácsapom pár jobb sör árát, és jóárasítva újítok valami T8-ast.

Fejből így rémlik,van kis szintű és t6 t8 prém tankom is,kis tierű prém tankokat általában eladom a francba vagy megtartom legénység raktárnak,de nem játszom velük,sajnos low tierben nem túl jó játszani,sokan akik bénák magas szinten le járnak low tierben gold lőszerrel pedozni.
T6 prémet sem sűrűn veszek már elő pont ezért,de T8-at már inkább.
A sima nem prém tankok általában pont T7 vagy inkább T8 szinten kezdenek érdekessé vagy élvezhetővé válni.
Van oylan nemzet aminél a t7 t8 alatti tankokat utáltam és inkább free xp-ből ugrottam át.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.20. 13:08:04
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az is egy opció végeredményben, hogy ha már itt van a deviza, akkor hozzávágok még valamennyit, és akciós T8-ba fektetek, ha ennyire mondjátok, hogy megéri; a fő ellenérvem inkább csak annyi, hogy nem szívesen lennék a csapat ballasztja magas tier-ben.
Kiégett az izzó a hatodik érzék lámpájában de elfelejtetted kicserélni. XD
Az aranyat tedd félre jól fog jönni,vehetsz belőle valami akciónál tankot vagy egyebet.
Egyébként érdemes elmenni T8-ig.
WoT-ban a jobb és élvezetesebb tankok T8-nál jönnek általában.
WoWs-ra sosem költöttem,de sajna WoT-ban van jó pár prém tankom.
Hogy melyik tankot érdemes megvenni leárazáskor azt nem tudom megmondani,az attól függ ki milyen játék stílust szeret.
Ha t6-ban akarsz maradni akkor ToG2-t biztos ne vegyél.
WoWs-os vagyok, de át-átnézek az accommal WoT-ra. Némi öniróniával élve, WoWs-ban nagyon ismerős tüneteket mutatok (irritál a vereség, f*sz a csapat, önkéntelenül is figyelek a statomra, minden tutaj pöccig optimalizálva van a metára stb.), de talán pont emiatt egészen kellemes, kötetlen és viszonylag pörgős agy-eleresztésnek élem meg a WoT-os állatkodást, ami pedig hasonlóképpen szórakoztat, de messze nem veszem annyira "komolyan".
Na, WG be is kapatta velem a horgot. A fent leírtak miatt (vagy épp ellenére, ahogy vesszük) nulla hajlamom volt arra, hogy WoT-ra költsek, azonban a játék hozzámvágott egy 75%-os opciót három felkínált csomagra. A leg"drágábbat" választottam, mint legjobban "megérőt", minthogy így gyakorlatilag árában kaptam egy hónap prémet, amit, ugye, a WoWs-ban (is) faszán fel tudok használni, és ezen felül """ingyen""" egy Pz.Kpfw. T 25-öt és három és félezer aranyat. Próbáltam informálódni előtte a T 25-ről, túl sok szépet nem olvastam, de tenni rá, ezenkívül úgyis csak ajándék prémjeim vannak, jobban mondva azokból is csak egy mostanra, a Toldi III, mert a többi volt olyan kedves garázshellyé alakulni útközben.
A több köbméternyi szájtépés után maga a kérdésem:
Ti mi a lőcsöt kezdenétek gyakorlatilag f2p, és azon felül T6 fölé amúgy sem különösebben tendáló* játékosként három és fél rugóval? Egyelőre az a tippem, hogy egy kis részét félreszúrom leárazásokra és kényelmi dolgokra (pl. garázs, legénység), jórészének meg a seggére verek,amennyiben a tech treen látok valami értelmes, lehetőleg leárazot prémet. De melyiket? Oké, értem én, milyen játékstílusra, nemzetre izgulok, milyen szinten vagyok stb. - de mégis. Kábé. Mit érdemes figyelemmel követni, és mit baromira nem?
Vagy ne prémezgessek, ennél sokkal bölcsebben is be tudnám forgatni a zsetont?
Csak ismételni tudom magam: Ti mit tennétek?
Köszi a véleményeteket!
* T6 fölé nem csupán a kreditvonzata miatt nem másznék jóideig, hanem azért sem, mert gyakorlatlan vagyok a játékban, inkább maradnék alacsony tier-ben tanulgatni. Az mondjuk már más kérdés, hogy úgy tűnik, annyira azért a T6 sem különbözik a T3-tól, amikor a faszi betolja a Pz. B2-est, szarásig tömve arannyal...
angelus1991ster.blogspot.hu
Nagyon erős lehet a kognitív disszonancia, ha még a saját szavaidnak sem hiszel. Élj csak tovább a mesevilágodban, befejeztem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Majd csak meg találod ha nagyon keresed,ha nem akkor szar ügy.<#papakacsint>#papakacsint>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
És a kép is, amit betettél róla.
Soha nem volt 60%-os kupon. De ugye az emlékek megszépülnek... Meg hát régen minden jobb volt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.19. 19:39:34
TibiTomi, te mivel csináltad meg az MT-15-öt? Vagy még a frissített küldetéstábla előtt csináltad meg?
Meg nagyobbakkal.
Edit: hacsak azóta nem változott
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.04.19. 12:52:49
Minden kampány asszem t5-ről indul,ahogy haladsz úgy magasabb tier.
Köszi előre is a választ !
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sőt tavaly nem is egyet kaptam,egyet áprilisban egyet májusban,pontosan nem emlékszem melyiket mikor de a 60%-osnak nagyon örültem,szerintem raktam be róla képet,szal olvass vissza SA és megtalálhatod.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.19. 10:38:43
Majd legközelebb.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"