418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #405485 Figyu! Szoktál mostanában menni a Type 5-tel? Lehet vele még trollkodni? Nekem úgy tűnik, hogy viszonylag sok a csőpálya, amin időnként lehet vele talán jó köröket menni. -
Azt nem tudom,de vannak-voltak ott normális arcok,az biztos,mert néha össze lehet futni velük.
-
lammaer #405483 Az is elég nyílt azokkal a sugárútjaival, bár oda nem lőnék be vakon. Himmelsen inkább :) -
Plata #405482 Paris. -
lammaer #405481 Himmelsdorfon simán el tudok képzelni középen egy vakon átlövést.... -
Low tierben kabitani csak a nemet artival lehet? -
Plata #405479 Nos bizonyára ez egy elite klán lehet. 
Gondolom az átlag életkor majdnem eléri a 14-et, ha ilyen szépen beszélgetnek.
-
TiborTamas #405478 Nyugodj meg, egymással is így beszélnek...
-
Most legalább nem kell találgatnia senkinek 
Aztán azt is elmesélhetnéd,ha már idetaláltál,hogy milyen stílusban is szólítottal meg
Ugye?
De őszintén sajnállak,hogy egy poénnak szánt kép ilyen reakciót váltott ki belőled.
Tisztában vagyok vele,hogy te egy wot-os atyaúristen vagy,én meg csak egy bot,de azért talán elvárható hogy normálisan szólj az emberhez,
Vagy ez a stílus nálatok ott a klánban talán elvárás? -
seriousthreat #405476 Gya azt nem gondoltam volna, hogy ekkora sikernek éled meg, ha egy trigges hozzád szól.
-
asolyom #405475 A hivatalos tankopedia is 190/247-ről beszél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #405474 Srácok! Ezt én most nem értem.
A T-44 lövege ugyebár buffolva lett 183/235 értékről 190/247-re. A tanks.gg és a WoT wiki is azt írja, hogy a sima T-44-nek, és a T-44-100-nak is ugyanaz a lövege. Ezzel szemben a garázsban nem ez látszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez valami bug? -
Plata #405473 Ma tudod mi volt?
Indulás után azonnal belém lőtt 558-at egy Fv td,nem volt spot,van hatodik érzék.
Indult a csata fordultam tankommal indulás a jobb oldalra erre bumm 558 sebzés prém lőszerrel.
Azt hogy csinálta,ráadásul városi pályán.
-
asolyom #405472 Ma megint nem túl sok értelmes csapat volt, ráadásul full T10 csatákban oldalanként legalább 3-3 kukás autó van. Más kérdés, hogy a legtöbb FV játékos iszonyú béna, és meghal 0 sebzéssel, persze többnyire a saját csapatban vannak az autista FV-k. Viszont ez az Object 277 egyre jobban tetszik, jó ágyú, mobilitás, használható páncél. Több helyen olvastam, hogy a 277 az a WZ-1115A szovjet változata. Sajnos a kínai cucc nincs meg, és nem is tervezem, hogy kikínlódjam, de az a 277 ütős. Az első csatában 0 dmg "sikerült", de azóta mindig lesebeztem a HP-m, valami 2400 dmg és 1,4 kill az átlagom vele.
A T-44-100-zal is mentem egy kört, azt legalább sikerült megnyerni, de nem volt semmi extra, valami 1300 dmg.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.06. 20:24:09 -
asolyom #405471 Hány ilyen játékos van. 
-
Plata #405470 Győzelem!
Csata: Malinovka
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 3 426 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 58 878
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
4k spot sebzés.
És túléltem,pedig három gyökér is golddal lőtt.De T8 csata volt,Amx m4 49,50tp pr meg kv4 golddal sem tudott mit kezdeni velem szemből.
Progetto is próbálkozott de ő legalább normállal.
Hat td volt a csapatunkban,mindenki kempelt,én meg azért is előre mentem a hegyre.Erre persze csomóan jöttek szembe,de a sok td úgy szétbarmolta őket.
A lengyel prém tank gold lőszere irtó béna,volt ami a tornyon fröccsent szét úgy hogy a játék nem érzékelte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.06. 18:00:59 -
Plata #405469 Olyat láttatok már hogy T8-as Is3 fél egy T6 skoda t25-től?
Csak lestem,csapattárs Is3 nem merte megtámadni skodát.Bebújt szikla mögé és várt és várt az arty meg lőtte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.06. 17:00:30 -
Plata #405468 Nézd én örülnék neki ha rám írna,de persze nem tud,én ugyanis még jobban felhúznám. 
Imádom az ilyeneket felhúzni.Az nekem jó hecc,jó pár MMo-ban húztam már fel embereket rendesen.
Az a leg viccesebb mikor nem csúnya szavakkal vagy durva szavakkal húzod fel,hanem kedvesen.
Én szeretem ha belém kötnek,nem szoktam csúnyát írni nekik,inkább kedvesen kiborítom de rendesen.
Sosem felejtem el mikor Wow-ban belém kötött egy magyar egyszer,vele is nagyon szépen elbeszélgettem,egy csúnya szót sem írtam le sőt próbáltam barátkozni,a végén úgy kiborult hogy meg igérte hogy bannoltat.
-
Angelus1991ster #405467 +
Csak írtsad!
-
A jó múltkorában,én is belefutottam egy ilyen véglénybe,tomsa vagy mi a f..sznak hívták.
Az is hasonló stílusban irt,miután kiöltem.
+A minap meg a facén vesztünk egymásba egy hires trigges emberkével,egy fénykép miatt
Szegény 3 év alatt sem tudta feldolgozni,hogy egyszer elvettek tőle egy tankot,amit tőlem nem
-
asolyom #405465 Meglehetősen beteg. Persze fel lehet jelenteni, de úgysem történik semmi. -
viper07 #405464 Régebben felhúztam ilyenen, ma csak sajnálom az illetőt. Úgy sikerült a csata, hogy mindkét ellenséges 60TP -t sikerült kilőnöm a kis light tankommal.Nem is láttam, hogy Trigg-esek. Ma lett meg a 10-es WZ, még tanulgatom, de tetszik. Sajnos a csata végén megkaptam a magamét, felteszem hátha valaki ismeri ezt a frusztrált Petti gyereket. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #405463 Milyen állat írja ezeket az "egyéni" missziókat? Milyen fajnak a tagja?
Első 3 percben váltsam meg a világot? Bazzeg, csak egy perc mire a csapat elfoglalja a pályákon a pozíciókat. Aztán marad a kamikaze cummendáré. Megint olyan hulladék írta amelyik videóban látta a játékot unikum stream szarokat nézve.
Kimérának neki sem merek állni, inkább túlórázom. -
asolyom #405462 Nekem csak a Zorgane féle hang mod van fent. -
Félbe kell hajtani az alaplapot,artyzàs elött,és akkor jó lesz. 
-
Nekem utoljára akkor volt ilyen, amikor a Discord overlay-e közbeszólt, és nem tudtam miatta zoom módot váltani. Ki is irtottam rövid idő alatt. -
Ma elég jó csatákat mentem Maussal, szerintem nagyon jó állapotban van most. :-) -
asolyom #405458 Elővettem a kis genya francia tüzéremet egy kicsit, de valami miatt a Shift nekem nem vált át felülnézetbe, és az irányítás fülön nem is találok ilyen opciót.
-
asolyom #405457 Egyébként ezzel csak szívás lesz, az Objektben a parancsnok a rádiós, a T-44-ben meg a töltő, így valószínűleg a parancsnokra majd a "felderítő" képességet kell tegyem, hogy a látótáv minimális növelése mindkét járművön működjön. -
asolyom #405456 Nekem csak IS-7, Object 277, és S. Conqueror van, a Maust mérgemben eladtam, de mondjuk ilyent többet nem csinálnék. Egyszer talán visszaveszem, ha akciós lesz. Én is szívesebben megyek T6-7-8-9-ben, bár 9-es tankom most csak az Object 430 van, mert a többit eladtam, hiszen a legénység ment tovább.
Ma megvettem a T-44-100-at, mert már kellett egy ruszki T8-as prémium med, és a sima T-44-et is szerettem.
Így meg mehet bele az Object 430 igen csak képzett legénysége.
-
Plata #405455 Én mindig T8-ig megyek,ritkán T10.Párat el is adtam.
Most talán van 6 a garázsban.
T110E4,Sheridan,Fv,Type 5,E100,T62.
Kifejlesztve van több,de vagy eladtam vagy nem vettem meg.
Franciából is lehetne T10-em,de nem kell.
Úgysem játszom T10-el.Amcsit is eladtam.Csak td és light maradt meg. -
realcsabi #405454 Durva belegondolni hogy az első 10es tankomra 2 évet kellett várnom. Most meg jóformán mindnen hónapban van egy új, van hogy 2.
Pedig 2-3 óránál sose játszok többet egy nap.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én az elején csak annyi célt tűztem ki hogy lehetőleg a német 10es tankok legyenek meg, de esélytelennek tűnt, ilyen 3-500 xp-vel csatánként. Mostmeg ott van 36 db tizes tank a garázsban, némelyikre nem is emlkékeztem.
-
lammaer #405453 Ilyen mennyiségű csatánál semmi értelme statokat nézni, csak frusztráljátok magatokat teljesen értelmetlenül. A statisztika nagy számoknál mérvadó. -
papa74 #405452 Sziasztok
Akinek sikerült ez a twitch-es regisztráció, az, hogy csinálta?
Nekem is a pár napja feltett hibaüzenet jelentkezik, és nem boldogulok vele :(
Előre is köszi a segítséget!
-
asolyom #405451 Nekem azzal majdnem 53% volt a WR, viszont érdekes módon eddig gyakorlatilag megegyezik a sebzés átlagom a Conquerorral, és a Super Conquerorral. Ez a 9-es tanknál 1700+ WN8, a 10-esnél meg ugyebár csak 1050. Mondjuk egyébként nem mérvadó, mert a S. Conquerorral mentem 6 csatát, az Object 430-cal pedig 12 ütközetet. Egyébként jó kis tank ez az Object 430, főleg ha nem csupa autistát fogok ki. Ha majd lesz a boltban a T-44-100, akkor azt megveszem legénység húzáshoz. -
Sir Charles #405450 Nekem a 9-es Conqueror-ral 37% a winratem 16 csata után, meg 960 a WN8-am
-
asolyom #405449 Tele van a faxom mára is! A vbaddict szerint az Objekt 430 győzelmi rátája 53%, nálam 36%. Mindig csak én vagyok autistákkal összezárva? -
asolyom #405448 Ahogy látom nem lesz egy ideig Top of the Tree. -
realcsabi #405447 Most egészen istenes a helyzet. Pár éve volt az igazi, amikor elvitt ap-val egy lövésből, vagy he-vel lőtt a csata elején és kiszedett 3 modult, neked meg 1 javítód volt, aztán mehettél szenvedni a rommá lőtt tankoddal.
-
asolyom #405446 Ez egyébként az abszolút no-skill kategória, 8 méterrel a cél mellé lősz, és sebzel, meg kábítasz. A legundorítóbb pedig az, amikor az arty látja, hogy vége a dalnak, akkor elmegy megfulladni, nehogy már ingyen frag legyen.