banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Na nekem elegem lett a csapat sebzésből,úgy vágtam szájba egy csapattársat hogy a másikat a fal adta.
    Már nem első csata hogy sebeznek vagy kilőnek,most t49-el be mentem duplázóra,ezzel lőttek seggbe,volt nekem bajom így is,előttem vagy 7 t8-10 med meg heavy ez meg seggbe lő.Megfordítottam tornyot és olyan szép 920-at pusziltam bele.
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 2 500 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4; x4 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 13 860 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 6 304; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 737)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Hócipőm tele lett hogy pont akkor lő belém meg láncol le mikor egy rahedli nagy szintű barommal harcolok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.23. 20:07:00