A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #403816 Voltam egy klassz csatában,annyira nem volt túl jó,mert az összes agyhalott egyfelé ment,mi meg ott maradtunk hárman védeni a bázist.
Naná hogy arra jöttek.Hat gyökér meg rám vetette magát,de én találtam egy jó fedezéket így kitartottam.
Mi több szépen pofán vertem őket és szerencsére a csapat észhez tért és jöttek segíteni,ami röhej hogy azt hittem egy félpillanatig sem fogok élni,de túléltem,mert ezek a barmok öszvissz 1 sebző találatot tudtak bevinni,egyszerre öten lőttek,még beszari O-Ho lövése is pattant,az a gyökér a végén inkább a vízbe fojtotta magát.
De tudom miért úsztam meg,mert ezek öten olyan vér balfékek voltak hogy ilyet szerintem keresve sem találtam volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.24. 00:01:18