418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Én a 76mm M1A1-et használnám.
    Torony nélküli Td-n szerintem elsőnek javítást mindenkinek,mert egy láncolás a történet végét is jelentheti.
  • Ryleh
    Es mivel beleszerettem a Td k be, a legenysegi skillekrol is kernek velemenyt, mi inkabb....
  • Ryleh
    Sracok, harcostarsak!! :) az amcsi T40re melyik fegyver javalott? A bøseg zavaraba lettem a valasztektol.
  • asolyom
    Pedig a Conqueror nem igazán városi csatákba való, de most ettől függetlenül jót mentem vele.
  • asolyom
    Részben igazad van persze, de ha a HE-vel dobálózó tankok ennyire OP-k lennének, akkor mindenki csK azzal menne. Ehhez képest viszonylag kevés Type 4-5 mászkál. A gold lőszerrel kapcsolatos megjegyzésed is csak részben igaz. Igen pl. a Type 5-öt tényleg szitává lehet lőni vele. Viszont vannak olyan HT-ok, amelyeknek pl. a tornyát még arannyal sem feltétlenül lövöd be, tehát pl. hull-downból az ilyen takokat, vagy a tüzérek tudják kipiszkálni, vagy meg kell keülni. Tehát az arany lőszer sem megoldás mindenre.
  • Plata
    Highway nagyon jó pálya lenne,ha a csapat nem lenne mindig balfék.
    Heavy tankoknak a város felé kellene mennie.
  • Megamax
    De belegondoltál hogy miért is kempel vele a játékos azon kívul hog ynem tud vele játszani? Mert szerintem azért mert nincs lehetosége megtanulni játszani heavy tnakal mert teljesen foloslegesen van rajta páncél mert ugyis szarrá lovik vagy gold loszerrel vagy pedig HE spammel. A heavy tanknak egy elonye van csak a páncélja amit tobb féle képpen lehet kiiktatni és egyik sem az hogy megkerulod vagy gyenge pontra losz.
  • asolyom
    Most mentem egyet a Conquerorral Highway pályán T9-ben top tierként, tiszta vicc volt. Hárman (Conqueror, Lorr. 40t, IS) mentünk a városba, 11 tank meg a másik szárnyon. Mi hárman tartottunk fel hét ellenséges tankot (Type 4, T95, WZ-132, Tiger I, SU-122-44, T-10, Skorpion G), persze nem azért mert akkora májerek voltunk, hanem főleg mert az ellenfél iszonyú bénán játszott. A Lorr. és az IS belehaltak, én túléltem 44 HP-val, mire a "felmentő sereg" megérkezett a másik szárnyról. Nekik már csak a T95, és a Type 4 maradéka jutott. Ez is 15-3 lett persze.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.20. 20:26:37
  • asolyom
    Na meg persze amíg olyan játékosok vannak, akik top tier HT-ban egy bokorban ülve kempelik végig a csatát, és nulla sebzéssel halnak meg, addig tök mindegy, hogy van-e HE lőszer, vagy gold ammo.
  • Megamax
    Mindannyian tudjátok a megoldást de senki nem valja be magának, A tudás nélkuli loszer ! Amíg olyan tankok vannak a csatában hogy HE vel garantált sebzést lonek ugy hogy a negyed élete oda a tankodnak addig nincs mirol beszélni. A goldot meg tudjátok.
  • joe662
    Azt te csak hiszed.
    Rankedben is voltak olyan 3perces csatàk,hogy csak pislogtam.
    És nem az 1es szinten
  • asolyom
    Tudom, hogy utópia, de milyen jó lenne, ha a tier lépés bizonyos personal rating eléréséhez lenne kötve. És itt most nem arra gondolok, hogy csak unikomok játszhassanak T10-ben, mert én sem vagyok az, de legalább ez az iszonyú bot halmaz megszűnne, és talán hosszabb, és élvezhetőbb csaták lennének. Persze ennek semmi realitása nincs, csak egy szép álom.
  • asolyom
    Á, reménytelen, négy csatából 2 győzelem és 2 vereség, de az összes három perces rohanás. Mintha az MM direkt úgy rakná össze a csapatokat, hogy az egyik pillanat alatt ledózerolja a másikat.
  • joe662
    Dehogyis,valamit elnyomtam ezen a f..s telefonon.
  • Sherman0070
    Tudom nem ide de nem tudok privátot írni neked, direkt tiltottál le?
  • Angelus1991ster
    Aljaskodni jó vele, az aljasság ízéért. M44-el terrorizálni a népet :D Vagy baszott fáradt vagyok és a missziót (pl. sebezz a csatában X-szer) akkor ideális az artyval végigcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.20. 14:07:05
  • bekescsaba
    Na, végre kaptam egy 30%-os kupont. Megnézem, össze lehet -e vonni a jármű becserelési akcióval.
  • yossarianHUN
    "Nem hülyék az emberek, pontosan látja mindenki mire megy ki a dolog, minek köntörfalazni???"

• Megamax
    A lenyeget elfelejted, játszanak igy akik fizetnek van ellenfeluk vagy csapattarsuk. Ez a jatek nagyon addiktív. En csak azert vagyok irigy a wg re mert nem nekem jutott eszembe.
  • Sir Charles
    Ez a Halloween event meg megint egy teljes ballépés a WG részéről. Nem is a gyűjtögetésre gondolok, mert az nem rossz(habár nem túl nagy fantáziával megáldott). De ez az ütemezés teljesen érthetetlen.
    Ha azt akarják, hogy hogy folyamatosan játszanak az emberek a "mini játékkal", akkor érthető ez a napi bontás, viszont akkor nem értem azt, hogy csak ilyen rövid ideig kapják utána a teljes bónuszt, tehát kibasznak azzal, aki a végéig játssza a gyűjtögetést. Miért nem lehet folyamatosan gyűjtögetni és ha valaki sokat játszik, akkor kaphatja sokáig a bónuszt.
    Ha viszont a pénzgyűjtés a cél a WG számláira(aranyvásárlás), akkor meg azt nem értem, hogy minek ez az egész körítés, mármint a minijáték. Adjanak ki egy "csomagot", hogy ha ezt megveszed 5000 aranyért, akkor kapsz 2 hétre bónuszokat az XP-re meg kreditre és kész. Minek ez a színjáték???? Aki rászánja a pénzt erre, az bármikor rászánja egy ilyenre, aki meg nem, az most se fog egy fillért sem erre költeni erre, hiába csökken minden nap az összeg.
    Nem hülyék az emberek, pontosan látja mindenki mire megy ki a dolog, minek köntörfalazni???
    És összességében megint csak azt érik el, hogy a játékosok hőbörögnek.
  • asolyom
    Nekem is ez volt tegnap, öt-hat csata után abba is hagytam. Pedig húztam volna a Conquerort, ahogy ma reggel is, de az első csata után el is ment a kedvem tőle. A csata ugyan eltartott majdnem 8 percig, de igazán kiábrándító, amikor városi pályán egy T110E4, és egy Jagdtiger egyetlen sebző lövés után meghal. Aztán ott van megint ez a nyomorék Chrysler is, nyilván hozzánk kerül az a Vérpistike, aki azt hitte, hogy elpusztíthatatlan tankot vásárolt, és kb. 1,5 perc alatt meghal, az ellenfélnél meg a Chrysler jól játszott.
  • Sir Charles
    Az artyt leszarom, tegnap este lenyomtam 20 meccset, ebből kb. 16-17 meccs volt ami 15:1-2-3-ra végződött és kb 3-4 percig tartott.
    Olyan szinten eltolódott a játék ebbe az irányba, hogy gyakran már ezért hagyom abba, mert nincs kedvem ilyen meccseket tolni.(akár vesztes, akár győztes oldalon)
  • asolyom
    Egyezem. Csakis arra jó az arty, hogy a játékélményt tönkretegye.
  • yossarianHUN
    Ma eddig szerintem csak arty lőtt ki. Azért remélem leszáradt már a keze annak az antikrisztusnak, aki ezt a görénységet a játékba gondolta.
  • joe662
    Nààb
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.19. 17:12:23
  • Sherman0070
    Na megkaptam. 2600wn8-al gyenge a rerollom.
    Na majd 2k csatánál a 3000-re mondják ezt.
    amúgy ütős a WZ lövege
    https://scheff.wot-record.com/replay/116189/skill4hun_some_crispy_shots
  • __Jacek__
    Gyorsító+net+25% kukker dobtam rá azonnal, egész jól működött nekem.
  • Maala
    Camo hálóval álló helyzetben 35,4% azért annyira nem rossz. És még a 4 legényből csak 2-nek maxos a camoja, 1nek 89%, a másiknak meg 65%.

0,18s-et (vagyis teljes szűkülésnél durván fél mp-t) nyersz a GLD-vel, 15% camo-t a Camo nettel... El lehet dönteni, melyik a fontosabb. :-) Vagy beáldozod a binot, és vaksiskodsz a 380m-es alap látótáv miatt

Egyébként 10.75 alatt tölt, bár nem'tom, 10.45-ös töltéshez megéri-e a bondos rammer. :-s

Csokival/csokibonddal meg 10.32/10.03... Hmm...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 15:54:00
  • yossarianHUN
    Csatlakozom. Papír TD, aminek nincs álcája. Biztos van aki tud vele játszani, nekem nagyon nem adja. Strv S1-gyel anno 2000 felett volt az átlagsebzésem, ezzel az 1400-at karcolgatom alulról. Egyszerűen nem tudom, mit kéne vele kezdeni, messziről nem nagyon lehet lövöldözni a mostani mapokon, ha véletlenül mégis, akkor mellélő (12 másodperces töltésnél nagy öröm), ha meg közelebb megyek, szétkapnak, mint floki a lábtörlőt. De sokszor még közel se kell menni, felspottolja ezt mindenki mindenhonnan, lásd tegnapi E50-es anekdotám.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.10.19. 15:25:49
  • Sherman0070
    Én nem venném meg. Túl papír, már nem illik bele a meccsekbe. Régebben működött, már nem lehet vele mozogni a mapokon jól.
    Lehet, hogy régen azért tudtam vele játszani, mert csak Hellcattel toltam mellette de ami óta nem Hellcatezek a Scorpion sem adja.
    +1300 meccsem volt Hellcattel
    +1000 Scorp G-vel
    Lehet én nem alkalmazkodtam a játék változásához
  • Maala
    Hmm, bekerült a Scorp G a shopba... milyen meglepő. :-s Most muszáj leszek tesztelni a hétvégén, hogy bekerüljön-e végleg is a garázsba. :-|
  • asolyom
    Beraktam egy 1 órás legénységi boostot, de fél óra után léptem ki, egymás után a 2-15-ök.
  • asolyom
    Ja, így értem. Maus van, de E100 meg Type 5 még a közelben sem. Nem is nagyon tervezem.
  • Maala
    Kocka tank az E100, Maus, Type5... Nagy, függőleges felületek.
  • asolyom
    Mi az, hogy kocka tank? Az IS-7, Objekt 277, S. Conqueror hármasból csak jó oda valamelyik, nem?
  • Maala
    Type5-ön kívül kocka tankkal ne nagyon menj Rankedba. :-D
  • Plata
    Egyébként ez a játék mód bugos nem?
    Nekem az egyik csatában nem tudott lőni a tankom miután kilőtték.
  • joe662
    Lehet veszek be nyugtatót a hétvégére azt szénné farmolom magamat
    Mondjuk sok ilyen csatát nem fogok kibírni még azzal sem de legalább credit lesz
  • asolyom
    Ismerős, nekem talán két napja voltak ilyen csatáim. De tegnap is volt olyan, hogy Malinovkán az összes top tier HT szénné kemplete magát, és csodálkozva forgatták a tornyukat, amikor rommá lőtték őket.

Én most az elmúlt napokban ugyebár kihúztam, és megvettem az IS-7-et, meg az Objekt 277-et, és most dolgozom, hogy meglegyen még a S. Conqueror is. Bevallom őszintén, hogy az 5x küldetések nélkül nem lett volna ingerenciám belevágni ezekbe a grindokba, de így még elviselhető. Azért is forszíroztam ezeket a 10-es tankokat, mert végre szeretném egy kipróbálni a rangsorolt csatákat, ha majd lesznek. A legutóbbinál csak a Maus volt meg, de azzal nem akaródzott bemenni RB-be, annyira gyűlöltem azt a tankot.
  • Maala
    Tegnap elnyomtam egy kreditboostot a Scorp G-vel, aztán jött haver, és 45 perc volt még, amikor kiléptem, és mentem Overwatchozni. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 10:31:13