A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #403726 Elaprózod magad, ha több accountot is viszel párhuzamosan. Egy account bőven elég, akárhány tank is érdekel. Így egy accounton gyűlik a kredit, a free XP, a személyes tartalékok, az arany, a garázs helyek, barakk helyek, sokkal nagyobb a mozgástered.
Nekem 5 év, és 5 napba telt a magasabb rendű műszaki mérnök plecsni, ami azt jelenti, hogy a játékban lévő összes tank ki van fejlesztve.
Nem unatkoztam az biztos, de ez volt a kitűzött célom, amikor elkezdtem játszani. ( Plusz a garázsban lévő 160 tankból 30 db tízes. )
Ha párhuzamosan húzol több ágat is, akkor sokkal gyorsabban haladsz összességében, mintha csak egy-egy ágra fordítanád minden idődet.
Minden húzott tankot leduplázol, így mindig mindegyik dupla XP-t kap naponta, plusz az akciók. Nekem ez volt a taktikám, és bejött.
Így vissza tekintve nem volt olyan ág, amit megbántam volna. Volt sok aminek az eleje, közepe jellemformáló volt, de mindig kárpótolt valami.