banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Lemming train? Mégis mit szeretnél? Minden játékos 1v1ezzen 0-tól 9-es szektorig sorban? Épp az a lényege, hogy együtt mozogjon a csapat és jól menjen a trade-elés HP-val. Gold ammot meg még mindig nem lehet felfogni mire van. Ha már ranked, akkor azt a "kis" RNG faktort lehessen már kiütni a golddal, hisz azért skill alapú a ranked és nem random. Ja meg nem minden a gold ammo, ha megfigyelted volna dombokon hulldown szituban semmire sem fogsz menni a 340es HEAT-el super conq., is7 ellen. Oda HE fog kelleni kb. mindig.

Egyedül az arty az, ami talán nem kéne. de annak is megvan a fontos szerepe.
    Malinovkán a dombon IS-7el tornyoztam, SEMMI nem tudott belőni, közben én meg HE-vel bontottam a Super Conq-okat.
    Na ha ott lett volna arty, akkor oda a HP-m + ellenség simán rám tolta volna, mert azt hiszem tank előnyben is voltak, csak mi jól fogtuk.