banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Tapasztaltam hogy nagy ritkán benyel lövést,de ritkán,inkább minden lövés modult sért.
    De hogy mozgékonyabb?
    Nem,szerintem lassabban indul meg,nagyobb körben fordul.
    Nekem a T49-ben csupa béna béla ül,Sheridanban meg az M41-ben T49-ben nevelkedett 5 skilles bagázs.
    Sheridan nagyon nagy,kanyarodásnál hajlandó borulni a picsába ha bármi kis szarra ráfut.
    De bármi bukkanó vagy egyéb tereptárgy képes felborítani.T49-el volt már hogy beszálltam a házak közé és valahol az első emelet magasságába értem a házfalba,de nem lett bajom,Sheridan meg képes úgy megpördülni mint fene.
    Jó én a T49-et mindig úgy használtam ahogy nem használta senki más szerintem,vagy hülye kamikaze módra randalíroztam az ellenség közt,vagy 400-500 méterről sniperkedtem.
    Igazából ha lehetett volna t49-re egyedi feliratot rakni akkor azon az lett volna fel írva hogy brace for impact.
    Mert a kedvenc szórakozásom a kamikaze medál szerzése volt.
    Nem hiába a kedvenc kapitányom Jean-Luc Picard volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.07. 19:25:05