World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 11:24:00
Ezt kellene belàtni,nem minden màst hibàztatni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gondolom még kevesen vannak fent,én is felmennék,de rászoktam mostanában hogy reggel 7 kor beindítom a pénz termelést másik játékban,atom unalmas 37 karit elindítani,de megéri mert sok pénzt termelnek.Bár lehet jobban járnék ha WoT-oznék reggel és este raknám be a melóba őket.
Csak nem jól fejeztem ki magam.<#email>#email>
Vagy inkább senki ne lépje át,mert az a tank marha jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 09:32:52
Azzal próbált leoltani hogy 6.8 a tier szám neki ez azt jelentette hogy én T6-ban pedózom(természetesen csak valami okosat akart mondani) így megpróbáltam rávilágítani hogy ha én egy 6-ös és egy 5-ös tankot fejlesztek mellette megyek prem 8-asokkal a lové miatt ilyen tier szám jön ki. Gondolom ő skillből átlépi ezeket mert ő annyira jó hogy alantas neki ilyen alacsony tierben játszani😊
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.03.17. 09:30:01
De szerintem nincs értelme átlépni.
Az O-I az egyik legjobb azon az ágon.
Bár Type 4 sem rossz,de a legjobb akkor is talán az O-I.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 09:23:46
Sima alap lőszerrel játszottam vele mindig,de iszonyat poén volt,a troll ágyúja nagyon nagy móka,állati jó volt vele oneshotolni a T8 skorpiókat meg hasonló nyitott szarokat.
Mondjuk az extrém ciki ha valaki T8 alatti tankba goldot tölt,legalább is szerintem,ha meg valaki le megy kis szintre hogy golddal szopassa a kezdőket,na az már ultra szánalmas.
De O-I sima lőszerrel is iszonyat hecc.
Mert ha màr t6 ban sem tudnàm halomra pedozni a növényeket akkor valószínűleg befejezném a wot-ot.:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
annyit tudok mondani, hogy tegnapi napom 65%-os winrate-t hozott, elmúlt hét napban pedig 55,88%.(238 meccs alatt). van benne kurvajó meccs, pl amit linkeltem Löwe visszajátszás is és van olyan amiben 15 mp-ig éltem, mert pont olyan helyre sikerült menni a T49-el ahol leláncoltak és egyből ki is lőttek....hozzáteszem, tegnapi napomból szerintem az összes vesztes meccsem arra ment el, hogy leszorzózzam T49-et...khm...
Ne ragadjatok le egynél vagy 10 meccsnél, ha átlagban jók vagytok, akkor jók vagytok, nincs vita. Lehet szidni a játékot, meg hogy ez szar meg az szar, de akkor ki kell kapcsolni és menjetek sportolni inkább. Aztán lehet próbálni újra...nem viccelek.
Tegnap tanulmányt írhattam volna abból, hogy hogyan ne játszunk. amikor kilőttek már fogtam a fejem és tudtam, hogy hol rontottam el, csak hát a csata heve megint elvitte az eszemet, pedig ha gondolkoztam volna...
The Matrix has you...
Sem faszbúkot sem fix faktort sem hasonló szart nem nézek.
Hát beütött az instant karma.
Ma este szerintem valami negatív rekordot állítottam magamnak: 32 meccsen 6 győzelem.
M53-at 10 meccsen nem tudtam leduplázni.
No komment
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.17. 00:44:20
Egyik cikk full ruszki a másik meg semmi értelmeset nem ír.Legalább is fordító ami kidobott az baromság.
Igen bőkezű a játék azzal aki csinál is valamit.
Ilyen félnadrág csapattársakkal jó együtt lenni.Amúgy nem igazán értem mi az értelme az ilyen prémtankkal tuningolt accountoknak.Pénzkidobás?Inkább lőnné be magát heroinnal ha már ennyi kidobni való pénze van. Azzal csak magát szívatná.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MAGyarok a wg-nél.
https://dev.by/lenta/main/luchshe-stivena-sigala-v-wargaming-priglasili-grustnogo-garolda
https://thearmoredpatrol.com/2018/03/16/possible-harold-wg-collaboration/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.16. 22:07:50
angelus1991ster.blogspot.hu
rossz a szájíz, de a saját részed megtetted...menni kell következő csatára, kész, múlt lezárva.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.16. 21:27:30
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
:-DDD
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.03.16. 19:17:08
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Igazi agysebész lehetett:-DD

Csak nem a barátnőd a kis csaló,hogy ennyire véded?
Nyilván nem azért kapta a 7napot mert Aslaim,Jaktor,stb modpakkot használt csak.Ugye ezt te sem hiszed el.
Szoktam röhögni a wotos fórumokon ban hullám után,a sok kis gyökér ott rinyál,hogy én csak ezt+azt használtam csak.Ja persze<#hehe>#hehe>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az SG két hasadtagyú játékosából az egyik miatt történt a dolog, úgy hívták Rivanka. (a másik zakkant meg
foxbat88fx volt ha valaki már nem emlékezne rá), de ő jó arc volt amikor eleget ivott nyugtatókra.
Lokker.: kacc kacc
wot nick: PsychoTrooper
Eu Rb legaue1-Done.
:-DDD
Àlca milyen?Egy egész garnitúràt adtak?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun