418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hmm, vajon hányféle bónuszkódot adnak? Elsőre a T26E5-t sikerült kikapni, lol.

Ugye 4 kérdés 2 válasszal, összesen 32 lehetőség elméletben...
  • asolyom
    A Defender ágyúja továbbra is egy horror.
  • Plata
    De annak mednek kéne lennie.
  • Userx2
    Most adtam el a T-10 -et megint. Tegnap nagyon kellett volna egy kis plusz löveg emelkedés sand riveren. Nem adta.
    A legjobb nehéz tank még mindig E-50M, ha mindent egybe veszünk.
  • yossarianHUN
    Nekem tegnap Sand Riveren délről indulva az egész csapat úgy döntött, hogy nem mozdul ki a zászló 50 méteres körzetéből, még a sárga és zöld játékosok is. Mintha valami előzetes megbeszélés lett volna. 8 éve játszom ezzel a játékkal, de az emberek még mindig tudnak újat mutatni. Ráadásul az a szomorú, hogy megnyertük.
  • asolyom
    Komolyan, hogy mennyi fogalmatlan majom van. Sand River, assault mód. Az összes retardált HT elmegy a térkép jobb felső sarkába, a lehető legtávolabb a fehér zászlótól, az ellenfél tankjai végignyomják a kiszáradt vízmosást, és befoglalnak. Ezek meg pislognak ott fent a hegyen, hogy akkor most mi van.
  • suba53
    Persze hogy lövik a lightokat. Azok spotolnak, azok surrannak be a susnyásban a csapat háta mögé és iktatják ki a támogató artykat, vagy hátulról lövik az elölre figyelő társakat.
    Én is ha meglátok egy könnyű tankot, amelyikről feltételezem hogy be akar sunnyogni mögénk, csak azt próbálom nyakon csípni.
    És ha artyval vagyok rém felbosszant ha ez sikerül nekik.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2018.10.16. 11:04:11
  • joe662
    Bár úgy lenne
    A kis 7es franszia F..stalicskámmal,amivel mostanában kínlódok,nem ezt tapasztalom.
    Ahogyan megjelenek,azonnal rámordulnak a csövek,letojva,hogy elölröl 5en lövik őket.Nem ők azt a kis Lt-t akarják mindenáron,sajna sokszor össze is jön nekik
  • asolyom
    Nyamm!!!!
  • Plata
    Nekem nincs stat modom,én aszerint fókuszálok hogy melyik a leg érzékenyebb célpont.
  • Maala
    Sőt, minél fosabb a statod, annál kevésbé fókuszálnak az artyk. T_T
  • asolyom
    Annak nézem meg a profilját, aki nagy hangon "anyázik" csata közben, és a társakat szekírozza. Szerintem abszolút nincs ellentmondás. Ha valaki statot akar húzni, nekem aztán édes mindegy, csak azt mondom, hogy én biztosan nem töröltetném az accountomat csak azért, hogy sárga helyett zöld játékos legyek.
  • joe662
    Reroll-nál minden megy a kukába,kivéve a pénzért vett prém tankok,és az arany.
    Szóval se legénység,se reward tank,se free xp,kötvény,kredit stb.
    Mondjuk én sem válnék már meg a tankjaimtol,akár milyen f..s is a statom

• Maala
    Ha nem használsz xvm-et, honnan tudod, hogy reroll? Csak nem képes vagy csata után még megnézni a profiljukat? :D

"Már régen leszoktam arról, hogy valakit a statjai alapját ítéljek meg, vagy akár piszkálni merjek."
    "Egyre több rerollos stat huszárral találkozom mostanában."
    Ez a 2 sor szép ellentmondás. :-D
  • asolyom
    Egyre több rerollos stat huszárral találkozom mostanában. Csak úgy kíváncsiságból, valaki képes ezért lenulláztatni az accountját? Ha jól látom ezek a prémium tankjaikat megtarthatják? Meg talán a legénységet hozzá?

Nekem eszembe nem jutna, hogy eldobjam a már kifejlesztett tankjaimat ezért. Arról nem is beszélve, hogy a játéktudás ettől nem változik. Hosszú távon úgyis kiderül, hogy ki hogyan tud játszani. Már régen leszoktam arról, hogy valakit a statjai alapját ítéljek meg, vagy akár piszkálni merjek. Nem is beszélve arról, hogy hónapok óta már xvm-et sem használok.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.16. 06:52:40
  • __Jacek__
    Aaaa bosszubol tele taraztam minden tankom "goldal" de ugy hogy csak az van benne :D Frontlinbol maradt 30m szoval fussa...
  • Plata
    Hmm,ez a stat mod tök jó.
    Legalább tudod mennyit keresel.
  • Userx2

Full boosterrel. 370 db van még. Csak azzal nyomom. A nagy számok törvénye alapján a vesztes széria véget érhet. De ááá olyan lepattanók vannak bexarás.
    Engem egyébként a boosterek motiválnak. Legalább olyan jó hatással vannak rám, amilyen rosszul hatnak a személyes küldetések.
    Ja és vettem 1 db prémnapot. (védelmi péz)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.10.15. 21:53:11
  • asolyom
    Akkor én nem is panaszkodhatok. Ma csak a T-10-el nyomtam.
  • __Jacek__
    Ilyenkor hagyni kell, csak az ideg jön:)
  • yossarianHUN
    Be is jött, egyből zsinórban 5 vereség, mind +2 tierben. Gyorsan ki is léptem, ennyit nem érnek meg a benyomott boosterek.

• yossarianHUN
    Nekem tegnap este volt egy meglepően jó szériám, még vereségnél is tudtam többnyire hozni, amit elvártam magamtól. Na majd ma :D
  • __Jacek__
    Azóta volt egy kisebb emelkedés de hagyjuk inkább... az a hülye aki elindítja ebbe ritkán én is bele tartozom én is :D
  • asolyom
    Akkor én a mai 5-7-es mutatómmal még elégedett is lehetek.
  • asolyom
    Ne is mondd! Azt hittem, hogy ezzel az xp ötszöröző küldetésekkel milyen egyszerű lesz kihúzni az Objekt 277-et. Hát nem az! Mert hogy ahhoz győzni is kellene ám, de az ma eddig nem sokszor adatott meg.
  • Plata
    Utolsó csatában az artynak az volt a szerencséje hogy kilőtték az utolsó ellenséget is,ugyanis mentem hogy szétrúgjam a fejét.
    Mert engem lőtt meg a barom.
  • __Jacek__
    Ááá inkább kilépek és hagyom megint hónapokig. Mivel annyira túlképzett a jatákos álomány, megoldásnak kivenném a vereségért kevesebb mani/xp, egyszerűen 90%-ban nem rajtam múlik hogy mi lesz. Aki nem csinál semmit ugyan úgy nem kap.Duplázók/tiplázók stb első meccs és kész tök mindegy hogy milyen. Esetleg ha még több pénzt akarnak a prem accot átalakítanám esetleg 75%-ra vagy 100%-ra.. Pont leszarnám hogy vesztünk, nem dühöngene az ember.
  • Plata
    M4-et le akartam duplázni.
    Vagy hat meccs kellett hozzá.
    Majdnem felrobbantam a méregtől.
    Két csatában csapattárs lőtt ki,szal inkább abbahagytam mikor sikerült leduplázni mert féltem valakit agyonlövök a csapatból.
  • Ryleh
    Nekem alap... :
    Cirka 20mecs,es azelso 4.percben mar jelentos erofolenyben az ellen. Ha rendesen ki akarok tenni magamert, kb 6perc es halal... 20bol max 2a win. (t4-t6)
  • __Jacek__
    Alapvetően fenomenális a gameplay, 8 meccs 7 vereség 1 döntetlen :D ez megfizethetetlen...
  • Plata
    T49-el a spotolós küldit kéne csinálni,de nem bírok a helyemen maradni és csak passzívan kukkolni.
    Most is inkább kamikaze mód jött be.
  • Plata
    T49-el a reggeli duplázó is fun.
    Az artyba nem is kell lőszert elég ha felugrasz a hátára.

Ezt meg Kotomicuki-nak mutatom,Padlógázzal repesztve auto aim-al is lehet találni mindig,nem is kell hozzá prém fiók.
  • Plata
    Hát bocs de én még nem láttam olyan T8 prémet ami minuszos lett volna.
    Lehet nekem vannak rossz t8-as prémeim,de nem szokott minuszos lenni.
  • joe662
    Plata=Zuzu Petas
  • Lucifer001
    Abban van igazság , hogy szinte alap fiókkal hihúztam ennyi 10 est , akkor most mit rinyálok . Lehet folytatni szépen . :D WZ-120-1G akkor is csőd !
  • Lucifer001
    " és a tier8 as prémium tank alap lőszerrel 2 k sebzéssel kilőnek , vereség , és konkrétan minuszos . "
  • Plata
    Akkor saját magadnak mondasz ellent.
    Wz nem tudom milyen,sosem akartam td prémet.
    Ha meg arannyal lövöldözöl ne csodálkozz ha minuszos.
    Nekem T8 prém nem szokott minuszos lenni.
    Kifejlesztve nekem is van sok T10,de megvéve nem,nem szoktam menni T10-el csatában,csak e100 mert ugye az nem fullos.
    T8 tankokkal szeretek játszani az még jó.
    Na meg T49-el.Néha.
    Nem is tudom miért vettem meg a T10 tankokat,addig míg nincsenek meg kellenek,ha megvannak többé már nem érdekelnek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.14. 21:00:16
  • Lucifer001
    Nekem 34 db 10 es tank van . + 3 ki van húzva , csak akcióban szeretném megvenni . 18.500.000 creditem van rá . 45 db prémium tankom van vegyesen , ebből 9 db tier 8 . Eddig 11 db tier 8 as prémium tankom volt . Jelenleg 15 tankot húzok . ( tier 10 re fel , és a tech treet javítom itt ott ) A 15 tankból amit húzok 9 darab tier 9 . Na a pöcsméregetés megvolt Cirka 20 % ban van volt prémium fiókom ( javarészt kódokból ) . Utóbbi 2 hónapban több volt a szabadidőm , és 1-1 napokat vettem . De a WZ-120-1G hidd el nekem minuszokra képes kijönni ahogyan leírtam . Viszont egy tier 10 es tankkal is lehet bőven pluszos kört menni alap fiókkal . Továbbra is az a véleményem , hogy bőven nem hoznak úgy a prémium tankok mint régen .
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.10.14. 20:38:17
  • Plata
    Nekem nincs prém fiókom,nagyon rég óta.
    De prém tankom van.
    Nem minuszos,bár az vicces hogy a legtöbb bevételt akkor kaptam amikor nem sebeztem hanem spotoltam.
    Az idén sok új tankom lett.T10-ek,T9-ek és még sok más.
    Prémium fiók nélkül összebuliztam sok pénzt.
    Kevesebbet lehet farmolni valóban,mert sokkal rövidebbek a csaták,ma már nincs az hogy 10-13 perc egy csata,3-6 perc alatt vége,mert általában valamelyik csapat barom.
    Sok évvel ezelőtt sem T5 tankokkal kellett pénzt keresni,inkább T7-el.
    Én jpantherrel Su-152-vel farmoltam sokat.Na meg Slugger-el.
    Mert azt nagyon szerettem.
    Ebben az évben rekord sok pénzt költöttem tankokra,kihúztam T10-ig a japánt,megvettem őket,kihúztam E100-at azt is megvettem,kihúztam Fv4005-öt azt is megvettem,megvettem a t62-t is,kifejlesztve ki volt,csak nem kellett.
    De van a garázsomban vagy 6-7 új T9 tank is,régen sosem mentem T8 fölé mert nem érdekelt.
    Vicc hogy most sem,de most valamiért van kedvem megvenni őket,igaz utána hozzájuk sem nyúlok.
    Szerintem most is lehet rendesen pénzt keresni prém tankokkal.
    Nem kell hozzá prém fiók.
  • Lucifer001
    Eleinte tier 5-6 os tankokkal farmoltunk . ( KV-1 , KV-1S , KV-2 , Hellcat , T67 , BDR G1B , ) csakhogy említsek egy párat . Majd kicsit vissza húzták a szorzókat , s megvettük a prémium tankokat . Farmolásra , legénység húzásra fosta is a creditet . . Ezután itt is érezhető volt , hogy vissza vettek egy kicsit , és prémium fiókkal + prémium tank fosta a creditet . Majd mintha itt is egy pár százalék ment volna a levesbe . Most az a trendi , hogy prémium tank + prémium fiók + credit boostal farmolunk . Ezt azért írtam , mert most nincs prémium fiók , és a tier8 as prémium tank alap lőszerrel 2 k sebzéssel kilőnek , vereség , és konkrétan minuszos . Drágalőszeres WZ-120-1G az illető ( kell a legényeket húzni . )
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.10.14. 19:22:29