banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Megint jössz ezzel a leláncolod, meg flankeled meg a többi marhasággal. Persze van amikor működik a dolog, nem mondom, hogy nem, csak az esetek nagy többségében nem ez a jellemző. Meg hozzáteszem, nem azért megyek egy tier limites 8-as heavy tankkal a játékba(és szerintem te se), hogy egyfolytában azt lessem, hogy kit tudok láncolni, mert átlőni senkit, még a saját tierben lévőket sem tudom.
    Én azt is elhiszem, hogy te jó játékos vagy, de ezt a "minden fasza a játékkal, csak ti vagytok bénák" dumát hanyagolni kéne.

Korábbi hozzászólásomban nyilván nem arra gondoltam, hogy minden új tank statisztikáit szavaztassunk meg a néppel, meg hogy megkérdezzék, hogy egy új pályán bal vagy jobb oldalon legyenek a házak.(nem tudom a konkurenciánál miben hallgattak a játékosokra a fejlesztők, ami miatt csődbe ment.)
    Csak arra próbáltam utalni, hogy az új MM bevezetése óta szinte mindenki arra panaszkodik, hogy a tier limites tankokat nem vették be a számításba és gyakorlatilag játszhatatlanok lettek(neked nyilván nem), meg úgy általában a tier 8 nagyon szar lett a konstans +2 MM miatt.
    Erre a WG ahelyett, hogy elismerné, hogy elbasztuk, elkezdenek mellébeszélni, meg a tier limites tankokat hibáztatni a többi 8-as szar helyzete miatt. Most meg ki akarják szúrni a játékosok szemét egy buffnak nevezett parasztvakítással.
    Holott mindenki(legfőképp a WG) tudja, hogy a szar 3-5-7 erőltetés miatt van minden.
    Azért szerintem annyiban csak hallgatni kell a vásárlóra, aki a pénzt költi, hogy a változtatás után jó-e a termék vagy találjunk ki valami mást, mert ez most nem sikerült. A WG is csak pénzből él, és ha nem tartják a játék szintjét és a játékosok elégedettségét akkor előbb utóbb vége lesz a dalnak.