banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jah egy jó tanács,amit vagy meg fogadsz vagy nem,ha japán teheneket fejleszted,rakd be az irányított ütközés skillt is.
    Tudom hülyeségnek tűnik egy kb csiga sebességgel vánszorgó tanknak.De hihetetlen durva dolgokat tud művelni.
    Type4 úgy roppantja ketté a gyors kis fosokat mintha ott sem lennének.A papír heavy tankokba is röhejes sebzést tud tolni ütközéssel.
    Legjobbak a franciák vagy a svédek vagy csehek.Ha feltekered falra vagy sziklára,brutálisat tud sebezni.
    Beképzelt 10-es cseh tankba 1400 felett is sebeztem már,azt hitte mert táras fos van rajta meg gold lőszere jó ötlet rámászni Marleen-ra.Gold lőszerhez ész nem járt.Ha nehéz tankban vagy és van irányított ütközés,azzal hogy felkened a falra úgy ki lehet nyírni mint a fene.Kedvencem az volt mikor bc-k vettek körbe eggyet seggel felkentem házra többit meg kezeltem ágyúval.Amit felkentem a falra az igen izgága volt,de hiába próbálkozott.