A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #403365 1.Passz.Meg mondom őszintén ritkán játszom T6-ban,inkább T8.Bármelyik tank jó,csak kell hogy tudj vele játszani.Ha összeszoksz vele,bármelyik tank Op lehet.Bár mindenki azt mondja hogy a Marleen egy rakás szar,én megvettem és nagyon szeretem,nem izgat ha T10 csatába kerülök vele,néha képtelen dolgokat tud csinálni.Igaz én első látásra beleszerettem és vártam rá félévet hogy bekerüljön prém boltba.
2.Nem.Nem rosszak de már nem is olyan jók.
3.A japán tehenek 5-6-7-8 szuper jók.Nem tudom mi a bajod a japánnal,de ennél durvább ágat nem találsz.
O-I Expert O-I,irtó troll,O-Ni baromi jó,az O-Ho kicsit gyengébb.Na persze troll ágyút vegyél rá mindig.Mutass nekem még egy olyan T6 tankot ami egy lövéssel kicsinál egy T8 td-t.
Már pedig O-I röhögve oneshotolja akármelyik nyitott Td-t,skorpió volt a kedvencem.Azokat hecc volt kilőni.Magasabb szinten annyiban változik a dolog hogy a tankodnak még durvább páncélzata lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:49:17