banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ha csak nem orosz az a tank: lásd T-29. Halogatták egy vagy asszem fél évig a kiadását, mondván hogy op cucc. Erre hozzá nem nyúlva karácsonykor bejelentkezésért odaadták és nem kellett megküzdeni sem azért (így értékét is nullára redukálták).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A faszom ezt a kognitív disszonanciát vagy mit nem tudom feloldani. (nem...nem ... ölöm meg magam).
    Francért van ez a pszichikai függőség ... ilyenkor a m/Mariskafüggőkkel együtt tudok érezni.

T-18-ra rátérve. Az a tank a legtrollabb, legbetegebb tank volt mind közül, Tier 2 Halálcsillaga. Jól mutatta a wg viszonyát az alsó tierhez és annak letojásához, hogy az a tank évekig nem volt tisztességesen nerfelve.
    Persze én is ki használtam az előnyt, és az avval járó bűnösséget is kiélveztem. Főleg amikor 13 tankot lőttem ki elősször és utoljára egy csatában.