A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #403145 Én is csak a Caernarvon húzása miatt vettem prémium fiókot, de nekem még van egy pár napom. Aztán majd meglátjuk, hogy lesz-e folytatás. Én a minap már az xvm-et is kiirtottam, és kikapcsoltam a csapat chat-et is. Az xvm csak morál rombolásra jó, de a csapat chat-ből is elegem volt. Ott is csak az idióták szövegeltek, meg "idiot team"-eztek, meg "get cancer"-eztek, és a végén persze ők voltak a lista alján. 
Szóval szerintem a játékos közösség szellemi színvonala nagy általánosságban elkeserítő. Egyszer vannak a nyomom a W-t, és bal klikket stílusú játékosok, a másik meg a többieket minősíthetetlen stílusban szidalmazó fajta, aki elmekórtani eset gyanánt egy ilyen idióta játékon képes felhúzni magát, és a többieket b@sztatni, ahelyett, hogy élvezné a játékot, netán jókat röhögne a saját, és mások balf@szságán.
Persze tisztelet a kivételnek, aki nem ilyen.