A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #403085 Ráadásul az a vicc ebben a ráfizetésben, hogy még ezzel is le akarnak húzni.
Vegyük pl a KV-5-öt, én anno vettem 7500 Ft-ért. Most ugye az van, hogy majd buffolják, és elveszik a tier limitjét, tehát akkor majd ha lehet kapni a boltban, akkor kerülni fog kb 12000 Ft-ba, mint az összes tier 8 prém heavy tank. Tehát én, ha nem tetszik az új KV-5, akkor egy 12000 Ft-os tankot cseréljek be egy Löwére(ami szintén 12000 Ft)+2000 gold ráfizetéssel. Hogy is van ez?
A WG magyarázata meg teljesen álszent.
Az kellene mondaniuk, hogy gyerekek ha jót akartok játszani, kell a pénzetek. Ez a szar MM, a powercreep tankok mind azért van, hogy fizessenek a játékosok.
MAALA:
Ne abból indulj ki, hogy te mennyi meccset tolsz tier 8-9-10 ben, meg pláne ne abból,hogy te milyen szintű játékos vagy.
Lehet, hogy te tudsz érvényesülni tier 8 tankokkal is tier-10-ek és 9-ek ellen bármilyen pályán bármilyen tankkal, de a játékosok nagy része nem.
Én pl nem játszok tier 10 tankkal, csak nagyon ritkán, mert én a grindet szeretem, nem a 10-kell szaladgálni, és engem igenis zavar, hogy tier 8 tankokkal szinte csak és kizárólag low tier vagyok. Persze valamelyik tankkal ez nem zavar, de valamivel igenis szar.