418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #404283 2670 damage, 8 kill a T71-el. Ez 1 osztály ért. Mondjuk döntetelen lett, mert az utolsó vérvörös török td elbújt valahova..... -
Plata #404282 Vereség
Csata: Abbey
Járművek: E 75
Szerzett tapasztalat: 1 373 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3)
Szerzett kredit: 60 959 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 11 141; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 9 809)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Gyökér progetto belém jött és mivel sebezte a tankom belém eresztett még kettőt.
De ő volt a hibás nem én,mi a francnak jött belém.
Ha nem lő belém kettőt akkor még T10-et is kilövöm,volt vagy 60 hp-ja hátra.
Meg ki tudja még kit,az ellenség nem tudott belőni szemből,röhejes volt ahogy jagdtiger szemből szenved.
Egyedül maradtam védeni egy teljes oldalt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.24. 19:19:23 -
Angelus1991ster #404281 Saját kis buzi profitjukat mindennél jobban féltik. A drága lőszer és drága fogyócikk arannyal való fizethetőségének eltörlése is "nagy áldozat" volt a részükről, amihez kellett vagy 6-7 év. Akkor ehhez a drága lőszer reformhoz mennyi kell? 10-15 év? -
Megamax #404280 Azt hiszem mi jól meg lennénk egymással :D Viszont vannak játékosok akikenn a gold loszer sem segít. Goldspam -
tutyimutyi2 #404279 Nekem már az is elegendő lenne ha kivennék a gold lőszert a játékból és végre megtanulnának az emberek játszani a masszív gold spam helyett + végre a nehéz tankommal nem csak egy nagy bárhol beüthető céltábla volnék... -
Kotomicuki #404278 Inkább azt a pénzhajhász baromságot törölné már el és ezzel állítaná részben helyre a "régi", játszható és élvezhető wot-ot, hogy prémium fogyócikk nélkül esélytelen vagy sebző találatokra, egymás után, ha f2p játékos "önkéntes célpont" vagy!
Meg a >100-as átütéssel pattanni a sík, közel merőleges <20-as lemezekről...
Meg a menet közben a semmiben eltűnő lövedékek is megszűnhetnének má'! -
lammaer #404277 Oda vala írva, hogy vereség esetén dupla credit, XP, freeXP... azaz lényegében ellensúlyozza a vereség hatásait. Ennyi és nem több, egy defeat aktivált prémium :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:24:14 -
lammaer #404276 Hát, mivel az emberek már azért több XPt kapnak hogy lőnek/harcolnak, 1-2 ilyen depresszáns egyén kivételével én továbbra is úgy gondolom hogy harcolnának jól... érted, sokan hajtana a winratere meg egyebek, ez önmagában motivációs tényező.
Más kompetitív játékokban sincs extra reward a győzelemért (lásd a sok FPS.... hajtanak a fragra azt kész) vagy bünti a vereségért.
Többet sebzek, spottolok -> nagyobb reward (a győzelem meg azé aki jobb).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:22:51 -
Megamax #404275 Erre ne vegyél mérget, itt vagyok én , mikor meglátom hogy szar a felállás, 3arty egy csapatban, Tier X mezony olyankor csak megnyomom a cruise controlt aztánn had lojenek, Lowe meghal és kijon egy 20K koruli plussz kredittel . Valahogy már elment a kedvem attol hogy a segg golspammerek ellek játszak vagy hogy 3 arty baszogasson az egész mapon. Nyugi meg is kapom a magamét. Jon a reported (ki a tokomet érdekel az ha tudom hogy reportolnak, vagylahogy nem értem minek írják be) meg hogy nice E-bay account. Szimplánn csak nem tud érdekelni az acsata amiben ilyen a felállás. Szóval nem valahogy nem motivál a sokszoros XP. Nincs nagyon tank ami érdekes lenne a játékban, ugyan ugy ha páncélod van akkor jon a gold loszer szóval ez van. -
haflac #404274 Biztos vagyok benne,hogy csak pár soron kellene csak módosítani ahhoz,hogy vereség esetén is ugyanannyi kreditet + xp-t kapj,mint győzelem esetén.Ha akarta volna ezt a wg,már rég megcsinálta volna.Van infója valakinek,hogy pontosan mire mennyi kreditet xp-t ad? -
Angelus1991ster #404273
-
lammaer #404272 Törölnék már el ezt a hülyeséget, hogy a győzelem dupla XPt ér... anélkül is mindenki harcol, és nem lenne olyan, hogy a győztes csapatban a konkrétan semmittevő is több XPt kap néha, mint az aki a másik oldalon a belét is kiharcolja.
Amúgy meg az egész kb egy második prémfióknak felel meg (aminek csak vereségnél van hatása), szóval szopóroller marad :) -
Lassan érkezik a sz.póroller elhárító jó pénzért?? 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.09.24. 08:06:45 -
Megnéztük gyakorlóban. Az a fűcsomó el van b..va
A t92 nem spotolta ki a 13-57 et csak olyan 90m rül,úgy hogy folyamat öltem rá,és fordítva.
Nekem sem sikerült sportolnom,ha kushadt,a fix 510m es látótávval csak mikor 50 méteren voltam
-
ja,nekem rengetegszer van,hogy a csaták első percében a fél pálya nincs rendesen renderelve (öreg motorosok emlékezhetnek,ilyen volt GTA-ban is amikor túl gyorsan mentél valamivel és csak a low poly-t volt ideje behúzni a játéknak) -
Plata #404268 Na nekem elegem lett a csapat sebzésből,úgy vágtam szájba egy csapattársat hogy a másikat a fal adta.
Már nem első csata hogy sebeznek vagy kilőnek,most t49-el be mentem duplázóra,ezzel lőttek seggbe,volt nekem bajom így is,előttem vagy 7 t8-10 med meg heavy ez meg seggbe lő.Megfordítottam tornyot és olyan szép 920-at pusziltam bele.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 500 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4; x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 860 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 6 304; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 737)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Hócipőm tele lett hogy pont akkor lő belém meg láncol le mikor egy rahedli nagy szintű barommal harcolok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.23. 20:07:00 -
Megamax #404267 Semmi kulonos szimplán renderbug, az ellenfélnek nem renderelodott le a tank , magyarul láthatatlan volt, már velem is elofordul. Belerohantam a saját artynkba mert nem láttam. -
Ezt mos így hogy??
Próbáltam már én is párszor ezt a fűcsomót,de mindig gyors halál volt a vége.
Ez meg 6k-t lövöldöz onnan össze,úgy hogy ott vannak mellete.

84m re volt a grille tőle,miközben aprította a Bc-t
Meg a T100-lt is 140m röl,úgy lőtte ki,hogy fel sem spotolodott
-
Már, ha van egyáltalán. Én most éjjel csináltam meg az első 15. küldit, pont az Alliance-t, de még kell 2 ace az orderhez.
Nálam is ez van, eléggé elizgulom a finisher lövéseket... Meg a random se nagyon akarja adni. :-D Union-9-ben o261-el (HP-dat 2x kell lesebezni, artyval nevetségesen könnyű) alig bírtam az 1020 hp-t összehozni. "RNG". :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.23. 13:45:26 -
bekescsaba #404264 Jaja....
De kritikus helyzetben az FV-k tuti nem ütnek be, vagy ha igen, 1600 körül sebeznek. Ha kitámadok a t57-el, tuti, hogy az utolsó pattan, megmentve az ellenfelet. Szerintem egy order nem a világ. -
Nem tudom, szerintem elég sok lehetőség van... FV td-k, Badger, T57... :-D -
bekescsaba #404262 Ja, az angolszász küldi. -
Nem, 2. kampányosokkal csak a 2. kampányosokat. Ahogy elsőben is volt. 1-14. küldi 1 order, 15. küldi 4 order. Bár utóbbit még nem tudom tutira mondani.
Az melyik nemzetiségé, Alliance?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.23. 13:02:24 -
bekescsaba #404260 Az excalibur kampányban szerzett orderekkelt (15-ös küldi kiválóra), csak az excaliburos küldiket lehet kiváltani?
Lehet ellövök egyett, ez a löj ki 15 tankot a csata első 3 percében kezd felidegesíteni..... -
Maceehun13 #404259 Sziasztok megcsináltam az " XP Láz - Győzelem II-V-ös szinten" küldetést amiért 15,000 harci tapasztalat járna. Na most a játék az 15 win után kiírta,hogy megkaptam a meccs végére a 15 000-t de nem történt semmi. Ilyenkor mi a teendő? -
Hát a 7-esnek 50mm az oldalpáncélja, ezért sidescrapeben (már, ha tényleg nem mutatod a frontod egy pici részét sem, mert azt belövik) 100mm ágyúig mindent pattint, 100-150mm között meg jön a számolda. T5-T6-ban nem sok mindennek van 100mm-es ágyúja, azok is nagyrészt derpek.
T8-nak 80mm az oldala, így 160mm-ig bezárólag elvileg pattintana mindent, de itt meg már elég sok a derp. :-( De attól még ezzel is lehet mókázgatni, csak figyelni kell, mi az ellen. -
tutyimutyi2 #404257 Hát ennek nem örülök. A hetes számomra szerencsekerék van mikor a velem egyszintű vagy nagyobb tankokat forgatás nélkül pattintom és van amikor szarnak a páncélomra és beforgatva gold nélkül az 5ös 6os tankok is bármi gond nélkül bevernek... -
Hmm, leginkább azt mondanám, hogy semennyire. Glass cannon, mintha egy grillét 15-t vezetnél. Persze annál azért gyakrabban pattannak róla, de ne számíts rá. T7 többet pattintott szerintem. -
tutyimutyi2 #404255 A páncélzata(tier8) mennyire használható? tekintve hogy tornyán kupola a testén meg gépfegyverállás. -
Én 5-6ost átugrottam, a 7-essel meg elsőre tank ász lett... De ettől még nem nagyon nyerte el a tetszésemet, szerencsére a múlt heti camo-pakkhoz járt 30db 5x-ös küldi, így gyorsan átestem rajta, és még maradt is a 8-asra... De a 8as már elég kellemes így nagyágyúval, 11mp töltéssel 420 alfára. :-D -
Én t7 ig jutottam,azt elfogyott a lelkesedés 
Mostanában nem sok kedvem van játszani,a Cent-es küldikböl is csak az első van meg
-
Segítenek húzni a polák tankokat, gyorsan ki is maxoltam a 8asat, meg vettem 50k-t a 9es ágyújára. :-D -
Én nem tudom, te hol élsz, de a csomag tartalma fix. 60 euróért ugyanazt kapod, mintha kigrindelnéd mint a 10 szintet XP-ért. És ha 6 szintet kigrindelsz, majd úgy döntesz, hogy megveszed a maradékot 24 euróért, akkor is ugyanaz lesz a végén a garázsodban, mint az előző két opciót választóknak.
Az meg tényleg cigányság, hogy a csomag tartalma csökken, a kapott %-os kedvezmény viszont nem, hisz ha már az első szintet megcsinálod, akkor egyből veszítesz 3 nagy fogyócikket, de ezek 30.000 kredites ára helyett mégis 6 euróval lesz olcsóbb a pakk.
Bocsánat, hogy az ilyen átgondolatlan műbalhé sületlenségeket ki szoktam gúnyolni. Nem sajnálom. -
1/40 free xp váltás
miaz,nem megy a bót
-
TiborTamas #404249 Egyébként egyik haverom megcsinálta 90%-ig a kedvezményt, majd megvette 1700 forintért a csomagot, és állítása szerint újból megkapta az összes küldetésekért járó jutalmat is, nem csak a tankot. -
Userx2 #404248 Ugye nem akarod 1-2.000 forinttal kiszúrni a wargaming szemét? -
Sir Charles #404247 Én nem értelek miért űzöl sportot abból, hogy látványosan nem érted mit mondanak az emberek, bár legtöbbször én sem értem, miről beszélsz.(most sem)
Na mindegy...
Annyit írtam csak, hogy milyen cigányság, hogy a csomag tartalma csökken erősen, ahogy a küldiket csinálod, viszont az ára az nem. -
Milyen szar is lenne, ha csak a tank árát engednék el (a 11-12000 Ft-ét) a 90%-át, a csomag ára meg maradna rajta még pluszban...
Your point? -
Sir Charles #404245 Más biztos észrevette már ezt, nekem csak most esett le.
A Caernavron AX "csomag" 17800 Ft-ba kerül, ha megveszed teljes áron. Ebben van a tankon kívül az összes cucc,amit a küldikben meg lehet kapni(boosterek, legénység, kredit stb)
Ha megcsinálod a küldiket, akkor megkapod ezeket, viszont a csomagból már kikerülnek.
Viszont a csomag ára nem csökken arányosan, tehát ha megcsinálsz 9 küldetést és ezzel 90%-os engedményt kapsz, akkor nem a tank normál árának(11-12000 Ft) a 90 %-át engedik el, hanem a 17800-nak a 90%-át. Ki van ez találva.
-
Nekem azt az 1 csatàt kibirta:-DD