banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    hi,

MM dologgal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy az miért jobb, hogy ha 13-szor kerülsz top tier-be, de a csapattársaid full hülyék és 2 perc alatt elhullik a fele vagy rosszabb esetben az összes és lesebzel kb 500-1000 HP-t??

Nem tudom, hogy érthető-e amit szeretnék kérdezni?

Azt tudom, hogy a győzelem szorzót ad és nagyobb az esélyed ha top tier vagy, de ez csak elmélet...a valóság nekem azt mutatja, hogy tökmindegy hova rak, alulra vagy fölülre, ha nincs csapat nincs játék sem...

Nekem az a problémám, hogy sok a retardált és emiatt szopok Én is. Most nem azt mondom, hogy Én vagyok a legjobb játékos, sőt, van olyan, hogy kaparom a falat olyan faszságokat tudok csinálni, mélyen a tudásom alatt teljesítek és szerintem ezzel van így más is. Átlagban hozom a szintet, de van pár map amin nem tudok mit csinálni adott tankkal. Olyankor csak bolyongok, de sokat nem segítek, mert nem tudok vagy belemegyek egy hülyeségbe és már mehetek is a garázsba.

Szerintem a játék sokkal összetettebb annál, hogy csak az MM-et hibáztassuk érte. Ezt nem lehet csak így kipipálni. Valószínű dolgoznak rajta, talán ennek része a premium lőszer mizéria is, meg az egyéb apróbb változások. Ha megnézel egy-egy komolyabb multis játékot (pl Dota 2) elég durván nyomják a változtatásokat, gyakorlatilag semmi sem olyan már bennük, mint az elején, sőőőt. De ehhez idő kellett...
    Az, hogy egy adott változás éppen jó vagy sem, majd a nép eldönti, az más kérdés, hogy mennyire hallgatják meg őket és mi lesz beültetve a követlező patch-be és mennyi nem...ká sok mindent kell figyelembe venniük, mert ha nem akkor kártyavárként omlik össze az egész....