banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Továbbra is úgy érzem, hogy a jelenlegi MM miatt a T8-as tankok szinte csak FL módban élvezhetőek. Randomban nagyon sok körülménynek kell összejönni, hogy élvezhető legyen velük a játék. Legalább is a HT-kal. Persze, nyilván nem nekem kell(ene) egy egyezni a 10-es HT-okkal, de mikor egy IS-7 a sarokban kempel, vagy meghal egy lövés után, akkor nem kimondottan kellemes egy Caernarvonban ülve egy E100-zal szembenézni. Persze, le lehet láncolni, és várni, amíg más kinyírja. Először is, az E100 láncát pl. nem is annyira könnyű lelőni, másodszor pedig ki az a más, aki kinyírja, ha az IS-7 kempel a sarokban, vagy már meghalt?

Szépen hangzanak a frázisok, hogy gyenge pontokra kell lőni, meg flankelni, meg leláncolni, de ez nagyon sokszor nem kivitelezhető. A Caernarvon, vagy egyéb más HT hova/hogyan flankeljen? A Type 4, vagy Objekt 268 v4 "gyenge" pontját a prémium lőszer is csak 50%-ban viszi be, jó esetben. Egy átlag játékos számára az egész 8-as tier csak kínlódás. És nem azt mondom, hogy szűnjön meg a +/- 2 tier, de azt igen, hogy ne kelljen már 70-75%-ban +2 tierben menni. Legyen gyakoribb a +/- 1 tier. Persze tök mindegy, hogy én mit mondok, vagy akár az egész közösség, mert a WG szerint ez a MM nagyon jól működik.

"Since then, the tool has gone through several changes, until it reached a level of performance that met the expectations of both the community (ez most komoly???????????) and the dev team."

A Caernarvon ennek ellenére megtartós lesz, ha kihúztam a Conquerort, de csak és kizárólag FL-ra. Ahogy a többi 8-as tank is. Amíg ilyen mérhetetlenül kritikán aluli a MM a 8-as tankok számára, addig nekem felejtős a random velük.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.25. 07:22:58