A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De az kivitelezheto, hogy permatracken tartod a t8addal a t10et, es megvarod, mig mas kinyirja. Csak sajnos ezert nem kapsz wn8at... koszi wn8 formula gyartok! :)
A jatek ugy epul fel, hogy egyre tobb xp kell top tiert elerve, igy egyre tobb csatad lesz magasabb tieru tankokkal. Ettol fogva 10 t10 tankra jut 50 t9, es 100 t8, jo esetben. Nezzuk csak meg! Tanks.gg Maala t8 csatak 9559. T9 csatak 8844 t10 csatak 10257... ebbol t8 premmel kb 3200 csata, t10bol pedig cw kb 600, de sztem ezzel felelottem. Erzed, hogy hol torzul a dolog?
Tehat erre jjon meg a kreditfarm, ami miatt par tier kap meg extra elhelyezendo tankokat. Es erre jon a pref mm. Par tank nem kerulhet t10 csataba. De ha van 100-100 9-10es csatad, amibe kell t8 tank, es a pref mmesek miatt nem t9esekben foglalt a t8asok helye... na vajon hova fogja dobni a nem pmm-es tankokat? Meg mindig nem tunik bajnak a pmm?
Esetleg vissza tudod nezni, hany pmm-es tank volt a 3 t9 csatadban? Csak kivancsisagkeppen.
Szoval van ket allaspont. Tobb t10el kevesebb csata, vagy kevesebb t10el tobb csata. Atlagban ugyanannyi t10el talalkozol igy is, ugy is. Reszemrol utobbira szavazok, mert ad1) nagyobb tierbe sebezve tobb xp, kredit jar; ad2) azert csak jobban tudsz ervenyesulni kevesebb nagyobb tieru tank mellett, ha mar mindenkepp mennni kell t10ekkel.
Szerk.: Sry, itt ülök a gép előtt, és valamiért telefonról írtam a hsz-t inkább. Brainfart much? :-D Lol.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.24. 12:18:35