418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Másnak is kicrashel a játék? -
Hajnaltájt szokott működni. :-D -
tutyimutyi2 #404241 Hm nekem a barátlista él de amint próbálnék valakinek írni újból beszar a chat is és a barátlista is :P -
kopaszeger #404240 kösz igen erre gondoltam az elég szo....ás akkor -
Emlékeim szerint csak az utolsó,15ös küldetések teljesítéséért ad ordereket,amit be tudsz váltani.
Az első kampány orderjei nem kompatibilisek a másodikkal,ha esetleg erre gondoltál. -
kopaszeger #404238 Hali
Olyan kérdésem lenne hogy ebben az új második hadjáratban hogy lehet kiváltani küldetést, mert nekem nem engedi pedig már kész van rengeteg küldetésem kiválóra. -
Jéé újra van Barátlista+ cset 
-
Plata #404236 Tudok rosszabbat.
T6-8 csata,én a szutyok stock t6-ommal legalsó vagyok,csapatunkban van egy Mauer.
3-3 T8 mindkét csapatban,de az ellenfélnél nem volt semmi jó.
Na mondom bazd ezt megnyertük.ezt a fos t6-ot is le duplázom egy csatával.
Jézus mekkorát tévedtem,a Mauer egy kicseszett bot volt,nem mert t6 low hp-s tankok ellen menni.
Jézus isten,ilyen beszari állatot.
T34-85 cromwell meg ilyen le sérült szutykok ellen nem mert kiállni inkább bújt el.
Következő csatába bementem t6 vackommal és elmentem főzni egy kávét.
Ki lőttek de legalább nem voltam ott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.18. 17:27:06 -
tutyimutyi2 #404235 Egy részük noob más részük meg csak a goldot ismeri mint egyetlen stratégia, olyat hogy oldalába menjenek egy nehéz tanknak még hallásból sem ismernek... -
Gyuszopapa #404234 Továbbra is azt mondom aki szembe próbál harcolni a Mauer-rel az egy idióta aki nem ismeri a tankokat.Nem nehéz idiótákat kifognod hisz a játékosállomány fele az.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.09.18. 08:34:15 -
Plata #404233 Ma este tényleg sok bot van.
Emil1 E75 45Tp szemtől szembe,Emil az menekült mint a mérgezett egér,első lövésre átvittem a tornyát,és mivel utána is rejtette még kétszer tornyon csaptam,nem tetszett neki hogy sebzem.E75 meg egy igazi gyökér volt hintáztatta a tankot előre hátra,de a hasát csöppet sem rejtette el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Annak ellenére hogy sokat lőttek rám látszik hogy a sebesülés lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.17. 22:01:57 -
Plata #404232 Srácok nem is egy botot fogtam ki hanem hármat.
Platoonban voltak.
Le akartam duplázni a ruszki taligámat is,erre ezek jöttek szembe.
De volt ott rajtuk kívül másik bot is.
Tiszta bot csapat volt.
Én marha előrerohantam oszt vagy hatan voltak szembe.Két arty meg tudott sebesíteni,be kaptam kb hat arty lövést,olyan 300 körül sebeztek is.Mázli hogy nehéz repesz páncél most is hozta a formáját és megmentette a hátsóm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.17. 20:40:17 -
bekescsaba #404231 Mivel nekem gyorsaság és dpm fétisem van, így nekem nem volt evidencia.
-
Nem elég az? -
bekescsaba #404229 Hali!
Miért választják az emberek a Object 430 U-t a 121-el szemben?
Ha jól néztem, csak a frontpáncélja jobb. Ez ennyit jelent? -
Plata #404228 Szerintem meg szánalmas a low tier gold.
Nekem akkor csal mosolyt az arcomra amikor két szinttel nagyobb barom pattan rólam golddal.
Vagy egy ilyen gold fosó dinnye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.17. 14:09:21 -
lammaer #404227 T6? Már T3-T4ben is simán kapja az ember a goldot.
De engem nem zavar különösebben, sőt a lepattanó gold kijelzése extra mosolyt csal arcomra.... -
Low tier versenyzöként,én sem jövők zavarba,ha rà kell tenyerelni a 2es gombra.:-DD -
Plata #404225 Én is találkoztam hasonló bottal,csak ez golddal lövöldözött.
Bár nem nagy sikerrel.
Gold ammohoz ezeknek a észt is kéne venni.Sajnos magyarok voltak.
Csak nekem ciki hogy T6 tankokkal full golddal megy valaki?
Jah volt egy jagdtiger is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.17. 12:39:29 -
Nem volt bot,csak,határozott 
Viszont az ellen M4-e gyönyörűen porig égett
-
Dehogynem vannak, ebben van egy bot O-ni. :-D -
Egész szórakoztató ez a botos móka,kár hogy itt nem lesz 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nemtudommivan #404221 Valami vérvörös idiota volt vele úgy. -
tutyimutyi2 #404220 Hogy a faszomban nem spotolódik egy su-152 még az után sem hogy a 152-es gunnal rám lőtt? ráadásul úgy gyújt ki hogy 45tp-ben ülök és szemből kicsit magasabbról pofán lő és már lángolok is miközben a seggemben a motor? -
Kb, semmit,meg kell várjuk,míg méltóztatnak kijavítani.De ha szerencsénk van akkor majd valaki ir rá egy modot 
-
tutyimutyi2 #404218 Mit tudnék kezdeni azzal hogy már vagy 4-5 napja szar a barátlistám és a chat-em is, mind1 hogy eu1 vagy eu2 így is úgy is illetve néha képes a barátlista mutatni hogy hány barát online de amint rákattintok újra beszar. -
A hűtőszekrényt azt megkönnyeztem én is 
Most látom,hogy megvan ez nekem is ,de még 1 métert nem mentem vele
-
Egy kis nevetnivaló, mind rajtam - omg 3 perc alatt érjük a 3k dmg-et! -, mind a mákomon az FV td-vel. :-D -
Tök vicces, hogy az EUs Caern AX vidiben pont azokat mondják el (pro és kontra), amiket mi is tegnap v tegnapelőtt. :-D -
Pl. az Udes mászóképességéről, mivel felmászik olyan helyekre ahova egyébként a többi tankkal nem lehet. -
bekescsaba #404213 Már nincsen meg.
De sejtettem, hogy jó kör lesz, amikor az első lövésem 500 méterről becsapta a Jpz E100 alját HESH-el, lekarmolva róla 1780 HP-t, majd a második lövésem, ami kapás lövés volt, 1800 valahány HP-ról nullázozott egy T62A-t. -
Plata #404212 Lehetetlenség duplázni,annyira állatok hogy nem is igaz.
Az előbb három csapattárs halt meg mert hülye volt,T8 heavyt belökték a vízbe de nem fulladt meg erre utána ment három barom,két T9 meg egy T10 idióta halt meg hogy egy T8-at megöljenek.
Mondjuk az Is4 amúgy is egy tök állat volt.110-ről pattogott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.15. 11:07:37 -
Plata #404211 Garázsban a külsőnél írja hogy a festés bérlésből 57 csata hátra van.
De csatában nincs rajta.Viszont ha bemegyek csatába akkor számolja,mert egyel kevesebb csatára van bérelve a festés. -
"We will remove those “errors” from Swedish TDs that gave an advantage in battle. Some were already removed. We will fix until it’s done, right now treat it as an added perk."
Milyen svéd TD hibákról beszél? -
Hahaha, dat luck. :-D
"– We’re pondering on returning Pearl River. Komarin was a nightmare so it probably won’t return."
Hmm, jöhet, várjuk szeretettel... Mondjuk a legtöbb pálya jó volt, csak ugye a sok sírás-ó.
---
Tuti van minden környezeti viszonyra festésetek? Ha pl. csak nyárra van, és utoljára téli csatában voltatok (ahol nyilván nem látszik a nyári festés), akkor garázsban a téli festés látszódna... De mivel nincs, így a csupasz tankot fogja mutatni. -
TiborTamas #404208 Egy haveromnak csináltam küldiket, ő küldött nekem egy 11-es pakkot, abban nem volt tank. Aztán vettem magamnak még egy 11-est, abban volt a T26E5, és később a vége felé rászántam magam még egy 11-es pakkra. Abban első nyitásra volt egy Lorr., az utolsó előttiben pedig a Type59... :D -
Néha még a garázsban sincs rajtuk,ezt én is észrevettem. -
Pff, hány dobozból összesen? :-D -
TiborTamas #404205 Én mindig is csak úgy voltam gyűjtő, hogy pénzt nem adtam a tankokért. Van jobb hely is, ahova tehetem a pénzem. :D Vagy küldetéssel szereztem meg őket, vagy nyertem, vagy nyert aranyból vettem őket. Kivéve most a karácsonyi akcióban, kicsit elgyengültem és vettem dobozokat, de nagyon megérte, mert ölembe hullott a T26E5, a Lorr. és a Type59 is :D -
Nice, replájt, én is emlékszem még a sajátomra, a mindent eldönti utolsó lövésre a menekülő STRV 103B seggébe, aminél már feladtam, hogy valaha is meglesz a küldi... Aztán beadta ez a mocsok RNG. :-D Azóta is szerelem van FV 4005-el.