banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Egyszerűen nem hittem el, hogy nem lőtt oda H1-be egyik arty sem. Szinte minden ellenfelet sebeztél onnan, tehát bárki leadhatta volna a drótot, hogy ott ülsz H1-ben, amúgy is mindenki ismeri az a helyet. Ez az első csata mikor azt látom, hogy nem lő oda az arty. Hihetetlen. Amúgy meg gratula!

Én a gold lőszert nagyon egyszerűen kezelem, csak könnyű és közepes tankokkal játszom, azokba lőhetik. :) Amúgy is azokkal a legélvezetesebb a csata, a páncélra semmi szükségem.
    Régen egyáltalán, soha semmilyen tankban (még a T69-ben) sem használtam egyetlen gold lőszert se. De mióta Maala esete áll fent nálam is - nincs mire költenem a kreditet - elkezdtem használni. Semmivel se nőtt a wn8-am. Valamennyit biztos hozzáad egy unikum wn-jéhez, de szerintem elhanyagolhatót. Nem ezen múlik ki milyen jó játékos.