A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #403016 Egy dologrol viszont elfeledkezel, a prémium fogyocikk nem uti átt a páncélod egy gombnyomással, és ami a HEAT loszert illeti igaz az még jobb mivel már 80% os dontotségu páncélt is áttut és nem veszt az áttutésébol a távolsággal. Amugy meg T57 heavy vs én IS7 ben ahol rendessen el van rejtve a hasa az IS7 nek, T57 heavy leszarja mert alapbol HEAT van neki betoltve és szarrálovi az UFP et a tankonn. Szóval az ilyen esetben én nem tudok játszani és (a csapattársak szerint). A bondos cuccok sem olnének meg ha a játékos nem tudná áttutni a tankot . Szóval az ilyen prémium fogyóciccekkel való érvelést hadjuk , semmi értelme azokat felhozni. Nekem sem lennék ilyen ingerult ha lenne másik ilyen játék de nincs. Mennyek armored warfare-t játszani , nem érdekelnek a modern tankok, netánn mennyek War Thundert ott meg nem élvezet 5 perc utánn egylovéseztetni a tankod egy kempelo játékos miatt anélkul hogy bármit is tehetnél ellene. Ami meg a "nemtudom mire koltsem a kreditem" szindrómát illeti arra nem tudok mit mondani (illetve tudok de azt inkáb bnem írom le)