A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AP->APCR esetében még igazad is van, viszont AP/APCR->HEAT esetében már nem nagyon. Mármint, hogy nincs hátránya, már hogyne lenne. :-)
De pont ez a baj a prémium fogyócikkekkel is! :-(:-(:-( Hogy képzelik, hogy gyorsabban töltenek, 10-20k kredit elköltésével, mint én a nehezen megszerzett BIAmmal?! Na meg a másik, amitől hányok, a BOND-os cuccok! Hogy mernek annyit játszani, hogy összejöjjön 5k bond, és sokkal jobban töltsenek, mint én?! Főleg, ha Type5-re, FV TD-re, V4-re rakják. T_T
Viccet félretéve, mindenkinek más az ingerküszöbe, régen én is ilyen kis görcsölős hörgős voltam, mint te, de hála égnek átmentem leszaromba, és inkább kitolom azt a dmg-et, még akkor is, ha nincs értelme. Főleg, amikor fullra szűkült puncinál is úgy adja az RNG, hogy a punci szélét lövöd... És akkor dobjak még egy ugyanilyen kockával a penre is? Kösz, nem. :-)
7 tank nincs kifejlesztve a játékban, ugyan mégis mi a szarra költeném a kreditemet, ha 1-2 hónapon belül azokat is kihúzom duplázgatókkal? Vegyek lőszert (szigorúan simát), és adjam el féláron? :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.23. 09:21:58