banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Túl vagyok végre a TVP VTU-n. Hát ritka egy rossz grind volt. Ez a tank méltó utóda a T-34-100-nak, nem tudnám megmondani, hogy melyikkel volt kétségbeejtőbb játszani.
    Azért alapból bármelyik tanknak van valami erőssége és gyengesége, hát szerintem ennek a tanknak csak gyengesége van.
    Ágyú: erősen közepes(még ez a legjobb része a tanknak talán, én a kisebb sebzésűvel használtam, nagyobb pen, nagyobb DPM)
    páncél: nincs
    mobilitás: közepesen gyenge
    camo: szar
    látótáv: na ez jó tier 8 ban
    Gyakorlatilag ez egy support tank lenne, csakhogy nem elég jó(nem elég németes) az ágyúja ahhoz, hogy igazán pontosan lehessen messzebbről lőni.
    Remélem a skoda jobb lesz tier 9 ben, mert ez egy darab sz.r volt.
    Lehet, hogy csak én nem találtam meg a közös hangot ezzel a tankkal, de kevés járgánnyal éreztem magam meccsről meccsre ennyire tehetetlennek és feleslegesnek.
    Igazából nem értem, hogy miért nem lehetett a cseh vonal autoloder ágyúit erre a két tankra(TVP és T-34-100) is rárakni valamilyen formában, mert így ezek teljesen kilógnak a sorból és szar is velük játszani.
    Összességében remélem megéri a szenvedést a Skoda, meg a 10-es TVP.