418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    És egyébként is minden rossz és sötét, mint egy DC filmben.
  • ROMOTO
    Nézetm hogy pl. T44-100 at (szemből beforgatva állt) nem bírta leláncolni első görgőnél már kb. 150m távolságból...aztán jutott eszembe hogy miért lehetséges ez, Egyébként "ingyen" prémtank, nem is vártam tőle sokat, akinek nincs tier 8 préme és nem akar költeni az kiseggelheti tök ingyen vagy a többiek megvehetik engedménnyel a wg-t köpködők meg egy ideig elcsócsálhatják a cupákot, ja ami még látszik a streamekből hogy ez a prém nemigen fog farmolni tier9-10 ben, meg úgy egyébként sem lesz egy farm bajnok...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.13. 22:04:43
  • joe662
    Jah bocs
  • Maala
    Nincsen klánom. :-o

#404159: Azért csak le szokott az esni "valahogy" a Superpershinggel is...
  • ROMOTO
    Mivel alacsony az alfa ezért nem árt észben tartani hogy így a modulsebzés is lepkefing, emiatt nem mindig fog leesni az a lánc pl.tier 10eseknél.
  • joe662
    Jaa a frontline jöhetne már
    Ma egy klántársaddal boostolgattunk,gyakorlóban,rendes volt,megmutatott pár dolgot
  • tutyimutyi2
    Olyan jó bazdmeg hogy egésznap csak 400 felett képesek belém lődözni a nyomorult artyk...
  • Maala
    Jó lesz az szopatni a T10-eket meg 2. tanknak Progetto mellé Frontlines-ba, ha egyszer visszatér. ROF > Alfa.
  • ROMOTO
    Láttam attól a 230dmg lövegtől 190-es sebzést is...egyébként akinek kell egy fun tank a meglévőkhöz (pl. full gold setup, mivel ha normált visz hamar ki fog fogyni) vagy gyűjtő és megfelel az alábbiakban írt láncolós típusnak azoknak best buy...
  • Sherman0070
    Ezt a prémium Cérnát elfelejtették buffolni?
    230-as alpha elég kevés, főleg úgy, hogy a simának 280-as.
  • ROMOTO
    250mm toronypáncél mindenféle réteggel együtt, elvileg elég kemény tier 9 ig... 200mm ufp (azaz a tantest szemből kompletten átlőhető tier 8 tól) egyébként löveg-alfa, sebesség, fordulékonyság miatt gyakorlatilag egy lassú med tank, hamar felveszi a sebességét de aztán beüt a sebességkorlát és ezzel figyelmezet hogy egy kvázi nehéz tankban ül az ember, 4 sec alá maxolható a töltésidő, majdnem 3000dpm, láncolásbuzi assistra menő egyéneknek kötelező vétel, egyébként a néha befigyelő 190dmg tier8 heavy tankban ülve nem éppen szívderítő érzés, ezért ha a csata végére 1.5k feletti sebzéssel zár a zember úgy érezheti magát mintha normál tankban ülve lőtt volna 5k felett....
  • Plata
    Tudom,JpzE100-al is szemtől szembe megmértük egymást,pattant rólam,de rohadt csúnya csíkot húzott a tankomra és átütöttem szemből.
    Több lövésre nem volt időnk,őt szétcseszte 3 arty.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.13. 19:25:11
  • nemtudommivan
    Gyakorlatilag bármelyik nyolcast be lehet ütni azzal az ágyúval... Erről a morbidbékáról meg bármivel le lehet pattani ha úgy akarja a random. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz amit írtam róla. Jól keres de dögunalom vele a játék de gondolom morbidbékával sem ver a víz mikor csoszogsz vele...
  • bekescsaba
    Nincsen sok. Jellemzően 16 óra 30-ra hazaérek, edzés, család. Aztán 21 től éjfélig játszom. Valahogy rááll az agyam a küldikre, élvezem a kihívást, s sokszor szerencsém is van. Jobban motivál, mint a sima grind. Mondjuk mással nem játszom abszolút.

Amikor az object 260-ért ment a harc, akkor jellemzően 1 napot dolgoztam, 2-őt nem.
  • Maala
    Mondjuk én is a koaliciót csinálom TVP-vel... a többinél LT-khez kapcsolható küldetés van, kiidegel agyilag. :-D

Ezzel meg még az 1. kampány uccsó med küldijét is lehet, hogy sikerülni fog...
  • lammaer
    Nofene, nem merte meglépni a WG hogy ne gyűljön össze a 25 millió token.. pedig naponta csak 1.5 jött hétköznap... :)
  • Plata
    Gyorsan céloz,gyorsan lő,gyorsan mellé.
    De ha az idióta goldot tölt az sem elég semmire.

Szemtől szembe,128 millis ágyú simán átütötte.
    Nyolcat lőtt rám,abból négyet érzékelt a játék,három el sem talált,a tornyomat ért találatot nem is érzékelte.
  • TiborTamas
    lol, akkor nekem elég lesz a legénység is... 600k kreditért nem fogok még reggelig 65 tokent összeszedni. :D

Miert: én is emlékszem rá. Irigyellek is a sok szabadidőd miatt. :-)
  • bekescsaba
    Igen. Jól esik, hogy emlékszel rá.

:-)
  • Maala
    Compensation for Pz.Kpfw. T 25
    credits 600 000
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka
    Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
    Szerzett tapasztalat: 1 485 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 24 430
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Prémium időtartam hozzáadva: 1

Jármű hozzáadva: Pz.Kpfw. T 25
    Férőhelyek hozzáadva: 1
    Hozzáadva: Fejlesztett célzórendszer (x1)
    Stílus hozzáadva
    Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x5)
  • nemtudommivan
    Jt 8.8 jol keres és ez a lényeg. Gyorsan céloz, pontosan lő, gyorsan tölt. Lassú az igaz, hosszú távon nem élvezetes vele a játék.
  • Plata
    Nem hiszem hogy a buffal is jobb lenne,túl lassú és túl lomha,szemből belövöd light tankkal is.
    Nem sokára jönnek a kerekes tankok,azok hülyére veszik az ilyen lassú régi szarokat.
    Sima Jagdtigertől sem félek,nem hogy ettől a gyengített változatától.
  • BigLongPink
    Igen nekem is csak a francia kellene, de ha ingyen megkapnám mellé a németet, az se lenne rossz. Nemsokára buffolják, sokkal jobb nem lesz, de mindenképp játszhatóbb.
  • Plata
    Aha,őszintén szólva én egyik tankot sem venném meg,Amx 49 még valamennyire jó,de Jt meg sta eléggé vacak.
  • BigLongPink
    Akkor felszámolná, úgy nem lenne értelme :D
  • Plata
    Jt88-at töröld a garázsból.
  • BigLongPink
    Sziasztok, a segítségeteket akarom kérni. Van egy "safepick" nevű bundle, benne a jt88-al, sta2-vel és az amx 49-el. Nekem a sta2 megvan, a jt 88 pedig bennáll a garázsban mint lejárt rental tank. Ha rákattintok, hogy vásárlás, csak az amx 49 felárát számolja fel (amúgy a jt88-at úgy jelzi, mintha meglenne). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek - ha a vásárlás után is rental marad - b*sztathatom a customer supportot, hogy adják nekem ingyen a jt88-at is? Mert ha csak azt nézzük tulajdonképpen 3 tankot veszek. :D
  • TiborTamas
    Egyébként jól sejtem, hogy akinek megvan a T-25, az már csak kreditet kap érte és nem goldot?
  • Maala
    Kb. olyan lesz a tornya, mint az FV 42-é.
  • lammaer
    Végülis, az se rossz... ha tudnám hogy megéri a tank...
  • Maala
    Olaszoknál T5 és T8as elég jó. Cseheknél talán a T5...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.12. 22:03:24
  • TiborTamas
    Valószínűleg nekem sem, pedig jó lenne. A Progettónál is csak 80% kedvezményig volt időm eljutni, de most még annyi időm sem lesz ebben a 2 hétben szerintem. :-/
  • lammaer
    Hoppácska. akkor nekem nem lesz T8 prémtankom :D

Nincs az nagyon félreértve, csak kicsit :D
  • lammaer
    Az olasz meg a cseh ágon van jó tank Tier5-Tier8 közt? Illetve olaszoknál melyik tanknál van ilyen spéci olasz ágyú? (teljesen kimaradt nekem a két új ág)
  • TiborTamas
    Szerintem te valamit nagyon félreértettél. Az 50k xp csak az utolsó küldi a 10-ből, az előtte lévő 9-ben még 230k-t össze kell szedni... :D Ha tényleg ~389 xp/csatával tolod átlagban, akkor ~720 meccset kell menned, tehát napi ~52 csatát (feltéve, hogy mindig benne vagy a top 10-ben...).
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2018.09.12. 21:48:24
  • Plata
    Mihez kell 70 token?
  • Myke28
    Komolyan hihetetlen 1 bagázs ez.
    Már csak 70 token kell az utolsó küldihez.
    Megint belenyúlnak az biztos:)
  • joe662
    Grat,ahogy làtom te sem aprózod el ezt a pm dolgot.Jól emlékszem,hogy a 260 is elég hamar lett meg neked?
  • lammaer
    Én se... Tier5-Tier8ban érzem magam a legjobban...