A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #402942 Ahhoz képest, hogy ez a játék nem tudja képességek alapján válogatni az embereket, nagyon jól megy neki. A 42-45%-os barmok az én oldalamon , szivárvány minden színe a másik oldalon. Vagy fordítva, de sajnos ez a ritkább. Nem vagyok elfogult, mondanám hogy egyformán, de sajnos a su101 30%-os győzelmi aránya 30 csata után nem ezt mutatja. Berakja a noobot 44%-os győzelmi aránnyal top tanknak E75-tel, és nulla sebzéssel meghal 2 perc után. Bravó. Ráadásul az MM sem kegyes ezzel a td-vel. 5-ből 4 csata úgy alakul, hogy 3 tizes, 5 kilences , a többi nyolcas. Na legyél ügyes egy stock szarral, birkákkal körülvéve. Ami a legidegesítőbb, hogy nagy keservesen full golddal (mert ugye 175 t-10 ben csak ijesztgetésre jó ) sebzek 1700-at , elbukjuk, minusz 35,000 , és ráadásul az ellenfél legrosszabbul teljesítő nulla sebzéses idiótája is több xp-t kap mint én. Bocsánat, volt 65 asist. Céltalanul bolyongva csak beleakadt valamibe véletlenül.