banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Az ötszörös hétvége miatt én is le akartam duplázni pár tankomat.Három óra alatt volt két darab nyertes csatám.
    P43 és bc25 lett le duplázva.
    Többi nem,pedig sok tankot próbáltam,Patton,T54e1,E75,type4,M53,Crusader Sp.Amx 13-90,T54 ltw,Wz-131.
    Irtózatosan hülyék voltak.
    E75-el olyat fogtam ki hogy Minesen előrementem mivel top tank voltam,előre nyomultam és kaptam szépen egyből öt tankot,de jól ment volna,míg tarkón nem cseszett a jagdtiger csapattárs a bázisról,belém 1260 valamennyit lőtt és megölt,tigris p volt velem,ketten próbáltunk öt ellen harcolni,azt is kicsapta.
    Vagy egy rohadt nagy bot volt és rajtunk keresztül akarta lelőni az ellenséget,vagy egy hülye állat.
    Következő csatában meg arty csapattárs talált meg így elegem is lett E75-ből.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.13. 08:26:45