418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #404003 Ciki hogy az a lófasz szerep sem volt épp dicséretre méltó vagy olyan amire büszkék lehetnénk. 
Esetleg még ha repülős játék lenne,ott talán találhatnál olyat akire büszke lehetnél. -
Tök jó példa!
Mert ahogy a nemzetközi fociban, úgy a 2. vh összképében is kb. semmi (lófasz) szerepünk volt. Na ezért nincs neked magyar fád. Hiába játszik EUn 8% (?) magyar, szarból még a WG sem tud várat építeni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.03. 08:06:07 -
Angelus1991ster #404001 Egyfajta nemzeti érzelmesség vagy mi tököm miatt, még ha el is van baszva a pc verziós statja.
A Total War-ban is ha lehetett magyar frakcióval/néppel játszottam. Ez ad egy egyfajta pluszt a játékélményhez. Háborús játékkal ha lehet hadd "háboruskodjak", nemzeti kis harcocskákat vívjak, és a háborús energia ha lehet itt vezetődjön le. Ezért van a WoT és ezért jó ha van ilyen.
Kb. mint a nemzetközi foci, az is ezt a szerepet tölti be.
Meg jól néz ki :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.09.02. 22:13:36 -
Nirz #404000 Toldival miért szeretsz játszani?
Jah régebben 2013 környékén még sokkal tovább tartott a tier 2-4es grind(pár éve teljesen feladta szerintem a wg a low tiert lecsökkentették xp igényt), most pár játék és a kezdő már a tier 5 ben van. Jah ez a pedotankolás is álszentség mivel nincs skill based MM ezért a tier 10ben lévő unicum is kb noobok farmolásával van olyan stattal( ne felejtsük el egy 0 játékos kezdő azonnal vehet prémet minden tapasztalat nélkül , szóval kezdők mindenhol vannak, sőt azon se lepődnék ha meg lowban kevesebben lennének)
Egy szó mint száz low tier kb árva, de persze wgnek az a üzlet ha meggyőzi a játékosokat hogy csak tier 8-10 ami számít -
Angelus1991ster #403999 Ha nem lenne a Toldi, L-60, akkor nagyon ritkán játszanék low tier-ben az említett okok miatt. Egyszerűen az egész úgy van kitalálva, hogy minnél lőbb menj nagyobb szintre, mint a sicc. "Menekülj onnan gecc". Amit akkor értenék meg ha mmorpg-sebb lenne a wot. Vagyis szintek közt nagy típusbeli eltérés nélkül, csak modulokban lenne eltérés Pl: tier 1-es egy Pz IV A prototípus lenne, a tier 10-es meg Pz IV H/J legjobb s legerősebb változat.
Így viszont olyan mintha a kisPolákomban ülve BöMWöst kéne beszereznem, mer ha nem akkor pedó vagyok és a többi. -
Nirz #403998 Nekem kifejezetten tetszik az alacsony hp nem tetszik ha növelnék akkor lassabb lenne a játék, ha hibázik az ember legyen következménye. A pz 1c valóban idegesítő de nem az egyetlen probléma, részemről a legidegesítőbb a platoonok engedélyezése lowban(3 stat padder összeáll még el sem kezdődött a játék vége van a vicc hogy ha vhogy elvesztik szarrá pmznek hogy mégis hogy képzeled meg micsoda noob vagy stb), másrészről meg a troll platoonok viszonylagos gyakorisága kb 100 játékonként 2ben teamkill vagy tologálás..Mert a rendszer képtelen kiszűrni az új accokat és azokat is rendszeresen több ezres/tízezres játékosokhoz teszi ahogy mondod. -
Angelus1991ster #403997 Az egész low tierre ráférne egy reform (picit több hp, balansz (Pz1c-t vagy nerfelni vagy korlátozni (max.1) a csatákban, tank tps nézetben a kamera jobb elhelyezkedése stb.), de amíg a fővonalbeli t8-asok újrabalanszolásának nevezett vicc is 2-3 hónapokig eltart addig nincs reményem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az SP "buffolása" is patch-ekig tart, közben képeket videókat gyártanak arról, hogy az adatbázisukban két sort átírnak. Amikhez nagyon de nagyon sok munkaóra, hétvégézés és 12 órázás kellhetett. Valszeg. előbb lesz PvE mint low tier reform.
+ a német könnyű tank osztályt is javíthatnák. Papír lótúrók. SpiC HWK és Rhm kaphatna már egy táras löveget. Már egy fokkal vonzóbb ág lenne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.09.02. 20:59:02 -
Cromwell B jól gurult. 
Nyárzárásnak megteszi.
-
Angelus1991ster #403995 Tier 4-5-6 közép tierben is megvannak az ostobák, újabban tier 10-ben is látni iqbetyárokat.
No meg az MM hibája, hogy nincs rendesen különválasztva low tier-ben a kezdő és a 'tapasztalt'. Mindig becsúszik pár 0 csatás tier 2-3-as tapasztaltas csatában. -
Nirz #403994 Low tier átka. -
Nirz #403993 Na lengyel hülyegyerekekből ma sem volt hiány, 2szer is team killeltek troll platoonok(saját bázison, legalább auto volt a ban),viszont egy hetes accok voltak... -
tutyimutyi2 #403992 Több mint 7 éve játszok a játékkal de ekkora egy használhatatlan fostengert mint ez a 40TP még nem láttam, test páncélzata van de minek úgyis minden belövi, torony páncélzata van(elvileg 130) de boldog boldogtalan belövi ahol csak akarja plusz azóta hogy meg van rá a nagy ágyú azóta csinálhatok bármit 1 lövésnél többet nem enged sebezni mert bármilyen papír is az amire lövök pattanok vagy kritet lövök plusz ha ez nem lenne elég akkor ott van az is hogy med tanklétére 23-24-nél többel nem képes menni sík terepen ezért aztán se menekülni nem tudok se semmit csinálni. -
Plata #403991 Sorban vannak a küldik,legalább is még az első nincs kész az újból.
Ritkán játszom francia tankokkal max leduplázom és kész. -
Oh, lehet nem sorrendben is menni? :-D -
Plata #403989 Ma sikerült mennem egy istentelenül piszkosul mákos kört.
Nem is értem hogy éltem túl.
Minimum 15 lövést lőttek mellém,pedig sokan lőttek ám,de nem találtak el,olyan volt mintha tripla mázlim lett volna.
Tvp majd két tárat lőtt mellém.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
bekescsaba #403988 Ez a francia tizes heavy is megér egy misét. 280 arany pen....
Olyan megálazó, hogy semmit sem üt át. A type 5 öt látok, menekülnöm kell.
Szánalmas. Milye van,a mi indokolja ezt az alacsony értéket? -
bekescsaba #403987 Igazából a ponttalansága zavar. -
Még a végén,használható lesz a type59. -
bekescsaba #403985 Lövöm a nullásakat a type 5 Maus Orosz fostengerekbe. -
bekescsaba #403984 ez a batchat arty a szánalom netovábbja. Pontatalan, nem sebez szart se. -
Nekem is van saját kialakult véleményem ezzel kapcs.ban, 3 pontban röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Nem kellett volna basztatni a zsidókat, de ezt már kb a háború előtt elbaszták vagy 10 évvel. Ha nem basztatják akkor sok tudós nem utazott volna el az usa-ba, stb.
2. Meg kellett volna várni hogy az oroszok támadjanak, a teljes haderő bevetésével talán lezárul az angliai csata, meg észak afrika mire a ruszkik támadnak, bár az is lehet hogy nem támadtak volna ha megkapják a finneket, .
3. A 262-est 1943 közepén nem kellett volna átalakítani bombázóvá, így kb 2 évvel előzte volna meg a korát, ha megvan a légifölény akkor megvan a háború.
És pár apróság: nem kellett volna szuperdreadnought -at gyártani (a japánokra is igaz, sőt) helyette a legmodernebb XXI u-bootból kellett volna több (1943), tigris helyett panther vagy valami t34 klón, maus meg ilyen őrültségekre ne költsenek se időt se nyersit. És az amcsikkal béke vagy atomháború és kampec a földnek. -
Lol, amikor 8 killes csatánál duplázod a Main objective-t, és a küldihez összesen 20 kill kell... Ilyenkor újraindul a másodlagos küldi, vagy csak akkor, ha választasz a fő cél teljesítése után egy új küldetést? -
Plata #403981 Most Vk-val nekem is egész jól jött.
Vesztettünk szokás szerint,de majdnem 5k sebzés. -
Nekem ment, megcsináltam ma vagy 3-at?
Franciás 2. mission a dupla stunolós secondaryval... Batchat artyval. :-D meglepően gyorsan meglett amúgy, ez a duplázásos móka elég fun. -
Pilsen jó nagy camper szar map lett a med oldalon.
Ebbe is bele kellett nyúlniuk és szétbaszni...
Pearl River 2, azt is csak rontották le, amíg örökké ki nem vették -
Plata #403978 Jelenleg szerintem lehetetlen küldizni,tisztára megvan mindenki hülyülve. -
Plata #403977 Lengyeleket ne emlegesd.
T54 light tankommal bekerültem az új pályára,középen az árokban spotoltam,gyűlt a spot mint a fene,erre kinyírt az idióta 50tp csapattárs. -
Azt hittem, lengyel kétgyerekes családapának. -
nemtudommivan #403975 Én is rajzoltam egy tankot általános iskolában matek órán. Akkor most az is bekerül? Pusztító szopófantomnak neveztem el. -
Plata #403974 Délelőtt próbáltam kínai ruszki küldit,de nem ment.
Asszem 15k spot sebzés kellene.
Volt hogy 5-5 light tank volt csapatonként.
Meg random 300-400 körüli ping.
Úgy feltekeredtem egy házra hogy azt sem tudtam hogy kerültem oda.
Nem a netemmel volt gond. -
Angelus1991ster #403973 Remélem a Chiméra top misszióit is max. 3 parancsizével lehet majd feloldani. Excalibur-osok után lesz 4 db, Chimérás 2 vállalhatója után meg lesz +2. Így a maradék kettőt kiválthatom majd. -
suba53 #403972 Szerintem nem nagyon foglalkoznak vele. A csalások használóit is olyan ímmel ámmal szűrik ki. Mutassanak is valami eredményt, de mégse csökkentsék radikálisan a játékos számot.
Hasonló esetben, amikor ilyen önjelölt harctéri rendőr parancsnok megtalál, és elkezd lökdösni, akkor átkapcsolok leszarós üzemmódba, az a csata már úgy is a levesbe megy, és elkezdem vissza lökdösni. Ha elszarja az én játékomat, akkor az övé se legyen élvezetes. Szerencsés esetben eldurran az agya, és elkezd rám lövöldözni, majd bekékül. Ha meg nem lövöldöz, akkor a játék végéig tologatjuk egymást. Én akkor már élvezem.
-
Plata #403971 Nekem még sosem írtak vissza hogy a reportolt egyént büntették volna,pedig ranked alatt minden nap elfogyott pár csata után a 10 report lehetőség. 
Esetleg majd én kapok büntit dev zaklatásért a sok report miatt.
-
Nirz #403970 Hm mai nap elég idegesítőre sikerült, szokásos(kb 300 játékonként)platoonos troll csapattárs kitol a pozicióból az ellenfél tüze alá(mert nem úgy játszol ahogy ő akarja vagy prémmel játszol stb). Van ezt vmi értelme reportolni vagy WG kb leszarja? -
Plata #403969 Próbáltátok az új küldiket?
Mivel vagy egy órát vacakolt a frissítés nem játszottam,de úgy láttam elég jó lóvét lehet belőle kiszedni.
Bár asszem gondban leszek,nincs sok nemzetből tankom.
Nem tudom hogy t8 tankokat vásároljak vissza,mert hátha jön újra az a jó kis játékmód amiben T8 tankokkal lehetett menni,vagy T10-et vegyek mert újra lesz ranked.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 23:27:50 -
Elö bizony.:-DD -
Plata #403967 Eredetileg más néven volt a fórumon nem?
Mintha régen más neve lett volna. -
bekescsaba #403966 azért most előmásztak a szörnyek a mocsárból.... -
Angelus1991ster #403965 Nagyon neon áci volt..nagyon. lepkefing kategori.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szaros kurucinfón van sok neonáci, de százával. A szennyoldal fenntartóit és kommentelőit bezáratnám néha a sok faszság miatt, de hát szólásszabadság az előbbre való, még ha uszító szemét szar is hömpölyög ott.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:39:00 -
Plata #403964 Hú ha tudnád milyen jókat röhögtem azokon amit írt.
Olyan betegesen hülye dolgokat tudott írni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le félvér zsidózott meg egyebek.Na jó csúnyább szavakkal írta de azt nem írom ide.
De én olyan jókat röhögtem a beteges náci dumáin.
Vicces volt kiakasztani,milyen szépen tudta cifrázni.
Egyik másik szösszenetét le is mentettem hogy jókat röhögjek néha.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:33:43