A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #402371 Nekem tegnap volt egy vicces szitum. Löwe-vel voltam, Fjords. Mi a kikötő felőli oldalon kezdtünk és sikerült a középső dombot elfoglalnunk pár light-al. Éppen hesszeltem a két domb közötti térséget, fel is tűnt egy Jgpnz 8.8-as meg egy IS-3. Mivel csak a buksimat látták bátorkodtam leállni velük. IS-nek osztottam is az áldást a TD-t meg valaki más vette kezelésbe, meg kapott az arty-tól is, szal inkább elment másfelé. Az IS-3 is elkezdett mozgolódni aztán egyszer csak furán kezdett mozogni az egész tank, de csak nevét láttam, mert takarásban volt...egyből vágtam, hogy valamit mókányol és hát sikerült neki felmászni tolatás közben egy sziklára és az annak rendje és módja szerint fejre állt :DDD