World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként SziréneKoszton voltam S1-el.Leparkoltam a medes oldalra mikor jött egy telefon.Az meg a töltön,a màsik sarokban.Aztàn màr csak azt làttam,hogy menekül mindenki.Lett 800 spot sebzésem legalàbb:-DD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Reload? Kb. 11 mp körül.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Fv jobb nála,t10-ben is tud sebezni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Meleg teveszart sem üti át.
Type hátulját nem üti be.Wz 111-4 asszem meg skorpió meg a frász tudja mivel harcoltam a városban erre a hátamat valami szar vakargatta.Erre ez a kis fos volt.Nem emlékszem milyen wz volt.T9 heavy.Elc-t le sem tojtam.Nulla sebzést nyomott belém.Mögöttem kempelő csapattársak lelőtték.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.01.30. 14:33:01
Egész jó tank lenne ha kicsit pontosabb lenne.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mondjuk nem venném meg,mert néztem Mr Cif-et,és sokszor úgy láttam még neki is kihívást jelent ez a tank.El is mondta a végén,hogy csak fun-ra,és olyan játékosoknak akik tudnak is játszani vele.
Ezzel nem kell lebontani a Maust frontból<#banplz>#banplz>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.01.30. 13:34:15
De hol lehet erröl olvasni,hogy tutira lesz??
Nem tudom már nem vagyok játékban.
A lányokat karácsonyi eventen szereztem,a maradék banda meg balfékekből volt.
De ugye a karácsonyi eventen dőlt az xp mint állat,volt hogy egy csatán 4-6k xp jött.
Lányok ugye alapból 2 skillesek voltak,a maradék balfék bagázs meg talán jó ha 1.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.30. 13:14:11
The Matrix has you...

Parancsnok,lövegkezelő,vezető,rádiós és két darab töltő.
Egyszer volt a boltban,december 24-edikén,azt hiszem,de tavaly májusban jött róla cikk képpel,beleszerettem és csak vártam és vártam rá.

Egyébként ciki,de ma szólt be nekem egy T10 hogy mekkora tahó vagyok hogy megvettem,ronda is meg csak hülyék veszik,mellesleg lepattant a seggemről a lövése.
Jah magyar vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.30. 12:27:45
The Matrix has you...