418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• __Jacek__
    Ooo ertem jol fizet a lancolas:))) Akkor alakitsak at az economyt es jatszom 175-os pennel gond nelkul... De amig fokent damagaval jon a penz ez egy lofasz
  • __Jacek__
    Te nem erted mi az a prem tank es mert jatszol vele?
  • tutyimutyi2
    Egy szóval sem mondtam hogy a 175 pen jónak számít tier9-ben, de hát a döntés a tied vagy játszol szar átütésű limitált mm-es tankkal vagy használsz normál átütésűt de azzal meg kb ott tartasz mint a sima 8-as tankok mikor bekerülnek tier10-be.
  • Sir Charles
    Megint jössz ezzel a leláncolod, meg flankeled meg a többi marhasággal. Persze van amikor működik a dolog, nem mondom, hogy nem, csak az esetek nagy többségében nem ez a jellemző. Meg hozzáteszem, nem azért megyek egy tier limites 8-as heavy tankkal a játékba(és szerintem te se), hogy egyfolytában azt lessem, hogy kit tudok láncolni, mert átlőni senkit, még a saját tierben lévőket sem tudom.
    Én azt is elhiszem, hogy te jó játékos vagy, de ezt a "minden fasza a játékkal, csak ti vagytok bénák" dumát hanyagolni kéne.

Korábbi hozzászólásomban nyilván nem arra gondoltam, hogy minden új tank statisztikáit szavaztassunk meg a néppel, meg hogy megkérdezzék, hogy egy új pályán bal vagy jobb oldalon legyenek a házak.(nem tudom a konkurenciánál miben hallgattak a játékosokra a fejlesztők, ami miatt csődbe ment.)
    Csak arra próbáltam utalni, hogy az új MM bevezetése óta szinte mindenki arra panaszkodik, hogy a tier limites tankokat nem vették be a számításba és gyakorlatilag játszhatatlanok lettek(neked nyilván nem), meg úgy általában a tier 8 nagyon szar lett a konstans +2 MM miatt.
    Erre a WG ahelyett, hogy elismerné, hogy elbasztuk, elkezdenek mellébeszélni, meg a tier limites tankokat hibáztatni a többi 8-as szar helyzete miatt. Most meg ki akarják szúrni a játékosok szemét egy buffnak nevezett parasztvakítással.
    Holott mindenki(legfőképp a WG) tudja, hogy a szar 3-5-7 erőltetés miatt van minden.
    Azért szerintem annyiban csak hallgatni kell a vásárlóra, aki a pénzt költi, hogy a változtatás után jó-e a termék vagy találjunk ki valami mást, mert ez most nem sikerült. A WG is csak pénzből él, és ha nem tartják a játék szintjét és a játékosok elégedettségét akkor előbb utóbb vége lesz a dalnak.
  • Plata
    Vegyél te is és a gond letudva.
  • Angelus1991ster
    De jó, megint árulják azt a rákot. Nem gond, csak minimum 3 lesz belőle csatánként.
    Aztán ezek a fasszopók beszélnek/hazudnak fair play-ről.
  • Maala
    Nem megtestesült álom, de amit nem tudsz átlőni, azt láncolva tartod. A többit elintézik a többiek... Hisz nem egyedül mész, ugyebár. Ugye?
  • __Jacek__
    Prem tankrol beszelunk... 175 pen szerinted nagyon jo T9-ben akkkor grat.
    Egy megtestesult alom:))
  • Plata
    Amíg T5 nem is kell.
    De egy T8 érdekelne.
  • joe662
    Miaz?Nem sikerült eleget eladni Lefosch-bol,hogy újra a shop-ban van?
  • Gyuszopapa
    Nem igazán kedvelem a stílusát,de ebben a dologban amit itt kifejt,egyet tudok vele érteni.
  • Maala
    Még szerencse, hogy a tier8 prémtankoknak kifejezetten előnyös, ha magasabb tierű ellenre lövöldözöl.
  • Sherman0070
    Amíg a 3-5-7es formula létezik, addig önkínzás lesz mindennel tier9 alatt menni.
    Rohadt jó móka a meccsek +60%ban már amiatt szenvedni, mert nem ülsz harcképes tankban.
    +erre rá tesz az új generációs lapos HD map dizájn.
    Az új generációs játékosok vajon hogyan teljesítenek? Nekik ez a szenvedés a megszokott?
  • Maala
    Nem nagyon hívnám az olyan embereket játékosnak, akik fogják magukat (opcionálisan ilyen-olyan okból - nem saját hiba ofc - X% (x >75) hp elvesztése és/vagy "a szörnyű xvm-es előrejelzések miatt"), és "fuckit" felkiáltással belevezetik a tankjukat az ellenbe megdögleni, hogy mehessenek egy újabb csatába, ami talán jó lesz, közben meg mennek fórumra, hogy milyen szar a játék/MM/minden.

Márpedig a fórumokon az ilyen játékosok vannak túlsúlyban, nem azok, akik nyugisan tolják.
  • Nirz
    Jah az egyik klónnak is rohadt sokat használt hogy az idióta játékosokra hallgattak, csőd szélén.
  • Maala
    Amit írsz, annak a vége meg az, hogy majd a játékosok alakitják a játékot minden apró kérdésben. Nem kell engedni a terroristáknak, akinek nem tetszik valami, leléphet.
  • Sir Charles
    Nem értem a WG-t. Úgy viselkednek ezzel az egész témával kapcsolatban, mint az Orbán kormány szokott. Kitaláltunk valamit, azt meg is csináljuk, hiába mondja mindenki, hogy nem lesz jó, aztán amikor tényleg nem jó, akkor meg mindenki más a hibás, csak mi nem.
    Buffolják ezeket a tierlimites tankokat(bár ezt buffnak hívni erős túlzás),csak hogy befogják a játékosok száját de ami az igazi probléma lenne, vagyis az MM, ahhoz nem nyúlnak, csak megy a mellébeszélés, hogy gondolkodunk rajta, meg türelmet kérünk.
    Vallják be, hogy "ez van srácok, ezt benéztük, átalakítjuk az MM-et, mert ez minden baj forrása".
    Most meg azt mondják csak, hogy az MM-el nincs baj, csak ilyen-olyan beállítás, meg finomítás kell, bla-bla-bla
  • tutyimutyi2
    "181-es pen tragikus..." ja jelenleg meg csak 175 pen...
    181 pen mellett ugyan úgy megmarad a tierlimit szóval nem tudom mi a tragikus.
    Mellesleg meg figyu igaz nem prémium tank hanem csak ajándék tank DE akkor is ott van a T95E2 8-as amcsi med és az megy tier 10-be is és neki is csak 181-es átütése van.
  • ROMOTO
    Összességében egy lepkefing buff nyakonöntve egy jó adag marketing bullshittel, a legviccesebb a kv-5ösé, még a supperzsáé talán a legjobb ezek között, hab a tortán a + fél éves mm baszakodás beígérése, ami vagy lesz vagy nem...remélhetőleg a szarlavina után, amit a userektől kapnak, majd csavarnak még a mutatókon...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.07.27. 13:24:06
  • __Jacek__
    Nem az volt hogy az a problema? A tier limit? 181-es pen tragikus...
    Nem vagyok hajlando premet loni prem tankal, mondjuk annyira nem lenyeg penz van , nem is jatszom:))
  • Angelus1991ster
    Ha tier 8-al is ennyit töketlenkednek, akkor az alsóbb tierekhez mennyi idő kell? Addigra egy fehér törpe is kialszik.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.07.27. 10:47:01
  • Gyuszopapa
    "Szóval, vizsgálják a 3/5/7-es, a 10/5-ös és 15-ös sablon eloszlásokat is. Ennek célja, hogy megakadályozzák a 3/5/7-es felállás aljára kerülést, ami jelenleg az esetek 80%-ában megtörténik."

Aha 80%.A Kurszki küldetést a kezdete óta az orosz T-34-el csinálom.1-szer voltam talán top tier.Akkor is hogy azt se élvezzem kómában fekvő csapattársakkal.
  • Gyuszopapa
    A tier limit megmarad továbbra is.De akkor is kevés a buff.
  • __Jacek__
    Fantasztikus a type59 buffnak nevezett valami mostmar mehet majd T10-ben a fantasztikus 181?-es pennel??????? Anyatokat...
  • garaib
    Hát ez a buff tényleg nevetséges.Nem is értem,hogy miért nem adnak nekik minimum 220 átütést
  • Plata
    Jött egy hír a tierlimites tankok buffjáról.
    De szerintem ez röhej,engem csak a süketperzsa érdekel,de az a buff egy vicc.
    Link
  • joe662
    Én is:-DD
    Tegnap a fiam bohockodott a sajàtjàn,és érdekes módon,a Kurszki küldi is megy rankedben:-O
  • Sherman0070
    Prime times:

Monday–Friday: EU1: 17:00 – 00:00 CEST (UTC+2)
    Saturday & Sunday: EU1: 16:00 – 00:00 CEST (UTC+2)

Már várom, hogy hétfőn nyaralás után toljam. :D
  • pett3rson
    valamelyik része nem akar együttműködni a játékkal. nézd meg a fórumot, hátha valaki már mondott róla két szót mi vagy mik okozhatják. Egyébként már láttam azt is, hogy valahol írták miket kell kikapcsolni sorrendben, ha nem akar működni, de már nem emlékszem hol volt.
  • nemtudommivan
    Van ötlete valakinek , hogy solo mod packot használva miért nem hajlandó belépni a játékba? Még csak tölteni sem kezdi el, máris kidob.
  • joe662
    Ranked mikor kezdödik,14 órakor?
  • nemtudommivan
    A kínai lő összevissza. A francia megvolt, de 8 csatát bírtam vele. Nekem az egy katranc. Nyílt pályákon jó, de az alig van. Akkor már inkább a batchat. Az orosz még messze van.
  • Plata
    Ha azt várod el tőle hogy olyan jó legyen mint az M41 vagy T49 akkor ne vedd meg.
    Sajnos a Sheridan nagyon magas és nagy darab,olyan mint egy kövér kocka malac.
    És nem olyan strapabíró mint a T49.
    Törékenyebb és sérülékenyebb.
    Én a helyedben inkább kínai orosz vagy francia T10 lightot szerezném be.
  • nemtudommivan
    Szóval akkor megérinemérimeg. Ok. Most már biztos hogy fogalmam sincs mit csináljak.
    Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2018.07.23. 16:52:42
  • Plata
    Hát én akkor is jobban szeretem a T49-et.
    Sheridan mikor meg lett próbáltam vele játszani,de nem váltotta be a reményeimet,csöppet sem,azóta nagyon ritkán előveszem de nem az igazi.
    T49-el te nem kerülsz t7-be,max ha lefizeted a télapót egy kiló répával.
    Ugyanoda kerülsz mint a Sheridan,csak nem leszel top tank.
    T7-be még T8 korában is ritkán került.
  • Maala
    Úgy értem... miért az E-100at hozod példának, aminek a legkisebb az átütése a T10-ek közül?...

Sheridannel találkoztál T10ekkel 576m max látótávolsággal, T49-el meg találkozol T7-ekkel 380m max látótávval... What?
  • Plata
    Ha kell egy t10 light és nincs más megéri,de a T49-et ne add el.Jobb.
    Ha tehetném vissza raknám sheridanből az 5 skilles bandát T49-be.
    Sajna én azt hittem a Sheridan jó lesz,de csalódtam benne,T10 tank,az ágyúja baromi jó,de a tank maga túl magas,borulékony,szar a camoja,a páncélja vagy pattintja E100-at is vagy keresztül szarja még egy eltévedt muslinca is.
    He-re rohadt érzékeny,sokkal hisztisebb mint T49.
    Viszont a top ágyúja baromi jó.Lehetetlen helyeken is beüt,csak aztán úgy is meglát téged mindenki.
    Amíg ugyanaz a legénység T49-ben troll ágyúval 250 méterről sem spotolódott fel,a sheridan már akkor fel spotolják ha elindul a bázisról.Ha tudsz vele úgy mozogni és helyezkedni hogy ne találjanak el rohadt jó lesz,mert sebez és átüt bármit,de ha láncolnak,neked kampó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.23. 15:24:08
  • nemtudommivan
    Megéri megvenni a sheridant? Előrelépés a t49-hez képest, vagy csak többe kerül a javítása és kifújt ? A 152 milissel használnám. Tudom, biztos sokkal jobb a másik ágyú, de én ezzel élvezkednék
  • Master91
    azta ez milyen küldi?
  • Lucifer001
    51.000 XP