banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Ma farmoltam vele két órát, meg persze Löwe-vel és azért annyira nem rossz. Tudni kell a helyed, de pl. volt olyan, hogy Scorpion kétszer pattant 10 m-en belül, na azon ámuldoztam kicsit. Az automata töltésnek azért van számos előnye is, killeket ki tudja osztani, ha kell. Jó, nem magas az Alpha-ja, az igaz, de legalább többnyire beüti az ellent...

Átlag nettó 40-50 ezer azért összejött vele, még vesztes csatában is viszonylag jól hozott és ez úgy, hogy még első skillben vannak a legények! Azért azt se feledjük el. Ja és Én nem vagyok unicum, szóval aki tud az ezzel nagyon jól fog keresni. Nekem most 1,3 milla jött össze, de nem Én vagyok a fő példa :) Maala szerintem kétszer vagy háromszor ennyit kitaposna belőle :)

Mondom, a mobilitása nagyon tetszik, nekem eddig bejövős tankocska :) A T 34-et simán lecseréltem erre. Majd ha lesz megint valami csere akció akkor még nézek még egy premiumot, valami használhatót, de lehet megelégszek ezzel a kettővel is :)