A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #402326 Megnéztem Kukibébi videóját a Progetto 46-ról. A WG is jól tudja, hogy kell "marketingolni" ezt az újabb prémium tankot. Az unikum úr játszik top tierként 4 skilles BiA legénységgel. Aztán ha kidobsz erre a tankra 40+ eurót, akkor kapsz egy tankot 100%-os legénységet, és mehetsz 75%-ban T10-be, ahol mondjuk 2 lövésből elpárologsz. Nagyon rejtőzködni sem tudsz a tank mérete, és az álca skill nélkül.
Most láttam a T-34-85 esetében is, hogy mi a különbség egy 1 skilles, és egy 4 skilles BiA legénység esetében. Még T6-ban is óriási különbség, hogy a jobb legénységet visszatettem a tankba, T8-ban pedig még fontosabb. Egy átlag játékosnak ez a tank normális legénység nélkül használhatatlan. Legalább is szerintem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.04.26. 07:20:02